H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 9/7 έως 11/7

Σελήνη στον Τοξότη – Παίζοντας πεντόβολα, επιδεικνύοντας διαθέσεις

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 9/7 έως 11/7

Σαν δροσερό κοκτέιλ που απολαμβάνουμε μπροστά σε εξέδρα, στημένη για να ακούσουμε αγαπημένες μουσικές, η Σελήνη περνάει στον Τοξότη σήμερα 9/7 στις 4.24 τα ξημερώματα.
Η μέρα χαρακτηρίζεται από τη δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα, που κορυφώνεται στις 5.00 το απόγευμα και επηρεάζει όλη την ημέρα
Λόγω διχασμών, διλλημάτων, αναποφασιστικότητας και πολλών εναλλαγών διάθεσης η μέρα δεν προσφέρεται για σημαντικές δραστηριότητες, ενώ ότι και να κάνουμε να γίνεται χαλαρά και ξένοιαστα. Η ευμετάβλητη διάθεση είναι αυτή που ουσιαστικά διαμορφώνει την ημέρα.

Στις 10/7 στις 8.13 το πρωί η μέρα ανοίγει με την αρμονική όψη με τον Ουρανό, με ενθουσιασμό, καλή διάθεση αλλά με μια νευρική ενέργεια που θα πρέπει οπωσδήποτε να διοχετεύσουμε κάπου. Ως το μεσημέρι θα πρέπει να έχουμε ασχοληθεί με κάτι που σε άλλες μέρες ούτε θα διανοούμαστε να καταπιαστούμε χωρίς μούτρα και δυσαρέσκεια.
Στις 2.30 το μεσημέρι η δυσαρμονική όψη με την Αφροδίτη που επηρεάζει από το πρωί έως το απόγευμα, μας σκανδαλίζει συνεχώς να κλέψουμε χρόνο από ότι κάνουμε, με διάθεση μικρού παιδιού που παρατάει το διάβασμα για να παίξει μπάλα.
Δεν είμαστε πουθενά ευχαριστημένοι ενώ χρειαζόμαστε γύρω μας ζωντάνια και επικοινωνία.
Στις 6.07 το απόγευμα η αρμονική όψη με τον Άρη, κλείνει το βράδυ αλλά και την ημέρα με το κυνήγι της χαράς, του χιούμορ, της απόδρασης από τα κοινά, της πρωτοτυπίας και της ανεξάντλητης κίνησης και δράσης.
Για πολλούς το βράδυ αυτό θα είναι απολαυστικό, πράγμα σπάνιο για την εποχή μας.

Στις 11/7 πλέον στις 3.20 μετά τα μεσάνυχτα η δυσαρμονική όψη με τον Ερμή που επηρεάζει αργά από το προηγούμενο βράδυ, μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις σε κοινωνικές συναναστροφές, είτε από παρερμηνεύσεις, είτε από τον κάπως αδιάκριτο χειρισμό του λόγου. Προσοχή λοιπόν γιατί δεν είναι όλοι ανεκτικοί στον αυθορμητισμό και στις πλάκες.
Στις 6.24 τα ξημερώματα η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω από όπου και θα λάμψει με την ολόγιομη φάση της.

Τοξότες, Δίδυμοι, Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι με ένα τέτοιο καλοκαιρινό διήμερο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το προβάρετε και να το διασκεδάσετε όπως και όσο μπορείτε.

Παρθένοι και Ιχθύες αφήστε το σταγονόμετρο στη διασκέδαση και μην βρίσκετε αφορμές να στοχοποιείστε, σκεφτόμενοι πως το κάνουν οι άλλοι σε σας. Χαλαρώστε και ξανοιχτείτε.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ταύροι, σας απασχολούν πολλά και καυτά θέματα, αλλά αν αφεθείτε στα αισιόδοξα χέρια άλλων, θα λάμψετε από ευχαρίστηση.
Είστε έτοιμοι να παραδοθείτε.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved