H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 26/7 έως 29/7

Σελήνη στον Λέοντα – Θέλω όσα χρειάζομαι και τα θέλω τώρα

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 26/7 έως 29/7


Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον και πολλά υποσχόμενα διήμερο είναι αυτό που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στον Λέοντα σήμερα 26/7 στις 5.56 το απόγευμα.

Στις 6.30 το τετράγωνο με τον Άρη ξεσηκώνει σταδιακά τον εκνευρισμό και την εξωτερίκευση των όποιων απωθημένων έχουμε συσσωρεύσει.
Αυτό που αισθανόμαστε είναι πως παίρνουμε λίγα σε σχέση με αυτά που δίνουμε και είτε έχουμε δίκιο είτε άδικο, η αίσθηση και μόνο είναι αρκετή να μας δικαιώσει.
Αποτέλεσμα είναι να διαπληκτιζόμαστε με το παραμικρό και ως το βράδυ να διογκώνονται όλα όσα μας ενοχλούν.
Σε αυτό συμβάλλει και η σύνοδος με τον Δία που κορυφώνεται στις 10.34 το βράδυ, όψη που προτρέπει να βγάλουμε στη φόρα κάθε ανάγκη και επιθυμία μας.
Το βράδυ αυτό είναι ιδιαίτερα δραστήριο, απαιτητικό, υπερβολικό και αλύτρωτο, ενώ η ανάγκη μας για εκτόνωση και διασκέδαση είναι ακατανίκητη.

Στις 27/7 πλέον στις 1.42 μετά τα μεσάνυχτα, η συνάντηση με τον Ήλιο σηματοδοτεί τη Νέα Σελήνη του μήνα η οποία κατακλύζεται από ευκαιρίες δράσης και αντίδρασης, ενώ πρόκειται για μια πολύ θετική συγκυρία.
Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε κάτι σε αυτή τη Νέα Σελήνη να εκφράσουμε οτιδήποτε μας απασχολεί, να κινήσουμε θέματα και να θέσουμε τους στόχους μας σε εφαρμογή.
Όλη την υπόλοιπη μέρα έχουμε την ευκαιρία να ασχοληθούμε με όσα μας προβληματίζουν, να κλείσουμε συμφωνίες, να πάρουμε διαβεβαιώσεις, να φτάσουμε το μαχαίρι στο κόκκαλο.

Προς το βράδυ η επαναστατική διάθεση κυριαρχεί μαζί με την τάση εκτόνωσης, καθώς στις 28/7 πλέον στις 3.13 μετά τα μεσάνυχτα, το τρίγωνο με τον Ουρανό κάνει ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη να τολμήσουμε, να ρισκάρουμε, να εξωτερικεύσουμε τα πάντα χωρίς φόβο και με πολύ πάθος.
Λίγο αργότερα στις 3.38 το τετράγωνο με τον Κρόνο που επηρεάζει παράλληλα, μας κάνει να συνειδητοποιούμε πως δεν υπάρχει πλέον άλλοθι για όλα όσα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε μια και καλή και δεν το πράττουμε λόγω δισταγμών.
Όλη την υπόλοιπη ημέρα θα πρέπει να δράσουμε αποφεύγοντας ανταγωνισμούς, εκδικητικές συμπεριφορές, ευκαιριακές συμφωνίες και πρόχειρες λύσεις.

Στις 29/7 στις 6.37 το πρωί η Σελήνη περνάει στην Παρθένο για καταμέτρηση πόντων και bonus, μετά από μια μεγάλη προσπάθεια.

Λέοντες, Υδροχόοι, Κριοί, Ζυγοί, Δίδυμοι και Τοξότες, αποφύγετε την υπερβολή όσο αυτό είναι δυνατόν και δείξτε πως είστε αποφασισμένοι να αλλάξετε τα πράγματα χωρίς στόμφο και αλαζονεία. Η τύχη είναι με το μέρος σας, αλλά μην την δοκιμάσετε εξαντλητικά.

Σκορπιοί και Ταύροι είστε διχασμένοι και χρειάζεστε μεγάλη προσπάθεια ώστε να καταφέρετε να στριμώξετε τις αμφιβολίες και να αφήσετε χώρο στην πρωτοβουλία σας.
Το άλλα να θέλετε και άλλα να εννοείτε δεν σας οδηγεί πουθενά.

Ιχθύες, Παρθένοι, Καρκίνοι και Αιγόκεροι νιώθετε το συναίσθημα να υπερνικά τις απόλυτες αποφάσεις και γίνεστε διαλλακτικοί και συγκαταβατικοί. Εκφραστείτε ήρεμα και ανοιχτείτε στις ανάγκες των άλλων. Δεν θα το μετανιώσετε.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved