Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 27/6 έως 29/6

Σελήνη στον Καρκίνο – Στο μουντιάλ της δικής μας πραγματικότητας

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 27/6 έως 29/6

Ένα εξαιρετικά αντιφατικό συναισθηματικά διήμερο είναι αυτό που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο σήμερα 27/6 μόλις 6 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα.
Η μεταμεσονύχτια προβολή της προκαλεί δέος αισθανόμενοι πως πλημμυρίζουμε από συναισθήματα και επιθυμίες, που δεν μπορούν πλέον να διατηρούνται στην κατάψυξη πασχίζοντας για άμεσο ξεπάγωμα.
Στις 11.09 το πρωί η συνάντηση με τον Ήλιο σηματοδοτεί τη Νέα της φάση, η οποία μας κάνει να ξεσηκώνουμε εντυπωσιακά την κερκίδα της καρδιάς μας,
Είμαστε πλήρως δραστηριοποιημένοι προς όλες τις κατευθύνσεις ακούγοντας μέσα μας μόνο μια επιτακτική φωνή για δράση και για νέα ξεκινήματα.
Στις 2.52 το μεσημέρι η αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα που επηρεάζει και αυτή παράλληλα από το πρωί, μας κάνει συμπονετικούς και συγκαταβατικούς, νοιαζόμαστε για τους άλλους, φροντίζουμε για το σπίτι μας και για ό,τι θεωρούμε ιδιοκτησία μας, προσπαθώντας να εκφράσουμε με κάθε τρόπο τα συναισθήματά μας.
Όσο προχωρά η μέρα προς το βράδυ, αισθανόμαστε ένα κύμα επιθυμίας να μας κατακλύζει με σκοπό να βιώσουμε μια έντονη κατάσταση ή εμπειρία.

Στις 28/6 πλέον και 41 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, η δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, μας μεταμορφώνει σε παθιασμένους διεκδικητές των επιθυμιών μας, ενώ το βράδυ σφύζει από ερωτισμό και ηδυπάθεια. Έντονες ερωτικές στιγμές περιμένουν πολλούς από εμάς με τάση να αφεθούμε στο εφήμερο αρκεί να μας καλύψει έστω και για λίγο το κενό.
Στις 8.15 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό ανοίγει την ημέρα με παρορμητικές διαθέσεις, απαιτήσεις και εκνευρισμό, αλλά στις 9.46 η αρμονική όψη με τον Κρόνο συνυπάρχει για να ισορροπεί την ατέρμονη εναλλαγή των διαθέσεών μας.
Δύσκολη αυτή η συνύπαρξη και τελικά δεν βοηθάει και πολύ εφόσον στις 10.18 η δυσαρμονική όψη με τον Άρη, συμμαχεί προς την κορύφωση της εσωτερικής μας αναστάτωσης.
Η μέρα αυτή είναι πανίσχυρη σε συναισθηματικό επίπεδο, εντελώς προτρεπτική ως το βράδυ, καλώντας μας συνέχεια να τρέξουμε θέματα που μας απασχολούν και να πάρουμε τις καταστάσεις στα χέρια μας. Η αίσθηση που επικρατεί είναι αυτή του απεγνωσμένου που δοκιμάζει όλους τους τρόπους για να ξεφύγει από την αγωνία του.

Στις 29/6 στις 4.01 τα ξημερώματα η συνάντηση με τον Δία συντελείται σε μια ώρα που δεν μπορεί να προσφέρει τις ευεργετικές της διαθέσεις και πριν προλάβει να ξεκινήσει η μέρα, η Σελήνη περνάει στον Λέοντα στις 11.42 το πρωί.
Ωστόσο οι πρωινές ώρες θα είναι για πολλούς ευχάριστες, ανέλπιστα τυχερές και επιβοηθητικές.

Καρκίνοι, Ιχθύες, Σκορπιοί, Παρθένοι και Ταύροι απολαύστε αυτό το διήμερο κάνοντας πράγματα για τον εαυτό σας και τους άλλους και αφεθείτε στη μαγεία των στιγμών.

Ζυγοί, Κριοί και Αιγόκεροι μην παρατραβάτε το σχοινί γιατί δεν είναι καθόλου δύσκολο να φτάσετε στα άκρα. Είναι ανώφελο να παρακαλάτε για κάτι που δεν σας δίνεται αβίαστα.

Υδροχόοι, Λέοντες, Δίδυμοι και Τοξότες κάντε τα κουμάντα σας και μην σκέφτεστε το παρελθόν. Απλά χρησιμοποιήστε το για να υπενθυμίσετε σε κάποιους αλλά και στους εαυτούς σας, πως οι ανοιχτοί λογαριασμοί θα κλείσουν σύντομα.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved