Τα SOS της εβδομάδας, από 5/9 έως 11/9

Ποια ζώδια θα επηρεάσουν οι όψεις των πλανητών την εβδομάδα που έρχεται;

Τα SOS της εβδομάδας, από 5/9 έως 11/9

Τα ουράνια δρώμενα του επταημέρου και η εν δυνάμει επιρροή τους

Γνωρίζεις πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να σε ευνοούν σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.
Πρόκειται αντίστοιχα για τις διαθέσιμες δημιουργικές εφαρμογές και τις SOS τάσεις, που αμφότερες καταγράφονται κατ' ανάγκη στο σύνολο τους ως «δέσμες πιθανοτήτων», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εκδηλωθούν... σώνει και καλά όλες στην καθημερινότητα σου. Πρακτικά η βαρύτητα τους διαμορφώνεται στο μέτρο και με τον τρόπο που επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σου. Κάποιες από αυτές δηλαδή μπορεί να γίνουν έντονα αισθητές και κάποιες άλλες καθόλου, ανάλογα με την προσωπική ευαισθησία σου.

Η πρόταση της στήλης είναι να προσαρμόζεσαι κατά το δυνατόν στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».
Να ξέρεις ότι η ενέργεια δεν χάνεται και αν τυχόν γίνεις «στόχος» μιας δύσκολης επιρροής, τα ευχολόγια δεν θα σε βοηθήσουν. Εκείνο που πρέπει να κάνεις, όσο βέβαια περνάει από το χέρι σου είναι το να προχωρήσεις έγκαιρα στις εκάστοτε ενεργειακά ισοδύναμες εφαρμογές, ώστε να αποτρέψεις μια ανεπιθύμητη SOS εκδήλωση. Ο δημιουργός κυβερνάει τα άστρα, αυτό είναι το μήνυμα και... καλή σου επιτυχία!

Όσον αφορά στον χρόνο επιρροής των εκάστοτε όψεων, ο γενικός κανόνας είναι πως μπορεί να σε επηρεάσουν για κάποιες ημέρες κι όχι μόνον την ημέρα που «κλείνουν» με ακρίβεια. Υπάρχουν ωστόσο και περιπτώσεις όπου η επιρροή μιας όψης μπορεί να «απλωθεί» χρονικά ακόμη και πέραν της μιας εβδομάδος (αυτό συμβαίνει πάντα όταν μια όψη γίνεται μεταξύ δύο αργών πλανητών).

Από 5/9 έως 11/9

Ανάμεσα στα highlights του επταημέρου βρίσκεται σίγουρα η Πανσέληνος του μήνα, που γίνεται στον άξονα Ιχθύων-Παρθένου (στις 16 μοίρες και 19΄) και σχηματίζεται με ακρίβεια τα χαράματα της Τρίτης, έχοντας σαν επιφανή guest star τον Χείρωνα.
Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να ζήσεις έντονα συναισθήματα κι αν πρόκειται μόνο για αγκαλιές και φιλιά... καλώς να ορίσουν! Μάλιστα, η αποκατάσταση μιας «παρεξηγημένης» σχέσης είναι από τα καλύτερα που μπορούν να σου συμβούν.
Αν όμως πρόκειται για δραστικές παλινδρομήσεις, που ακυρώνουν ή σκιάζουν την βούληση σου ή για «εφιάλτες» από το παρελθόν, τότε θα πρέπει να σταθείς αποφασιστικά απέναντι τους.

Η ενεργοποίηση του «Αρχαίου» αναμένεται να φέρει στο προσκήνιο υποθέσεις και πρόσωπα του παρελθόντος κι εδώ είναι που χρειάζεται το δικό σου «φίλτρο».
Το να ασχοληθείς για παράδειγμα με την Ιστορία, την Αρχαιολογία ή οτιδήποτε εμπεριέχεται στην παράδοση του τόπου σου, είναι θεμιτό για να μην πούμε επιβεβλημένο. Μύθοι, θρύλοι αλλά και τεχνικές ή συνταγές που η καταγωγή τους χάνεται στα βάθη των αιώνων, σου γνέφουν δελεαστικά.
Μπορείς ακόμη να ασχοληθείς με το σπίτι σου ή με οικογενειακές υποθέσεις, ενισχύοντας τους δεσμούς σου και αναπλάθοντας τις συνθήκες διαβίωσης σου.

Είναι άλλο πράγμα όμως να κολλήσεις στο παρελθόν και να πέσεις θύμα συναισθηματικών εξαρτήσεων ή το να βυθιστείς σε δεισιδαιμονίες και προκαταλήψεις μιας άλλης εποχής.

Ουσιαστικά, η συγκεκριμένη Πανσέληνος σε βάζει να ψηλαφίσεις το «μέσα» σου, αναζητώντας κάποιου είδους θεραπεία για ό, τι σε βασανίζει και σου δημιουργεί ψυχοσωματικά προβλήματα. Η αναζήτηση των αιτίων είναι το πρώτο βήμα αλλά αν μείνεις μόνον σε αυτό, η προσπάθειά σου θα είναι ατελής. Μην αναβάλλεις λοιπόν το να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα στη ρίζα του και να απελευθερωθείς από αυτά που σε βαραίνουν. Από την πλευρά του ο Χείρωνας πριμοδοτεί την ψυχοθεραπεία αλλά και κάθε παραδοσιακή θεραπευτική εφαρμογή κι εκεί είναι που πρέπει να επικεντρωθείς.

Παράλληλα μια Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων - Παρθένου είναι πολύτιμη για κάθε είδους καλλιτεχνική δραστηριότητα αλλά και οτιδήποτε άλλο άπτεται της σύνθεσης του πραγματικού με το φανταστικό. Εδώ «παίζουν» τόσο οι μεταφυσικού τύπου αναζητήσεις ή εμπειρίες, όσο και η λογική-επιστημονική διερεύνηση τους. Να θυμάσαι όμως ότι όσο χαλαρωτικό ή γόνιμο μπορεί να είναι ένα «εσωτερικό» ταξίδι, άλλο τόσο απατηλή και ίσως επικίνδυνη μπορεί να αποδειχθεί μια τεχνητή φυγή προς το... πουθενά. Η χρήση ουσιών –ακόμη κι ένα «γενναίο» μεθύσι- δεν μπορεί να είναι η λύση στα προβλήματά σου.

Όσον αφορά στην καθημερινότητά σου μπορεί να χρειαστεί να εισχωρήσεις στα... άδυτα του παρασκηνίου, αφού πολλά είναι αυτά που... γίνονται και δεν λέγονται!
Δυνατά «παίζει» επίσης η προσφορά σε πάσχοντες και η ανθρωπιστική δράση. Αν περνά από το χέρι σου, φτιάξε μια κοινότητα που θα φροντίσει για όλα αυτά.

Ίσως η πιο δύσκολη πλευρά της Πανσελήνου είναι η «κρυφή» εμπλοκή του αστρικού Πλούτωνα, η οποία μπορεί να συμβάλλει σε ποικίλες καταστροφές και να σηματοδοτήσει το τέλος μιας εποχής. Το Τ-τετράγωνο, που σχηματίζει με τα Φώτα, μπορεί να αναδείξει πολλές «σκοτεινές» πλευρές της ζωής, όσο και την δράση ατόμων που επιδιώκουν την χειραγώγηση μέσω του τρόμου. Κι αν η θετική πλευρά όλων αυτών έχει να κάνει με την αποκάλυψη και εξάρθρωση παράνομων κυκλωμάτων, υπάρχουν... μπόλικα, που μπορεί να σε στενοχωρήσουν.

Τα θέματα Δημόσιας Υγείας είναι στην κορυφή της Πλουτώνιας ατζέντας, ενώ «παίζει» δυνατά κι ένα πολύ σοβαρό δυστύχημα σε μεταφορικό μέσο. Μεταξύ σφύρας και άκμονος μπορεί να βρεθούν και τα ΜΜΕ αλλά αν σε συλλογικό επίπεδο η δυνατότητα παρέμβασης σου είναι μηδαμινή, αντίθετα επί προσωπικού μπορείς να κάνεις πολλά περισσότερα, στην κατεύθυνση μιας αναγεννητικής πορείας.

Η Πανσέληνος αναμένεται να επηρεάσει πρωτίστως Ιχθύες, Παρθένους, Διδύμους και Τοξότες αλλά και τους εκπροσώπους των σταθερών ζωδίων (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους), που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 22η μοίρα του ζωδίου τους.

Γενικότερα, αυτές τις ημέρες η σχεδόν ταυτόχρονη ενεργοποίηση του Πλούτωνα, του Κρόνου και του Χείρωνα, πριμοδοτεί την εσωστρέφεια σου, αν όμως είσαι από την φύση σου... αδιαπραγμάτευτα εξωστρεφής, τότε το πιθανότερο είναι να αντιδράσεις έντονα στις περιοριστικές πιέσεις που θα δεχθείς ή θα βιώσεις κι εδώ θα χρειαστείς κάποιο μέτρο.
Ψυχολογικά, η «επιδρομή» των τριών στην καθημερινότητα σου δεν είναι και ότι πιο χαρούμενο και σε αρκετές περιπτώσεις ίσως νοιώσεις ότι η ατμόσφαιρα είναι κάπως βαριά. Αντί όμως να υποκύψεις στις καταθλιπτικές τάσεις και «να τα βάψεις μαύρα» το σωστό θα ήταν να εκμεταλλευτείς την περίσταση για μια ενδοσκόπηση σε βάθος, μέσω της οποίας μπορείς να προσδιορίσεις τις αρχικές αιτίες της δυσθυμίας σου και να δώσεις τις αναγκαίες λύσεις. Αυτό που σε πρώτη φάση χρειάζεσαι πάνω απ' όλα είναι η εμψύχωση, το ίδιο και οι γύρω σου.

Φυσικά ενδέχεται να αντιμετωπίσεις και εξωτερικά γεγονότα ή καταστάσεις, που απαιτούν αποφάσεις και «τελειώματα». Κι εδώ αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι το ότι η επιμονή σου και η εμμονή σου σε πρόσωπα ή καταστάσεις που έχουν κλείσει τον κύκλο τους είναι πρακτικά ασύμφορη.

Τέλος, στο μέτωπο των αργών πλανητών ξεχωρίζει η «κρυφή» αντίθεση ανάμεσα στον τροπικό Δία και τον αστρικό Ποσειδώνα (Λέων-Υδροχόος, 12η μοίρα), μια όψη με πολλές «πονηρές» πλευρές σε σχέση με τις υλικές αξίες, αφού με τις ευλογίες της ανθούν οι «αεριτζήδες». Εδώ η λέξη κλειδί είναι «φούσκα», γι' αυτό καλό είναι να μην «τσιμπήσεις» σε υποσχέσεις και (δήθεν) προοπτικές. Φαίνεται ότι μια (ακόμη) μεγάλη απάτη-κομπίνα είναι στα σκαριά κι έχε τον νου σου.
Από την άλλη πλευρά, όσον αφορά σε πνευματικές ή καλλιτεχνικές δράσεις, οι δύο πλανήτες αναμένεται να τις πριμοδοτήσουν και με το παραπάνω κι αν δραστηριοποιείσαι σε αυτούς τους τομείς δεν θα ήταν υπερβολή να σου γράψω ότι βρίσκεσαι πολύ κοντά σε μια «θεϊκή» δημιουργία.

Ας δούμε όμως όλες τις όψεις του τρέχοντος επταημέρου, ξεκινώντας από τα... υπόλοιπα του προηγούμενου.

Κατ' αρχήν καλείσαι να διαχειριστείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα (Παρθένος-Αιγόκερως, 11η μοίρα), το οποίο παρά τον θεωρητικά «αρμονικό» χαρακτήρα του, έχει πάντα ένα... άρωμα τέλους!

Εφαρμογές: Έρευνα σε βάθος, εντρύφηση σε μυστήρια. Φως στο σκοτάδι. Αναγέννηση, ξεκίνημα από το μηδέν. Οφέλη από απώλειες τρίτων. Χρηματοδότηση ενός έργου. Ένταξη σε μια κλειστή ή μυστική ομάδα.
SOS: Ένα επώδυνο τέλος. Χειραγώγηση, τρομοκρατία, εκβιασμός. Εγκληματικότητα.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους αλλά και τους Τοξότες, τους Λέοντες ή τους Κριούς, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 17η μοίρα του ζωδίου τους.

Ακολουθεί μια εξ ορισμού «στρυφνή» όψη, που σε θέτει προ των ευθυνών σου.
Την Παρασκευή, ο αστρικός Ήλιος σχηματίζει ένα «κρυφό» τετράγωνο με τον τροπικό Κρόνο (Λέων-Σκορπιός, 18η μοίρα), συνιστώντας σου να κρατάς... μικρό καλάθι!

Εφαρμογές: Έλεγχος, διοίκηση. Οριοθέτηση, «ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του». Ανάληψη μιας σημαντικής ευθύνης. Δικαίωση της εμπειρίας και της προνοητικότητας. Επιτυχημένες εξετάσεις. Μια τυπική κατοχύρωση. Ενασχόληση με τα προβλήματα των άλλων.
SOS: Αποτυχία, ατυχία. Έλλειψη τυπικών προϋποθέσεων. Μια υπερβολικά βαριά ευθύνη. Μια κακή αρχή.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 11η μοίρα του ζωδίου τους αλλά και Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες ή Υδροχόους που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 17η μοίρα του ζωδίου τους.

Την ίδια ημέρα κλείνει με ακρίβεια και η «κρυφή» αντίθεση της αστρικής Δήμητρας με τον τροπικό Ουρανό (Ζυγός-Κριός, 16η μοίρα). Απόλυτα διασπαστική από την μια, αλλά και γόνιμη για «αιρετικές» ή παράδοξες συνεργασίες, η όψη αναμένεται να συνδυαστεί με μια πληθώρα απρόβλεπτων, ακραίων και ανατρεπτικών καταστάσεων ή φαινομένων. Σαφέστατα σε μια δημιουργική-πνευματική κατεύθυνση, θα έχει πολύ καλύτερη τύχη, αναδεικνύοντας κάθε είδους πρωτοποριακή σύλληψη.

Εφαρμογές: Μια πρωτότυπη εφαρμογή ή παρουσίαση. Καινοτομίες που γίνονται αποδεκτές. Χειραφέτηση, απελευθέρωση, σπάσιμο των δεσμών. Ενασχόληση με την Ψυχανάλυση ή την Κοινωνιολογία. Συνεργασία με το «αντίπαλο δέος».
SOS: Διάσπαση, κρίση σε μια συνεργασία, νομική ρήξη. Ανταρσία. Ακραίες ενέργειες, τρομοκρατία. Κίνδυνος από ψηλά. Ένα αεροπορικό δυστύχημα.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 16η μοίρα του ζωδίου τους, όπως επίσης και τους Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους ή Ταύρους της 10ης μοίρας.

Η Δευτέρα είναι... ημέρα Χείρωνα, αφού εκτός από την «συμβατική» αντίθεση του με τον Ήλιο, ο Κένταυρος σχηματίζει και μια «κρυφή» αντίθεση με τον αστρικό Ερμή (Ιχθύες-Παρθένος, 15η μοίρα). Κοινή συνισταμένη αμφοτέρων είναι η αναβίωση του παρελθόντος αλλά υπάρχουν ακόμη πολλές διαθέσιμες δημιουργικές εφαρμογές.

Εφαρμογές: Αναβίωση του παρελθόντος. Ενασχόληση με την Ιστορία, την Αρχαιολογία ή την Μυθολογία. Ανάπλαση οικίας, εσωτερική διακόσμηση. Αρχιτεκτονικά σχέδια. Επαφές με πρεσβυτέρους. Επιστροφή σε παραδοσιακές αξίες, Παραδοσιακές συνταγές, αντίκες. Ρύθμιση περιουσιακών ή πολεοδομικών θεμάτων.
Αναμνήσεις, νοσταλγία. Ανεύρεση της αρχικής αιτίας.
SOS: Συναισθηματική αδυναμία, «κόλλημα», εξάρτηση. Άγονη παρελθοντολογία.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Παρθένους, Ιχθύες, Διδύμους, Τοξότες αλλά και τους εκπροσώπους των παρορμητικών (Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους) που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 9η μοίρα του ζωδίου τους.

Την Τρίτη μαζί με την Πανσέληνο, ξανάρχεται ο Πλούτωνας κι αυτήν την φορά είναι πιο... αγριεμένος! Το «κρυφό» τετράγωνο που σχηματίζει με τον τροπικό Ήλιο, πριμοδοτεί μάλλον δυσάρεστες ή θλιβερές εξελίξεις σε συλλογικό επίπεδο αλλά σίγουρα επί προσωπικού επιδέχεται μια πιο δημιουργική διαχείριση.

Εφαρμογές: Το τέλος ενός αδιεξόδου, φυγή προς τα εμπρός. Διερεύνηση «σκοτεινών» υποθέσεων και αντιμετώπιση τους. Ξεκαθάρισμα. Έρευνα σε βάθος.
SOS: Μια καταστροφή, ένα επώδυνο τέλος.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Παρθένους, Ιχθύες, Τοξότες και Διδύμους, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 17η μοίρα του ζωδίου τους αλλά και τους Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους ή Αιγόκερους της 11ης μοίρας.

Την Τετάρτη ο Πλούτωνας... επιμένει, σχηματίζοντας αυτήν την φορά ένα τετράγωνο με τον Ερμή (Αιγόκερως-Ζυγός, 11η μοίρα). Ή όψη μεταξύ άλλων παραπέμπει σε «υπόγειες διαδρομές» αλλά και στην δυνατότητα σου να τις αποκαλύψεις.

Εφαρμογές: Εκμυστήρευση, αποκάλυψη. Έρευνα των μυστηρίων. Ξεκαθάρισμα αντικειμένων. Μυστικές όσο και πολύτιμες πληροφορίες. Αποκρυπτογράφηση. Απόλαυση με... θρίλερ. Συγγραφή έργων αγωνίας και μυστηρίου.
SOS: Μαύρες σκέψεις, καταστροφολογία. Έμμονες ιδέες, ψυχαναγκασμός. Υπονόμευση, αυτός που «βάζει λόγια». Απώλεια εγγράφων ή αρχείων. Δόλια παρακολούθηση, κατασκοπία. Πορνογραφία.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Αιγόκερους, Ζυγούς, Κριούς, Καρκίνους αλλά και τους εκπροσώπους των μεταβλητών (Τοξότες, Παρθένους, Ιχθύες και Διδύμους) που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 17η μοίρα του ζωδίου τους.

Την ίδια ημέρα ο Ποσειδώνας προσπαθεί να εξωραΐσει ή να εξιδανικεύσει την πραγματικότητα, μέσω της αντίθεσης του με την Αφροδίτη (Ιχθύες-Παρθένος, 6η μοίρα). Από τη μια ακούγεται καλό αλλά από την άλλη δεν παύει να ισχύει και το «δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες»! Γιατί όταν εξιδανικεύονται τα σκοτεινότερα των ενστίκτων, τότε είναι που δεν υπάρχει σωτηρία...

Εφαρμογές: Καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Εμψύχωση. Προσφορά σε πάσχοντες. Καλή καρδιά, αίσθηση ευτυχίας. Μια εξιδανικευμένη σχέση ή μια σχέση από απόσταση. Μια σχέση με «αριστοκράτη». Γλυκό μεθύσι, χαλάρωση, ύπνος.
SOS: Μια λάθος σχέση. Αποπλάνηση. Χρήση ουσιών. Παράσιτα, μύκητες.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ιχθύες, Παρθένους, Διδύμους, Τοξότες αλλά και τους Υδροχόους, Λέοντες, Ταύρους ή Σκορπιούς που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 12η μοίρα του ζωδίου τους.

Όμως ο Δίας έρχεται για να πιστοποιήσει ότι πάντα θα υπάρχουν οι τυχεροί της υπόθεσης. Κι ανήκεις σε αυτούς, η «κρυφή» σύνοδος του με την Αφροδίτη, περίπου στην 12η μοίρα του Λέοντα, δημιουργεί τις προϋποθέσεις να πραγματοποιηθούν ακόμη και τα πιο τρελά όνειρα σου.

Εφαρμογές: Τύχη, παροχές, δώρα. Γλέντι, διασκέδαση, καλοπέραση. Μια πολύ «τυχερή» σχέση. Αγορές ειδών πολυτελείας.
SOS: Σπατάλες, αχρείαστα έξοδα.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Λέοντες, Υδροχόους, Σκορπιούς, Ταύρους της 12ης μοίρας αλλά και τους Ιχθύες, Παρθένους, Διδύμους ή Τοξότες, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 6η μοίρα του ζωδίου τους.

Μένοντας πάντα στην Τετάρτη, έχουμε μια ακόμη «κρυφή» σύνοδο, αυτή του αστρικού Ερμή με τον τροπικό Ήλιο, στην 16η-17η μοίρα της Παρθένου. Πρόκειται για μια εξαιρετικά «κινητική» όψη, που προάγει την επικοινωνία, τις επαφές και κάθε είδους ρυθμίσεις ή συμβόλαια.

Εφαρμογές: Επαφές, μετακινήσεις, συνομιλίες. Επίλυση τεχνικών προβλημάτων. Ενημέρωση, επιμόρφωση, εκμάθηση μιας τεχνικής. Υπογραφή ενός συμβολαίου. Συγγραφή.
SOS: Άσκοπη μετακίνηση. Ατέρμονες συζητήσεις «περί ανέμων και υδάτων».

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Παρθένους και Ιχθύες της 17ης μοίρας, όπως επίσης Ζυγούς και Κριούς της 11ης.

Τέλος, την Πέμπτη ο Ήλιος σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Κρόνο (Παρθένος-Σκορπιός, 18η μοίρα) επισφραγίζοντας αλλά και κλείνοντας μια περίοδο υψηλών πιέσεων.

Εφαρμογές: Χρήσιμοι περιορισμοί υπέρ μιας μελλοντικής ανάπτυξης. Τήρηση του μέτρου. Δικαίωση της προνοητικότητας και της νομιμότητας. Ένας επιπλέον βαθμός στην ιεραρχία. Ένα διοικητικό πόστο. Επιτυχημένες εξετάσεις. Βοήθεια σε δικούς σου ανθρώπους. Οργάνωση, ταξινόμηση.
SOS: Αίσθηση αποτυχίας. Έλλειψη τυπικών προϋποθέσεων. Ποινή, τιμωρία, στέρηση.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Παρθένους, Ιχθύες, Σκορπιούς και Ταύρους της 18ης μοίρας αλλά και τους Ζυγούς, Κριούς, Λέοντες και Υδροχόους της 24ης

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved