H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 13/7 έως 15/7

Σελήνη στον Υδροχόο – Με μια κιθάρα γύρω από τη φωτιά

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 13/7 έως 15/7

Ένα διήμερο που μοιάζει με σκασιαρχείο από τα μαθήματα της εφηβικής μας ηλικίας είναι αυτό που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο σήμερα 13/7 στις 6.07 το πρωί.

Όλη την ημέρα η Σελήνη δεν συναντά άλλον πλανήτη στο διάβα της, αφήνοντας να μας κυριεύσει η Υδροχοική επιρροή, μετά από μια Πανσέληνο που κρατά ακόμα και μας έκανε να μετανιώσουμε αρκετές φορές για τις αντιδράσεις μας. Μετανιώνουμε δε και για αυτές που δείξαμε, αλλά και γι' αυτές που δεν δείξαμε και κατάπιαμε αμάσητες.
Η ημέρα αυτή μας αποζημιώνει γιατί ανακτάμε το θάρρος μας και στοχεύουμε στο να ανατρέψουμε τις καταστάσεις. Επιπλέον αισθανόμαστε μια αέρινη αύρα να καθαρίζει το μπαφιασμένο μυαλό μας ενώ οι φίλοι και οι ομαδικές δραστηριότητες πρωταγωνιστούν στις στιγμές μας.

Στις 14/7 στις 8.07 το πρωί η Σελήνη έρχεται σε αρμονική όψη με τον Ουρανό αλλά στις 8.26 σε δυσαρμονική όψη με τον Κρόνο.
Η μέρα ανοίγει αλλόκοτα, αλλοπρόσαλλα και με διάθεση να πετάξουμε από πάνω μας ό, τι μας ενοχλεί έστω και ελάχιστα.
Η δυσαρέσκεια που αισθανόμαστε μέχρι νωρίς το απόγευμα έχει διέξοδο και είναι ριζοσπαστική με αέρα αποδέσμευσης.
Όποια δραστηριότητα και αν έχουμε αυτή την ημέρα, θα κάνουμε κοπάνα από την παραμικρή πίεση που θα αισθανθούμε πως υποβαλλόμαστε.
Στις 8.37 το βράδυ η αρμονική όψη με τον Άρη και στις 10.23 η αρμονική όψη με την Αφροδίτη που συνουσιάζονται μεταξύ τους, μας κάνει να πετάξουμε κάθε δισταγμό, φόβο και ανησυχία και να απολαύσουμε ένα βράδυ σαν εκείνα των χίπις στα Μάταλα. Ο έρωτας ξεχύνεται αγνός, χωρίς περιστροφές και γλυκανάλατες αβρότητες, ενώ η επικοινωνία γίνεται αυθόρμητα και ανεπιτήδευτα.
Βράδυ ερωτικό, νέων γνωριμιών και εμπειριών και άφθονης διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

Στις 15/7 στις 5.40 το πρωί, η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες, προσπαθώντας πλέον να μας πλανέψει με διάφορα τερτίπια.

Υδροχόοι, Ζυγοί, Δίδυμοι, Τοξότες, Κριοί και Λέοντες, είστε οι επίσημοι προσκεκλημένοι ενός ιδιόρρυθμου πάρτι, που δεν θέλει θλιμμένους και πτοημένους στη γιορτή του. Απελευθερωθείτε και βγάλτε τα απωθημένα σας.

Σκορπιοί και Ταύροι, δεν είναι ώρα για επεξεργασίες και κολλήματα. Ξεπεράστε τις ψυχολογικές μεταπτώσεις και κεντράρετε σε αυτές που δείχνουν προς τα πάνω.

Αιγόκεροι, Παρθένοι, Ιχθύες και Καρκίνοι, ακόμα και αν βλέπετε τους περισσότερους γύρω σας σαν χούλιγκανς, αντί να ειρωνεύεστε προσπαθήστε να μάθετε τι είναι αυτό που τους φανατίζει. Ποιος ξέρει; Μπορεί να ακολουθήσετε πάραυτα.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved