Το πάρε-δώσε των άστρων, από 21 έως 23 Ιουλίου

Προγραμμάτισε καθημερινά τις οικονομικές κινήσεις σου

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 21 έως 23 Ιουλίου

Δευτέρα 21 και Τρίτη 22 Ιουλίου

Ο ευρών αμοιφθήσεται

Οι όψεις του Ερμή με τον Πλούτωνα (αντίθεση) και τον Χείρωνα (κρυφό τετράγωνο), ευνοούν περισσότερο εκείνους που ψάχνουν τι μπορεί να βρίσκεται πίσω από μια φαινομενική πραγματικότητα αλλά κι αυτούς που έχουν πολύ καλή... μνήμη και πιστεύουν ότι η Ιστορία επαναλαμβάνεται! Αν λοιπόν κάτι σου «μυρίζει» ή σου θυμίζει ανεπιθύμητες καταστάσεις του παρελθόντος, δεν είναι απλά «ιδέα σου» και καλά θα κάνεις να λάβεις τα μέτρα σου, ώστε αν δεν κερδίσεις, τουλάχιστον να μην χάσεις. Κερδισμένος μπορεί να βγεις, εισπράττοντας εύρετρα ή την αμοιβή σου από μια έρευνα.

Γενικότερα, μπορεί να ωφεληθείς ή να προστατευτείς από την διερεύνηση καταστάσεων κι αν έχεις «άκρες», από πολύτιμες πληροφορίες που θα λάβεις.
Από εκεί και ύστερα οι προτεραιότητές σου αναμένεται να περιστραφούν γύρω από περιουσιακά και φορολογικά θέματα, ενώ «παίζουν» δυνατά τόσο τα δάνεια όσο και οι πλειστηριασμοί.

Ακόμη, αν ενδιαφέρεσαι για αντίκες και αρχαία αντικείμενα, μπορεί να βρεις αυτό που ζητάς, πρόσεξε όμως μήπως μπλεχτείς με παράνομα κυκλώματα.
Όσο για τις λοιπές αγορές σου είναι συνετό να περιμένεις μια-δύο ημέρες, ώστε να εκμεταλλευτείς τις πολύ καλές συνθήκες που έρχονται. Και βέβαια φρόντισε να αποφύγεις κάθε αγορά που έχει σχέση με την επικοινωνία ή τις μεταφορές (εξαιρούνται οι συσκευές... παρακολούθησης). Εξ άλλου για την ώρα ενδέχεται να χρειαστείς χρήματα για την αποκατάσταση μιας τεχνικής βλάβης.

Τετάρτη 23 Ιουλίου

Αισιοδοξία και ανάπτυξη

Από σήμερα και για μερικές ημέρες, οι συνθήκες είναι ιδανικές για νέα ξεκινήματα αλλά και για κάθε είδους βοήθειες ή εύκολες λύσεις στα οικονομικά σου. Αν μάλιστα είσαι τυχερός, το χρήμα θα έρθει στην... πόρτα σου!

Ωφελημένος μπορεί να βγεις και από κάθε είδους εμπορική δραστηριότητα, αφού ενδυναμώνεται η καταναλωτική διάθεση και το χρήμα... κυκλοφορεί.
Εκείνο που πρέπει να προσέξεις είναι το να μην σπαταλήσεις τα κέρδη σου σε εφήμερες διασκεδάσεις, άσκοπες κινήσεις εντυπωσιασμού κι αχρείαστες αγορές.
Ή ακόμη χειρότερα, να δανειστείς, για να κάνεις «το κομμάτι σου».
Δεν πρέπει επίσης να εξαντλήσεις τα αποθέματά σου, στηριζόμενος μόνον σε υποσχέσεις παροχών.

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved