Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 24/6 έως 27/6

Σελήνη στους Διδύμους – Τέρμα το γκάζι χωρίς να με νοιάζει

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 24/6 έως 27/6

Το διήμερο που ακολουθεί μας κάνει να νιώθουμε σαν έφηβοι που απολαμβάνουν την πενταήμερη εκδρομή του σχολείου, καθώς η Σελήνη περνάει στους Διδύμους σήμερα 24/6 στις 2.06 το μεσημέρι.

Επικοινωνιακοί, ανατρεπτικοί, σκανδαλιάρηδες και με αστείρευτη δραστηριότητα, αυτό το διήμερο θα επιδιώξουμε να κάνουμε ότι μας έχει καρφωθεί στο μυαλό.
Στις 4.26 το μεσημέρι η συνάντηση με την Αφροδίτη που έχει περάσει και αυτή στους Διδύμους, είναι μια σύνοδος κορυφής, που στοχεύει να αναδείξει το παιδί που κρύβουμε μέσα μας. Ως το βράδυ θα έχουμε προσπαθήσει να ψυχαγωγηθούμε όσο περισσότερο μπορούμε με όποιον τρόπο επιλέξει ο καθένας μας και πάνω απ' όλα να επικοινωνήσουμε με αγαπημένα πρόσωπα. Η αναζήτηση ανέμελων στιγμών και η αποποίηση ευθυνών και υποχρεώσεων κυριαρχούν, κάνοντας μόνο ό, τι μας λέει η καρδιά.

Στις 25/6 στις 4.30 τα ξημερώματα η δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα ανοίγει το πρωινό μας, νοσταλγώντας στιγμές που ακροβατούν μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας. Η έλλειψη συγκέντρωσης ως το απόγευμα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και λάθη, γι' αυτό θα ήταν καλύτερα αυτό το διάστημα να μην καταπιαστούμε με οτιδήποτε απαιτεί προσοχή και υπευθυνότητα.
Στις 9.14 το βράδυ η αρμονική όψη με τον Ουρανό και στις 9.31 η αρμονική όψη με τον Άρη που επηρεάζουν από το απόγευμα, υπόσχονται ένα συναρπαστικό βράδυ, που δεν θα πρέπει να αφήσουμε να περάσει χωρίς απεριόριστη δραστηριότητα και ξεχωριστές στιγμές.
Ο έρωτας, η χαρά, η διασκέδαση, το φλερτ και η εξωστρέφεια μας προκαλούν διαρκώς να τα ακολουθήσουμε και να απολαύσουμε τις στιγμές που μας προσφέρουν.

Στις 26/6 στις 2.56 το μεσημέρι η συνάντηση με τον ανάδρομο Ερμή, επηρεάζει όλη την ημέρα από το πρωί ως το βράδυ.
Η μέρα αυτή είναι σημαντική γιατί υποκινούμαστε συνεχώς να επικοινωνήσουμε όλα όσα έχουμε στο μυαλό μας βρισκόμενοι σε μια διαρκή κίνηση, αλλά το αποτέλεσμα δεν θα είναι άμεσο καθώς θα συναντήσουμε εμπόδια, αναβολές, καθυστερήσεις, ακόμα και ματαιώσεις των σχεδίων μας. Ωστόσο αν πρόκειται να ασχοληθούμε ξανά με ένα παρελθοντικό θέμα, αυτή η μέρα μπορεί να φανεί ιδανική και να μας εκπλήξει ευχάριστα.

Στις 27/6 και μόλις 6 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο για να ολοκληρώσει τη Νέα της φάση, έχοντας ήδη πειστεί πως κάτι νέο ξεκινά ή είναι απολύτως απαραίτητο να ξεκινήσει.

Δίδυμοι, Τοξότες, Κριοί, Ζυγοί, Υδροχόοι και Λέοντες, αφεθείτε σε ένα διήμερο που υπόσχεται καλοπέραση, μην αφεθείτε σε απογοητεύσεις από τυχόν αναποδιές και προσπαθήστε να αναδείξετε τον καλύτερο εαυτό σας.

Παρθένοι και Ιχθύες, προσοχή στις παρατεταμένες διαθέσεις και στα συναισθήματα εκείνα που δεν λένε να ξεκολλήσουν από την επιμονή, όποια και αν είναι αυτά.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ταύροι και Σκορπιοί, παρ' όλο που ξέρετε τι περιμένετε και τι μπορείτε να δώσετε, πάντα υπάρχει κάτι που μπορεί να ξεπερνά τις πεποιθήσεις σας. Μείνετε ανοιχτοί και πρόθυμοι.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved