Τα SOS της εβδομάδας, από 27/6 έως 3/7

Ποια ζώδια θα επηρεάσουν οι όψεις των πλανητών την εβδομάδα που έρχεται;

Τα SOS της εβδομάδας, από 27/6 έως 3/7


Γνωρίζεις πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να σε ευνοούν σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.
Πρόκειται αντίστοιχα για τις Mainstream και τις SOS τάσεις, που αμφότερες καταγράφονται κατ' ανάγκη στο σύνολο τους ως «δέσμες πιθανοτήτων», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εκδηλωθούν... σώνει και καλά όλες στην καθημερινότητα σου. Πρακτικά η βαρύτητα τους διαμορφώνεται στο μέτρο και με τον τρόπο που επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σου. Κάποιες από αυτές δηλαδή μπορεί να γίνουν έντονα αισθητές και κάποιες άλλες καθόλου, ανάλογα με την προσωπική ευαισθησία σου.

Η πρόταση της στήλης είναι να προσαρμόζεσαι κατά το δυνατόν στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».
Να ξέρεις ότι η ενέργεια δεν χάνεται και αν τυχόν γίνεις «στόχος» μιας δύσκολης επιρροής, τα ευχολόγια δεν θα σε βοηθήσουν. Εκείνο που πρέπει να κάνεις, όσο βέβαια περνάει από το χέρι σου είναι το να χρησιμοποιήσεις έγκαιρα το εκάστοτε mainstream ενεργειακό ισοδύναμο, ώστε να αποτρέψεις μια ανεπιθύμητη SOS εκδήλωση. Ο δημιουργός κυβερνάει τα άστρα, αυτό είναι το μήνυμα και... καλή σου επιτυχία!

Όσον αφορά στον χρόνο επιρροής των εκάστοτε όψεων, ο γενικός κανόνας είναι πως μπορεί να σε επηρεάσουν για κάποιες ημέρες κι όχι μόνον την ημέρα που «κλείνουν» με ακρίβεια. Υπάρχουν ωστόσο και περιπτώσεις όπου η επιρροή μιας όψης μπορεί να «απλωθεί» χρονικά ακόμη και πέραν της μιας εβδομάδος (αυτό συμβαίνει πάντα όταν μια όψη γίνεται μεταξύ δύο αργών πλανητών).

Από Παρασκευή σε Πέμπτη (27/6 έως 3/7)

Για δεύτερο συνεχόμενο επταήμερο οι επαφές (όψεις) μεταξύ των ουρανίων σωμάτων είναι σχετικά λίγες, έχουμε ωστόσο μια εξέλιξη πρώτης γραμμής κι αναφέρομαι βέβαια στην Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου, η οποία μεταξύ άλλων αναμένεται να συμβάλει σε αποκαλύψεις γύρω από παράνομες ή παράτυπες-κρυφές δραστηριότητες. Ακόμη, μέχρι τα τέλη του Ιουλίου, φαίνεται πως θα συνεχιστεί το υγρό καλοκαίρι, συνοδευόμενο όμως και από ακραία καιρικά φαινόμενα.
Μένοντας στο συλλογικό πλαίσιο, είναι πολύ πιθανόν να έχουμε έναν νέο γύρο οικονομικών εκβιασμών και εξελίξεων, με... νέα μέτρα να κάνουν την εμφάνιση τους, ενώ παράλληλα θα προκύψουν σημαντικές κερδοσκοπικές (ή... αρπακτικές) κινήσεις σε βάρος των ασθενέστερων.

Επί προσωπικού τώρα, πολλά εξαρτώνται από το αν και ποιους προσωπικούς δείκτες στο γενέθλιο ωροσκόπιο σου, ενεργοποιεί η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη.
Θα πρέπει ακόμη να υπολογίσεις και τον γενέθλιο οίκο που «πέφτει».

Οι ευαίσθητες μοίρες της είναι κατ' αρχήν η 5η-6η των παρορμητικών ζωδίων (Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως και Κριός) αλλά και η 11η-12η των μεταβλητών (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύες).
Επιπλέον με βάση τις θέσεις του Ωροσκόπου και του Μεσουρανήματος του ωροσκοπίου της Νέας Σελήνης, για τις γεωγραφικές συντεταγμένες της Ελλάδος προκύπτουν οι παρακάτω ευαίσθητες μοίρες:
Οι πρώτες των μεταβλητών ζωδίων (μέχρι την 8η)
Από την 7η έως την 11η των σταθερών (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος).

Εκτός από την Νέα Σελήνη, η οποία θυμίζω ότι ορίζει και την έναρξη ενός νέου κύκλου σποράς (κυριολεκτικά και μεταφορικά), έχουμε και την σταδιακή επιστροφή του Ερμή σε ορθή κίνηση, κάτι που θα αρχίσει να συμβαίνει από την Τρίτη. Δεν έχεις λοιπόν πλέον καμία... δικαιολογία για να μην αναλάβεις δράση και να μην δρομολογήσεις νέες συμφωνίες ή ρυθμίσεις, αφήνοντας βέβαια για καλό και για κακό ένα χρονικό περιθώριο 2-3 ημερών μετά την Τρίτη.

Ας δούμε όμως όλες τις όψεις του επταημέρου με χρονολογική σειρά.

Την Κυριακή το πρωί, ο Ήλιος σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (Καρκίνος-Ιχθύες, 7η μοίρα), εξυπηρετώντας άμεσα την απόκρυψη δυσάρεστων ή ανεπιθύμητων λεπτομερειών.

Mainstream: Εμψύχωση, αισιοδοξία. Η υλοποίηση ενός ονείρου. Έμπνευση, διαίσθηση. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Φυγή από τα δύσκολα, καμουφλάζ. Χαλάρωση, ύπνος. Οραματισμός, υψηλά ιδανικά. Μια κατά λάθος επιτυχία. Τυχαία αποκάλυψη ενός μυστικού.
SOS: Ψέμα, απάτη. Εθελοτυφλία, υπερβολική εξιδανίκευση. Παρασκήνιο, δόλιες ενέργειες.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες της 7ης μοίρας περίπου αλλά και τους Διδύμους, Ζυγούς ή Υδροχόους που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 13η μοίρα του ζωδίου τους.

Αργότερα, το βράδυ, ο Ποσειδώνας «δένει» και την Αφροδίτη με τετράγωνο (Ιχθύες-Δίδυμοι, 7η μοίρα), δημιουργώντας μεταξύ άλλων ένα ρομαντικό ή μαγευτικό σκηνικό στην καθημερινότητα σου.

Mainstream: Ευγένεια, αγνά συναισθήματα. Προσφορά σε πάσχοντες, ανθρωπιστική δράση. Μια σχέση από απόσταση.
SOS: Λάθος επιλογή προσώπου. Μια ανεκπλήρωτη σχέση. Απιστία. Χρήση ουσιών, αποπλάνηση. Παρασιτισμός, μύκητες.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Διδύμους, Τοξότες, Ιχθύες, Παρθένους της 7ης μοίρας περίπου αλλά και τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς ή Υδροχόους, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 13η μοίρα του ζωδίου τους.

Την Δευτέρα, ο «στάσιμος» Ερμής τετραγωνίζεται με τον αστρικό Άρη (Δίδυμοι-Παρθένος, 24η μοίρα), συμβάλλοντας σε δυναμικές πρωτοβουλίες, συνοδευόμενες από τις... αναπόφευκτες συγκρούσεις ή διαφωνίες.

Mainstream: Δράση, δυναμισμός, πρωτοβουλίες. Αθλητισμός, γυμναστική. Γρήγορη διεκπεραίωση, «ξεκόλλημα». Τεχνικές εργασίες.
SOS: Έντονη διαφωνία, ρήξη. Διαπληκτισμός, βία. Αυθαίρετες πρακτικές. Ατυχήματα, σπασίματα. Πόνος, πρήξιμο, πυρετός.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες της 24ης μοίρας περίπου αλλά και τους Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους ή Αιγόκερους, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 18η μοίρα του ζωδίου τους.

Την Τετάρτη, η αστρική Αφροδίτη σχηματίζει μια αντίθεση με τον Κρόνο (Ταύρος-Σκορπιός, 17η μοίρα), επιβάλλοντας την οικονομική και συναισθηματική... λιτότητα!

Mainstream: Πράγματα που πρέπει να γίνουν. Ιεράρχηση και περικοπές των μη αναγκαίων. Η αρχή μιας δίαιτας. Δημόσιες σχέσεις, στρατηγική. Μια σχέση με διαφορά ηλικίας.
SOS: Απογοήτευση, στενοχώρια. Κρίση σε μια σχέση, χωρισμός. Μια σχέση με άτομο που είναι ήδη δεσμευμένο. Μια οικονομική απώλεια. Μια ακατάλληλη αγορά.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους της 17ης μοίρας περίπου αλλά και τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες ή Ιχθύες, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 11η μοίρα του ζωδίου τους.

Την Πέμπτη, ο αστρικός Ήλιος τετραγωνίζεται με τον τροπικό Χείρωνα (Δίδυμοι-Ιχθύες, 17η μοίρα), επαναφέροντας στο προσκήνιο πρόσωπα, καταστάσεις ή ενδιαφέροντα από το παρελθόν σου.

Mainstream: Οικογενειακές υποθέσεις. Φροντίδα για το σπίτι, ρύθμιση περιουσιακών θεμάτων. Ενασχόληση με το παρελθόν ή την παράδοση. Συνάντηση με πρεσβυτέρους ή βετεράνους.
SOS: Εξάρτηση. Υπερβολική εσωστρέφεια. Προγονολατρεία. Ρατσισμός, ακραίος εθνικισμός.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες της 17ης μοίρας περίπου αλλά και Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς ή Αιγόκερους, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 11η μοίρα του ζωδίου τους.

Τέλος, την Παρασκευή, ο Ήλιος σχηματίζει μια αντίθεση με τον Πλούτωνα (Καρκίνος-Αιγόκερως 12η μοίρα), ορίζοντας μεταξύ άλλων το κλείσιμο ενός κύκλου και την αρχή ενός νέου.

Mainstream: Φως στο σκοτάδι, αποκάλυψη μιας παράνομης δραστηριότητας. Το τέλος μιας δύσκολης κατάστασης, μια κρίσιμη καμπή. Ενασχόληση με μυστήρια, έρευνα. Κρυφή υποστήριξη. Κέρδη από ζημιές άλλων.
SOS: Ένα επώδυνο τέλος, μια καταστροφή. Επαφή με την σκοτεινή πλευρά της ζωής. Χειραγώγηση, εκβιασμός. Εγκληματική δραστηριότητα.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους της 12ης μοίρας περίπου αλλά και Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες ή Ιχθύες, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 18η μοίρα του ζωδίου τους.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved