Το πάρε-δώσε των άστρων, από 14 έως 16 Ιουλίου

Προγραμμάτισε καθημερινά τις οικονομικές κινήσεις σου

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 14 έως 16 Ιουλίου

Πρώτα η τεχνική κάλυψη

Η ρύθμιση τεχνικών λεπτομερειών και τα εργασιακά θέματα ορίζουν το οικονομικό πλαίσιο του τριημέρου, το οποίο γενικά έχει έναν μάλλον συντηρητικό χαρακτήρα με έμφαση στην χρησιμότητα και το πρακτικό πνεύμα.
Αυτό κατ' αρχήν σημαίνει ότι πριν αναλάβεις σημαντικές πρωτοβουλίες θα πρέπει να προνοήσεις για την επάρκειά σου, ιδίως σε εξοπλισμό. Άρα ίσως χρειαστεί να ανανεώσεις το «οπλοστάσιο» σου, προβαίνοντας στις αναγκαίες αγορές, πολύ περισσότερο αν έχει πάθει κάποια σοβαρή ζημιά ένα εργαλείο της δουλειάς σου.

Τα προϊόντα της ψηφιακής τεχνολογίας είναι από τις βασικές σου προτεραιότητες, ενώ το ίδιο δυνατά «παίζουν» μηχανήματα και εργαλεία κάθε είδους.
Επίσης, είναι μάλλον μια καλή ευκαιρία να οργανώσεις και να ταξινομήσεις το γραφείο σου.

Στο εργασιακό μέτωπο θα κληθείς πιθανότατα να διαχειριστείς σχετικά περίπλοκες καταστάσεις που άπτονται και του μισθολογικού. Γενικά το κλίμα είναι εξαιρετικά ευμετάβλητο, με διαρκείς διαπραγματεύσεις και αλλαγές ισορροπιών, που ίσως απαιτούν την συνδρομή... εργατολόγου.
Από την μια πλευρά ενδέχεται να υπάρξουν έκτακτες ευκαιρίες για μια προσοδοφόρα εργασία αλλά από την άλλη πράγματα που ίσως να θεωρούσες δεδομένα –όπως για παράδειγμα η θέση σου- υπόκεινται σε επανεξέταση. Φρόντισε λοιπόν να έχεις τους κατάλληλους συμμάχους αλλά και μια νομική κάλυψη, ώστε να μην πληρώσεις εσύ την νύφη και βρεθείς στο δρόμο.

Πάντως οι συνθήκες σε ευνοούν αν είσαι τεχνικός, ειδικός επιστήμονας ή γιατρός, αφού είναι βέβαιο πως θα ζητηθούν οι υπηρεσίες σου, με το αζημίωτο φυσικά.

Αν, πάλι, απασχολείς προσωπικό, σίγουρα θα σκεφτείς να το ανανεώσεις ή να το εμπλουτίσεις, έστω και προσωρινά. Καλό είναι όμως να κινηθείς προσεκτικά, χωρίς να θίξεις θεμελιώδη δικαιώματα των εργαζομένων, αφού η συνέχεια θα δοθεί στα... δικαστήρια!

Όσον αφορά στις λοιπές αγορές σου, προηγούνται τα «οικολογικά» προϊόντα, τα ζώα ή φυτά και οι μικρές κατασκευές (μινιατούρες).
Επιπλέον έξοδα μπορεί να προκύψουν για θέματα υγείας, όπως και την περίθαλψη ή την φροντίδα των ζώων ή των φυτών σου.

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved