H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 17/7 έως 19/7

Σελήνη στον Κριό – Οι πιο ευωδιαστές επιθυμίες φυτρώνουν σε σκληροτράχηλα εδάφη

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 17/7 έως 19/7

Ένα πύρινο διήμερο είναι αυτό που ακολουθεί γεμάτο εσωτερική λάβα και άκρατο ενθουσιασμό, καθώς η Σελήνη περνάει στον Κριό σήμερα 17/7 στις 7.06 το πρωί.

Η αρμονική όψη με τον Δία από τη νέα του φαντασμαγορική θέση στις 7.24 ανοίγει την ημέρα με τόση αισιοδοξία και καλή διάθεση, που δεν υπάρχει τίποτα έως το μεσημέρι να μας κάνει να αισθανθούμε την ελάχιστη μειονεξία, ακόμα και απέναντι στην πιο δύσκολη κατάσταση.
Οι ώρες αυτές είναι ασυγκράτητα δραστήριες και δημιουργικές, τονώνοντας το ηθικό και τη διάθεση.
Στις 3.24 το μεσημέρι η δυσαρμονική όψη με τον Ερμή που επηρεάζει ως το βράδυ, στριφογυρίζει τη σκέψη στο παρελθόν με έντονα κυκλοθυμικές τάσεις, έχοντας την ανάγκη να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους μέσα από δεικτικά λόγια και υποδείξεις.
Τα υπονοούμενα δίνουν και παίρνουν με σκοπό να ξεσκεπάσουμε προθέσεις.

Στις 18/7 η ένταση που έχει αρχίσει να διογκώνεται γίνεται ακόμα πιο έντονη εφόσον στις 3.39 μετά τα μεσάνυχτα η δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ φανατίζει τη νύχτα μας που προβλέπεται ξενυχτισμένη και με σφοδρά συναισθήματα.
Στις 11.36 το πρωί η συνάντηση με τον Ουρανό δυναμιτίζει όλη την ημέρα με έντονες επιθυμίες και προτροπές, με σκοπό να κάνουμε αυτή τη μέρα κάτι ξεχωριστό.
Η επιμονή μας αυτή θα πρέπει να βρει οπωσδήποτε διέξοδο ώστε να απολαύσουμε μια πρωτότυπη μέρα χωρίς να γίνουμε επαναστάτες αιτία.

Στις 19/7 στις 5.08 τα ξημερώματα η δυσαρμονική όψη με τον Ήλιο και λίγο αργότερα στις 5.19 η δυσαρμονική όψη με τον Άρη, ανοίγουν την ημέρα διψώντας για δράση και οι πρώτες πρωινές ώρες είναι ιδιαίτερα νευρικές και αλλοπρόσαλλες.
Καλό θα ήταν να προσέχουμε πώς οδηγούμε, πώς χειριζόμαστε μηχανήματα, πώς συμπεριφερόμαστε τους δικούς μας ανθρώπους και να μη βιαζόμαστε διατηρώντας την ψυχραιμία μας.
Στις 11.43 η Σελήνη περνάει στον Ταύρο βάζοντας τέλος σε μια ορμητική ροή ενέργειας και μεταβαίνει σε πιο πρακτικές διαδικασίες.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι είστε ανεξάντλητοι σε όλα, ορμητικοί, ευέξαπτοι, ενθουσιώδεις, προτρεπτικοί και ξεσηκωμένοι. Αν δεν βρείτε συνοδοιπόρους στα σχέδιά σας κάντε μόνοι σας ό, τι μπορείτε, για να δροσιστείτε από τη φλόγωση.

Λέοντες, Δίδυμοι, Υδροχόοι και Τοξότες, η εξαιρετική σας διάθεση δεν μπορεί να θυσιαστεί σε κανένα βωμό. Ανακινήστε θέματα, κλείστε υποθέσεις, βουτήξτε βαθιά, διασκεδάστε και απολαύστε ένα ξεχωριστό διήμερο.

Ιχθύες, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ταύροι, ακολουθήστε αυτούς που χτυπάνε την καμπάνα της ψυχής σας χαρμόσυνα, αλλά όχι επίμονα και δεικτικά. Κάντε αυτό που θέλετε χωρίς να αισθάνεστε τύψεις. Δεν μπορείτε να τους ικανοποιήσετε όλους.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved