H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 2/7 έως 4/7

Σελήνη στην Παρθένο –Ράβε ξήλωνε, δουλειά να μη σου λείπει

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 2/7 έως 4/7

Ένα διήμερο με βάση την οργάνωση και την τακτοποίηση θεμάτων είναι αυτό που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στην Παρθένο σήμερα 2/7 μόλις 23 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα.

Ο Ιούλιος έχει μπει με καλοκαιρινές προτροπές και είναι ευκαιρία να ξεμπερδεύουμε με πεζές καθημερινές εκκρεμότητες.
Η αντίθεση με τον Ποσειδώνα στις 3.32 το μεσημέρι ανοίγει την ημέρα με θολή διάθεση για το τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε και πώς θα οργανώσουμε τις υποθέσεις μας.
Η μέρα δεν προσφέρεται για έντονη δραστηριότητα και αποτελεσματικές ενέργειες, αλλά στις 10.20 το βράδυ η αρμονική όψη με τον Ήλιο και στις 10.49 η δυσαρμονική όψη με την Αφροδίτη που επηρεάζουν από το απόγευμα, κλείνουν το βράδυ με γαλήνια και αρμονική διάθεση, τάση για ζεστές οικογενειακές στιγμές, περισυλλογή στο σπίτι και ανάγκη συναισθηματικών ανταλλαγών.

Στις 3/7 στις 1.21 μετά τα μεσάνυχτα η αρμονική όψη με τον Πλούτωνα που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, εντείνει την ανάγκη για επικράτηση των πιο σφοδρών αναγκών μας, οποιεσδήποτε κι αν είναι αυτές.
Στις 10.31 το πρωί η αρμονική όψη με τον Κρόνο ανοίγει και κλείνει την ημέρα με συγκρότηση, ώριμη στάση και συμπεριφορά, αίσθηση του καθήκοντος και των υποχρεώσεων και λήψη αποφάσεων προκειμένου να ιεραρχήσουμε τα ζητήματα που μας απασχολούν. Η μέρα προσφέρεται για καλή οργάνωση και διευθετήσεις.

Στις 4/7 στις 2.01 μετά τα μεσάνυχτα η δυσαρμονική όψη με τον Ερμή που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ δεν επιτρέπει περαιτέρω σκέψεις και ενέργειες, ενώ το βράδυ αυτό θα πρέπει να είναι απαλλαγμένο από σκοτούρες και πιέσεις.

Στις 7.22 το πρωί η αρμονική όψη με τον Δία ανοίγει την ημέρα με καλή διάθεση και έντονη επιθυμία να κάνουμε τις δουλειές μας με όρεξη, χαρά και αισιοδοξία.
Η τάση αυτή γίνεται ακόμα πιο έντονη καθώς στις 12.43 το μεσημέρι, η Σελήνη περνάει στον Ζυγό για άλλον έναν απαιτητικό και ανατρεπτικό γύρο, που ότι δεν συμφωνεί με εμάς μπαίνει αυτόματα στο περιθώριο.

Παρθένοι, Σκορπιοί, Ταύροι, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, μην αναβάλλετε ζητήματα που τρέχουν και συσσωρευμένες υποχρεώσεις. Αν συναντήσατε εμπόδια με τον ανάδρομο Ερμή, έχετε την ευκαιρία να δρομολογήσετε τα θέματά σας.

Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες, είστε γενικά αρνητικοί και περιμένετε άλλους να σας φτιάξουν τη διάθεση. Αποφεύγοντας τα κλισέ δεν κερδίζετε χρόνο, αντίθετα χάνετε και θα πιεστείτε για τα καλά αργότερα.

Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι η ενέργειά σας είναι αξιοθαύμαστη και οι κινήσεις σας στοχευμένες αλλά υπερβολικές. Κάντε αυτό που πρέπει και μην επιδίδεστε σε ότι είναι περιττό.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved