H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 29/7 έως 31/7

Σελήνη στην Παρθένο – Το καθήκον που συνδυάζεται με την ικανοποίηση

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 29/7 έως 31/7

Με έντονη την επιρροή της Νέας της φάσης που έχει ξεσηκώσει θεούς και δαίμονες, η Σελήνη περνάει στην Παρθένο σήμερα 29/7 στις 6.37 το πρωί, για να βάλει σε κουτάκια όλα αυτά που έχουν ξεχυθεί σαν ατίθασα κουτάβια.

Στις 10.03 το πρωί το εξάγωνο με τον Άρη είναι μια εξαιρετική επιρροή για να κινηθούμε σωστά, με πρόγραμμα, στόχο, ακρίβεια και άριστα αποτελέσματα.
Μέχρι το απόγευμα έχουμε την ευκαιρία να προγραμματίσουμε δουλειές, συναντήσεις, ραντεβού, να βγάλουμε εις πέρας υποχρεώσεις και γενικά να δραστηριοποιηθούμε για οτιδήποτε εκκρεμεί.
Στις 8.45 το βράδυ η αντίθεση με τον Ποσειδώνα κλείνει την ημέρα με διάθεση να χαλαρώσουμε δίπλα από το φως των κεριών ή κοντά στη θάλασσα, διαβάζοντας το αγαπημένο μας βιβλίο ή επεξεργαζόμενοι τις σκέψεις, τις επιθυμίες και τα όνειρά μας.

Στις 30/7 στις 6.16 το πρωί το τρίγωνο με τον Πλούτωνα ανοίγει την ημέρα με αποφασιστικότητα και αξιοθαύμαστη μεθοδικότητα, ενώ στις 11.25 το εξάγωνο με την Αφροδίτη ανεβάζει τη διάθεση για αγορές, που θα είναι ιδιαίτερα συμφέρουσες.
Έως αργά το απόγευμα οι βόλτες στα μαγαζιά θα γεμίζουν ικανοποίηση τη διάθεση, ενώ η επιθυμία για ένα gourmet φαγητό, είναι η τάση ως αργά το μεσημέρι.
Στις 4.28 το απόγευμα το εξάγωνο με τον Κρόνο μας κάνει ακόμα πιο αφοσιωμένους σε ό, τι ασχολούμαστε, ενώ ως το βράδυ είμαστε συγκεντρωμένοι, εστιασμένοι και συνεπείς σε ό, τι έχουμε επιλέξει να κάνουμε.
Πολύ καλό διάστημα για επίλυση δύσκολων θεμάτων και αντικατάσταση της σκοτούρας με επίλυση προβλημάτων.

Στις 31/7 πλέον στις 5.49 το απόγευμα το εξάγωνο με τον Ερμή που επηρεάζει από το πρωί, χαρίζει διανοητική και συναισθηματική ισορροπία, ενώ η επικοινωνία με τους άλλους είναι απολαυστική. Ιδανικό διάστημα για να συζητήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις και να περάσουμε αυτό που θέλουμε.

Στις 7.11 η Σελήνη περνάει στον Ζυγό για να μας υπενθυμίσει πως το καλοκαίρι είναι εδώ γεμάτο λαγνεία και προτροπές.

Παρθένοι, Ιχθύες, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ταύροι και Αιγόκεροι, έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτό το διήμερο τακτοποιώντας υποθέσεις και δημιουργώντας το κατάλληλο έδαφος για όμορφες προσωπικές στιγμές.

Δίδυμοι και Τοξότες ακόμα και μέσα στη γκρίνια, τα παράπονα και τις ανικανοποίητες επιθυμίες, καταφέρνετε να φαίνεστε πρόσχαροι και χαριτωμένοι. Προσπαθήστε να κλείσετε εκκρεμότητες και μην ελπίζετε μόνο στην καλή σας τύχη.

Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι, το ξέρουμε πως δεν πατάτε στη γη εδώ και λίγες μέρες αλλά προσγειωθείτε για λίγο και διευθετήστε θέματα. Όχι μόνο δεν θα το μετανιώσετε, αλλά η νέα σας απογείωση θα είναι ακόμα πιο ξέφρενη.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved