Τα SOS της εβδομάδας, από 18/7 έως 24/7

Ποια ζώδια θα επηρεάσουν οι όψεις των πλανητών την εβδομάδα που έρχεται;

Τα SOS της εβδομάδας, από 18/7 έως 24/7


Γνωρίζεις πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να σε ευνοούν σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.
Πρόκειται αντίστοιχα για τις Mainstream και τις SOS τάσεις, που αμφότερες καταγράφονται κατ' ανάγκη στο σύνολο τους ως «δέσμες πιθανοτήτων», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εκδηλωθούν... σώνει και καλά όλες στην καθημερινότητα σου. Πρακτικά η βαρύτητα τους διαμορφώνεται στο μέτρο και με τον τρόπο που επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σου. Κάποιες από αυτές δηλαδή μπορεί να γίνουν έντονα αισθητές και κάποιες άλλες καθόλου, ανάλογα με την προσωπική ευαισθησία σου.

Η πρόταση της στήλης είναι να προσαρμόζεσαι κατά το δυνατόν στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».
Να ξέρεις ότι η ενέργεια δεν χάνεται και αν τυχόν γίνεις «στόχος» μιας δύσκολης επιρροής, τα ευχολόγια δεν θα σε βοηθήσουν. Εκείνο που πρέπει να κάνεις, όσο βέβαια περνάει από το χέρι σου είναι το να χρησιμοποιήσεις έγκαιρα το εκάστοτε mainstream ενεργειακό ισοδύναμο, ώστε να αποτρέψεις μια ανεπιθύμητη SOS εκδήλωση. Ο δημιουργός κυβερνάει τα άστρα, αυτό είναι το μήνυμα και... καλή σου επιτυχία!

Όσον αφορά στον χρόνο επιρροής των εκάστοτε όψεων, ο γενικός κανόνας είναι πως μπορεί να σε επηρεάσουν για κάποιες ημέρες κι όχι μόνον την ημέρα που «κλείνουν» με ακρίβεια. Υπάρχουν ωστόσο και περιπτώσεις όπου η επιρροή μιας όψης μπορεί να «απλωθεί» χρονικά ακόμη και πέραν της μιας εβδομάδος (αυτό συμβαίνει πάντα όταν μια όψη γίνεται μεταξύ δύο αργών πλανητών).

Από Παρασκευή σε Πέμπτη (18/7 έως 24/7)

Ζωηρή είναι η κίνηση στους ουρανούς αυτό το επταήμερο και τα καλά νέα είναι ότι ο «Χοντρός» αποφάσισε να κάνει αισθητή την παρουσία του, εξαντλώντας τα περιθώρια της τύχης σου.
Ο Δίας βρίσκεται πλέον στον Λέοντα και κάνει «σεφτέ» στις όψεις, με τον Ερμή, τον Ήλιο και την Αφροδίτη να τον συντροφεύουν στα πρώτα του βήματα. Καθόλου κακό θα έλεγε κανείς, τουναντίον ύστερα από αρκετό καιρό δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για ένα πραγματικά ελπιδοφόρο ξεκίνημα.

Υπάρχει βέβαια και ο Άρης, που επιμένει να σε «τσιγκλάει» και να σε φέρνει στο... αμήν! Μπορείς όμως να τον εκμεταλλευτείς κι αυτόν αναλαμβάνοντας δράση και διεκδικώντας τα καλύτερα για σένα.
Όσο για την φίλη σου την Αφροδίτη, ούτε κι αυτή... κάθεται φρόνιμα! Οι περιπέτειες σου λοιπόν μπορεί να είναι και συναισθηματικής φύσεως με τον έρωτα να σε περιμένει στη γωνία.

Τα πιο δύσκολα ίσως, μπαίνουν στον Ερμή, που μετά από ένα μάλλον ευχάριστο πρώτο τριήμερο, καλείται να περάσει από τις Συμπληγάδες των... Ουρανοπλουτωναίων, κάτι που μπορεί να «στίψει» το μυαλό σου και να σου δημιουργήσει πολλά τεχνικά προβλήματα. Όμως όσο κι αν ταλαιπωρηθείς, στην περίπτωση που κατορθώσεις να βρεις τις λύσεις, τα έπαθλα σου θα είναι βαρύτιμα.

Ας δούμε όμως όλες τις όψεις με χρονολογική σειρά.

Την Παρασκευή, ο τροπικός Ερμής συναντά τον αστρικό Δία στην 6η μοίρα του Καρκίνου, προσφέροντας στους πιο τυχερούς πολλά πλεονεκτήματα κι ευκολίες.

Mainstream: Τύχη, εύνοια. Μια ευχάριστη είδηση, αποδοχή αιτήματος. Θετικό ξεκίνημα, κερδισμένες εντυπώσεις. Μια «πιασάρικη» εφαρμογή. Κέφι, διασκέδαση, καλή παρέα.
SOS: Σπατάλη ενός πλεονεκτήματος. Αχρείαστος δανεισμός. Υπερβολική ενασχόληση με ανούσιες υποθέσεις. Γκάφες, «χοντράδες».

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους αλλά και τους εκπροσώπους των σταθερών (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) που έχουν τον Ήλιο τους στις δύο πρώτες μοίρες του ζωδίου τους.

Την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη τετραγωνίζεται με την αστρική Έριδα (Δίδυμοι-Ιχθύες, 29η μοίρα), επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι... σήμανε η ώρα της προσωπικής φροντίδας!

Mainstream: Περιποίηση του σώματος ή του προσώπου. Μια αισθητική παρέμβαση. Βελτίωση των συνθηκών εργασίας, Ανεύρεση εργασίας, παροχή υπηρεσιών. Πρόσληψη γραμματέως. Μια σχέση αμοιβαίου συμφέροντος. Φλερτ με υφιστάμενους. Μια σχέση στον χώρο εργασίας. Αγάπη προς τα ζώα, φροντίδα των φυτών. Οικολογικές αναζητήσεις, βιολογικά προϊόντα. Τακτοποίηση, καθαριότητα.
SOS: Μια σχέση μονομερούς συμφέροντος.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες αλλά και τους εκπροσώπους των παρορμητικών (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως), που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 23η μοίρα του ζωδίου τους.

Το Σάββατο κλείνει με ακρίβεια το τετράγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τον Άρη (Καρκίνος-Ζυγός, 26η μοίρα), καλώντας σε να αναλάβεις άμεσα δράση.

Mainstream: Δράση, δύναμη. Μια νικηφόρα πρωτοβουλία. Ενασχόληση με τα σπορ, γυμναστική. Ταχύτητα, άμεση διεκπεραίωση. Μια σπουδαία επίδοση, ρεκόρ. Θάρρος, ειλικρίνεια, φιλότιμο. Τεχνικές εργασίες, αγορά εργαλείων. Αίσθηση περιπέτειας.
SOS: Αθεράπευτος εγωισμός. Ένταση, βία, κακή συμπεριφορά. Αυθαιρεσία, αυτοδικία. Ατυχήματα, σπασίματα. Πυρετός, πρήξιμο, οξύς πόνος. Έντονη διαφωνία, σύγκρουση, ρήξη. Διακοπή μιας συνεργασίας, νομική αντιπαράθεση. Αδιακρισία. Φασαρία, σαματάς.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους.

Την ίδια ημέρα, ο Ερμής σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (Καρκίνος-Ιχθύες, 7η μοίρα), κρύβοντας πολλά από αυτά που... δεν θέλεις να βλέπεις ή να ξέρεις!

Mainstream: Απόκρυψη μιας ανεπιθύμητης λεπτομέρειας. Παραλλαγή, καμουφλάζ. Ένα ψέμα που προστατεύει. Μια ευχάριστη συνομωσία του... σύμπαντος! Κρυφή προστασία, φυγή από τα δύσκολα. Δύο λάθη που κάνουν ένα σωστό. Εύστοχη διαίσθηση, έμπνευση. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Τυχαία ανεύρεση εγγράφων ή αντικειμένων. Χαλάρωση, ύπνος. Ονειροπόληση, ρομαντικές στιγμές.
SOS: Ψέματα, πονηριές, απάτες. Υποκλοπή, πλαστογραφία. Ακύρωση δραστηριοτήτων.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες αλλά και τους εκπροσώπους του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος), που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 13η μοίρα του ζωδίου τους.

Κατά τα άλλα η Αφροδίτη συνεχίζει τις... διακεκριμένες επαφές της, συμβάλλοντας από την πλευρά της σε μια πολυποίκιλη συναισθηματική έκφραση.

Το «κρυφό» τετράγωνο της με την αστρική Δήμητρα (Καρκίνος-Ζυγός, μηδενική μοίρα) σε βοηθά να γνωρίσεις... περισσότερο κόσμο!

Mainstream: Κοινωνική ζωή, συμμετοχή σε εκδηλώσεις. Γνωριμίες κι επαφές με διακεκριμένες προσωπικότητες. Ενδιαφέρον για την μόδα και την ομορφιά. Ευχάριστη συντροφιά. Αγορές, φροντίδα για την εξωτερική εμφάνιση. Μια αρμονική σχέση. Παντρολογήματα.
SOS: Εντυπώσεις χωρίς ουσία. Κουβέντα να γίνεται...

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους

Και το επίσης «κρυφό» τετράγωνο της με τον τροπικό Ποσειδώνα (Δίδυμοι-Ιχθύες, 7η μοίρα), σε κάνει να φαντάζεσαι... ότι θέλεις!

Mainstream: Λεπτότητα, ευαισθησία, αριστοκρατικό πνεύμα. Βοήθεια σε πάσχοντες, εμψύχωση. Μια εξιδανικευμένη σχέση, αίσθηση ευτυχίας. Ερωτικές φαντασιώσεις. Μια σχέση από απόσταση. Κατανάλωση θαλασσινών και... ποτών. Γλυκό μεθύσι. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες.
SOS: Υπερβολική αφέλεια. Λανθασμένη επιλογή συντρόφου. «Πονηρά» παιχνίδια. Αποπλάνηση, παραπλάνηση, «παραμύθιασμα». Χρήση ουσιών. Παράσιτα, μύκητες.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Καρκίνους, Αιγόκερους, Ζυγούς αλλά και τους εκπροσώπους των μεταβλητών (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύες), που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 7η μοίρα του ζωδίου τους.

Την Δευτέρα, η Αφροδίτη τετραγωνίζεται με τον αστρικό Άρη (Καρκίνος-Ζυγός, 3η μοίρα), επισφραγίζοντας το κλασικό «παιχνίδι» μεταξύ αρσενικού και θηλυκού. Εσύ θα παίξεις;

Mainstream: Φλερτ, έρωτας. Πάθος για τη ζωή, δυνατές συγκινήσεις. Μια μεγάλη κατάκτηση.
SOS: Ζήλια, φανατισμός. Σεξουαλική παρενόχληση.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους και Κριούς.

Την Τρίτη, κυριαρχούν οι όψεις του Ερμή, που εγκαταλείπει την εξωστρέφεια του για να βουτήξει στα βαθιά.

Η αντίθεση του με τον Πλούτωνα (Καρκίνος-Αιγόκερως, 12η μοίρα), μπορεί να δικαιώσει το ερευνητικό σου δαιμόνιο. Όποιος ψάχνει, βρίσκει...

Mainstream: Φως στο τούνελ. Έρευνα, αποκάλυψη, λύση ενός μυστηρίου. Εκμυστηρεύσεις. Απόκτηση ενός μεταχειρισμένου αλλά πολύτιμου αντικειμένου.. Κέρδη από ζημιές άλλων.
SOS: Κακολογία, υπονόμευση. Μια δυσάρεστη είδηση. Ταλαιπωρία σε άγνωστο περιβάλλον. Απώλεια εγγράφων ή αρχείων. Μια ανεπανόρθωτη τεχνική βλάβη. Επαφές με άτομα του περιθωρίου ή του υποκόσμου. Εκβιασμός, τοκογλυφία. Πορνογραφία.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Καρκίνους, Αιγόκερους, Κριούς, Ζυγούς αλλά και τους εκπροσώπους των μεταβλητών (Ιχθύες, Παρθένους, Τοξότες και Διδύμους), που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 18η μοίρα του ζωδίου τους.

Επιπλέον, το τρίγωνο του Ερμή με τον Χείρωνα, δεν θέλει και πολύ για να σε βάλει να σκαλίσεις το παρελθόν. Εξ άλλου, ποιός είπε ότι η Ιστορία δεν επαναλαμβάνεται;

Mainstream: Γόνιμος συνδυασμός λογικής και συναισθήματος. Αναζήτηση στο παρελθόν. Ενδιαφέροντα σχετικά με την Ιστορία ή την Αρχαιολογία. Παραδοσιακές εφαρμογές. Αντίκες, συλλογές. Πρόσωπα από το παρελθόν. Επανάληψη μιας ακολουθίας. Συζητήσεις για περιουσιακά θέματα. Μια συγκέντρωση στο σπίτι. Εσωτερική μετακόμιση. Προμήθεια οικιακού εξοπλισμού.
SOS: Νοητικό «κόλλημα», αδυναμία λήψης μιας απόφασης. Υπερβολική εσωστρέφεια, κλείσιμο, εγκλωβισμός.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες αλλά και τους εκπροσώπους του Αέρα (Υδροχόος, Δίδυμοι, Ζυγός) που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 23η μοίρα του ζωδίου τους.

Την Πέμπτη σήμανε η μεγάλη... ώρα του Δία! Ο πλανήτης της επέκτασης και των ευκολιών υποδέχεται τον Ήλιο στην 2η μοίρα του Λέοντα κι όλα δείχνουν ότι μπορείς να έχεις ένα ιδανικό ξεκίνημα. Ας μην χάσεις λοιπόν την ευκαιρία, επιδιώκοντας κάτι περισσότερο από την καλοπέραση σου.

Mainstream: Εύνοια, τύχη. Επέκταση δραστηριοτήτων, ένα ευοίωνο ξεκίνημα. Βοήθεια από ισχυρούς, δώρα. Καλοπέραση, διασκέδαση. Εύκολες λύσεις. Κερδισμένες εντυπώσεις.
SOS: Η ποσότητα σε βάρος της ποιότητας. Μεγαλομανία, σπατάλη. Ανευθυνότητα, επιπολαιότητα. Αναζήτηση ευθυνών στους άλλους. Αναξιοκρατία. «Οι φελλοί επιπλέουν». Κερδοσκοπία.

Μάλιστα, με τις ευλογίες της Αφροδίτης, το... σκάνδαλο της εύνοιας παίρνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις. Η σύνοδος Ήλιου-Δία στην αστρική της εκδοχή «κουμπώνει» πάνω στην τροπική Αφροδίτη στον Καρκίνο. Τι άλλο καλύτερο θα βρεις για να πιστοποιήσεις την τύχη σου;

Mainstream: Ένα εξαιρετικά ευχάριστο γεγονός, μια λαμπρή τελετή. Μια γνωριμία που τα έχει... όλα! Τύχη πέραν του αναμενομένου, μεγάλα κέρδη. Επιτυχία, αναγνώριση.
SOS: Αμετροέπεια, σπατάλη. Σκάνδαλα, αρνητική δημοσιότητα.

Η «κρυφή» τριπλή σύνοδος επηρεάζει πρωτίστως: Λέοντες, Υδροχόους, Ταύρους Σκορπιούς, Κριούς, Τοξότες αλλά και τους εκπροσώπους των παρορμητικών (Κριός, Ζυγός, Αιγόκερως και Καρκίνος), που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 6η μοίρα του ζωδίου τους.

Εκείνος πάντως που δεν δείχνει να συμμερίζεται την... συμπαντική χαρά είναι ο Ερμής, που την Παρασκευή... υποφέρει, στριμωγμένος ανάμεσα στον Κρόνο και τον Ουρανό. Ό, τι του συστήνει ο ένας, ο άλλος του προτείνει το αντίθετο κι έτσι η καθημερινότητα σου δεν θέλει και πολύ για να γίνει... μύλος.

Το τετράγωνο του με τον Ουρανό (Καρκίνος-Κριός, 16η μοίρα) σε βάζει στο κυνήγι της έκπληξης και του απροσδόκητου.

Mainstream: Ανάδειξη της διαφορετικότητας. Ανεξαρτησία, χειραφέτηση. Εφευρετικότητα, πρωτοτυπία. Πειραματισμός, έρευνα, αποκάλυψη. Ένα ξαφνικό όσο και ευχάριστο γεγονός, μια επωφελής ανατροπή. Έκπληξη, αιφνιδιασμός. Ενασχόληση με παράδοξες ή σπάνιες καταστάσεις. Ενδιαφέρον για το Διάστημα και τους εξωγήινους. Επιτυχία σε μια θεωρητικά δύσκολη αποστολή. Υποστήριξη από ξένους ή... στριμμένους! Μια απροσδόκητη συνάντηση. «Από μικρό κι από τρελό, μαθαίνεις την αλήθεια».
SOS: Πραξικοπηματικές καταστάσεις. Αλλόκοτη ή απρόσμενα δυσάρεστη συμπεριφορά. Μια κρίση από το πουθενά. Ιδιοτροπία, εκκεντρικότητα. Προκλητικές επιλογές. Καταστρατήγηση της δεοντολογίας και των ηθικών νόμων. Αμοραλισμός, κυνισμός. Προβλήματα με ηλεκτρικές ή ηλεκτρονικές συσκευές. Βραχυκύκλωμα.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Καρκίνους, Κριούς, Αιγόκερους, Ζυγούς αλλά και τους εκπροσώπους των μεταβλητών (Ιχθύες, Δίδυμοι, Τοξότης και Παρθένος), που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 22η μοίρα του ζωδίου τους.

Αντίθετα, το τρίγωνο του με τον Κρόνο (Καρκίνος-Σκορπιός, 16η μοίρα) σε θέλει συντηρητικό και... νομιμόφρονα!

Mainstream: Οργάνωση, τακτοποίηση, καταχώρηση. Ενασχόληση με λεπτομερείς εργασίες. Γραπτός λόγος. Δικαίωση της νομιμότητας. Πρόνοια για επάρκεια σε αναγκαία έγγραφα ή εξοπλισμό. Ανάληψη μιας σημαντικής ευθύνης. Κάλυψη υποχρεώσεων. Συλλογή αντικειμένων κι αποδείξεων.
SOS: Εμπόδια, καθυστερήσεις. Ταλαιπωρία στις μετακινήσεις. Δυσκολία συνεννόησης. Δογματισμός, υπερβολική τυπικότητα. «Έπεσε σε τοίχο». Τεχνικά προβλήματα. Έλλειψη των νόμιμων εγγράφων. Ποινή τιμωρία.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες αλλά και τους εκπροσώπους του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός και Υδροχόος), που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 22η μοίρα του ζωδίου τους.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved