Το πάρε-δώσε των άστρων, από 28 έως 30 Ιουλίου

Προγραμμάτισε καθημερινά τις οικονομικές κινήσεις σου

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 28 έως 30 Ιουλίου


Δευτέρα 28/7 και Τρίτη 29/7

Η έντονη παρουσία του Πλούτωνα φέρνει στο προσκήνιο υποθέσεις σχετικές με δάνεια, κληρονομιές κι αποζημιώσεις, χωρίς βέβαια να λείπει από το πλάνο και η... Εφορία. Αν είσαι τυχερός λοιπόν, έχεις να... λαμβάνεις ή να ωφεληθείς από μια ρύθμιση, από την άλλη πλευρά όμως δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή και με «βρώμικο» χρήμα ή κάποιους διακινητές του. Το τι ακριβώς θα πράξεις σε μια τέτοια περίπτωση είναι καθαρά δικό σου θέμα, να ξέρεις όμως ότι μπορεί να μπλέξεις...
Μπορεί ακόμη να σταθείς τυχερός εκμεταλλευόμενος την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται κάποιος άλλος. Να αποκτήσεις κάτι, δηλαδή σε «σκοτωμένη» τιμή.

Αν πάλι η ζωή αποφάσισε να σου παίξει άσχημο παιχνίδι και βιώσεις μια σημαντική οικονομική απώλεια, παρ' το απόφαση και κοίταξε να κάνεις μια νέα αρχή, προσέχοντας να μην επαναλάβεις τα λάθη του παρελθόντος. Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να εμμείνεις, ψάχνοντας για μια «σωτήρια» χρηματοδότηση που τελικά θα σε χώσει πιο βαθιά στο βούρκο.
Όσον αφορά στις καθημερινές αγορές σου καλό είναι να προσέξεις για την πιθανότητα αλλοιωμένων τροφίμων ή καλλυντικών. Προσπάθησε ακόμη να μην παρασυρθείς από πάθη, που μπορεί να σου κοστίσουν ακριβά. Οι πειρασμοί παραμονεύουν αλλά εσύ έχεις πιστεύω τη δύναμη να αντισταθείς. Αντίθετα, το σύμπαν προμοτάρει την αγορά ειδών ένδυσης και ειδικά εσωρούχων, που με την σφραγίδα του Πλούτωνα εκπέμπουν πάντα μια... σέξι ενέργεια!

Τετάρτη 30/7

Το τετράγωνο ανάμεσα στον Ερμή και την Δήμητρα μπορεί να σε βοηθήσει σε οτιδήποτε έχει σχέση με την δικτύωση, την διαφήμιση και την παρουσίαση ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας. Ίσως να πληροφορηθείς και κάτι εξαιρετικά χρήσιμο. Μπορείς ακόμη να ευεργετηθείς από μια συμφωνία, εφαρμόζοντας στην πράξη το ρητό «η ισχύς εν τη ενώσει».
Αν πάλι εργάζεσαι στον χώρο των ΜΜΕ ή ασχολείσαι με διαδικτυακές εφαρμογές, αναμένεται να βρεθείς στο... στοιχείο σου!

Όσον αφορά στις αγορές σου δεν υπάρχει κάποια αντένδειξη, απλά αποκτά προτεραιότητα η φροντίδα της εξωτερικής εμφάνισης σου.

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved