Το πάρε-δώσε των άστρων, από 1 έως 3 Σεπτεμβρίου

Θετικό το κλίμα γενικά αλλά απαιτείται κι η ανάλογη προσοχή!

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 1 έως 3 Σεπτεμβρίου

Δευτέρα 1/9

Οι όψεις της Έριδας με την Αφροδίτη και τον Ερμή, καθιστούν την ημέρα ιδανική για εμπορικές δραστηριότητες και αγορές που αφορούν στους τομείς της. Οτιδήποτε δηλαδή έχει σχέση με την υγιεινή και την φροντίδα του σώματος, τις αισθητικές διορθώσεις αλλά και με την ψηφιακή τεχνολογία ή τις μικροκατασκευές. Ακόμη, μπορείς να επιμεληθείς τα ζώα ή τα φυτά σου και σε όλα αυτά η συνδρομή των ειδικών μπορεί να συμβάλλει στο να γλυτώσεις χρόνο και χρήμα.
Έξοδα –μάλλον αναγκαία- ενδέχεται να προκύψουν εξ αιτίας κάποιας τεχνικής διόρθωσης, ενώ στο πλάνο είναι και οι ιατρικές εξετάσεις.
Σε κάθε περίπτωση πάντως να θυμάσαι ότι «η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά» κι αν το μάτι σου «κόβει» θα βγεις πολλαπλά ωφελημένος.
Θετικό κλίμα υπάρχει και στην αγορά εργασίας και από τη στιγμή που ενδιαφέρεσαι δεν είναι διόλου κακή ιδέα να ψάξεις για δουλειά.

Τρίτη 2/9 και Τετάρτη 3/9

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Έριδας στις εξελίξεις παίρνει σταδιακά ο Ποσειδώνας, και η «κρυφή» αντίθεση του με τον Ερμή αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να ταλαιπωρηθείς από τεχνικές δυσλειτουργίες που δεν έχουν προφανή αιτία. Πριν όμως βιαστείς να ξοδέψεις για την αποκατάσταση της φαινομενικής ζημιάς, περίμενε μήπως φτιάξει... από μόνη της! Ακόμη πολλές από τις προγραμματισμένες δράσεις σου μπορεί να ακυρωθούν αλλά μην το έχεις σώνει και καλά για κακό. Αντίθετα οφείλεις να έχεις τον νου σου στους «επιτήδειους», που κάτι τέτοιες ημέρες πιάνουν «δουλειά». Θα πρέπει επίσης να μην «τσιμπήσεις» σε υποσχέσεις για μεγάλα κέρδη, θυσιάζοντας ένα μέρος από το εισόδημα σου. Φρόντισε ακόμη να μην... χάσεις από τα μάτια σου απαραίτητα έγγραφα, παραστατικά κλπ.

Όσον αφορά στις αγορές σου, προηγούνται εκείνες που σχετίζονται με είδη διακόσμησης ή τέχνης, φαρμακευτικές ουσίες, καπνό, ποτά και θαλασσινά-είδη αλιείας. Αν όμως θελήσεις να αγοράσεις κάτι με ηχηρό brand name, πρόσεξε τις απομιμήσεις.
Γενικά, αναμένεται να ωφεληθείς περισσότερο αν ακολουθήσεις την διαίσθηση παρά την λογική σου, ενώ αν είσαι τυχερός μπορεί να σου χαρίσουν κάτι που θέλεις πολύ.

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved