Το πάρε-δώσε των άστρων, από 23/6 έως 25/6

Προγραμμάτισε καθημερινά τις οικονομικές κινήσεις σου

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 23/6 έως 25/6

Δευτέρα 23/6

Προσοχή στις παγίδες

Με δεδομένη την κερδοσκοπική διάσταση της «κρυφής» συνόδου ανάμεσα στον Ήλιο και τον Δία, το επίσης «κρυφό» τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα μπορεί να ανοίξει τον δρόμο σε καλοστημένες παγίδες, με «τυράκι» ένα μικρό κέρδος αλλά με τελικό αποτέλεσμα μια μεγάλη «αρπαχτή» σε βάρος των αφελών. Γι' αυτό πρόσεξε πολύ που και πως επενδύεις τα χρήματα σου, μένοντας μακριά από χίμαιρες και υποτιθέμενα «Ελντοράντο». Έτσι κι αλλιώς αν είσαι τυχερός θα δεις το εισόδημα σου, να αυξάνεται χωρίς να προσπαθήσεις ιδιαίτερα γι' αυτό.
Οφέλη μπορείς να έχεις κι αν είσαι θεραπευτής ή επαγγελματίας στον χώρο των τεχνών.

Τρίτη 24/6

Προώθηση και διαφήμιση

Το «κρυφό» τετράγωνο Ερμή-Δήμητρας σε θέλει πρόθυμο να συνεργαστείς και να αξιοποιήσεις όποιο δίκτυο έχεις στην διάθεση σου, ώστε οι ιδέες ή τα προϊόντα σου να φθάσουν στους κατάλληλους αποδέκτες. Φυσικά στο πλάνο σου μπαίνει και κάθε είδος συμφωνίας, που μπορεί να ενισχύσει την θέση σου, όπως επίσης και οι αμοιβαίες ανταλλαγές που θα σε βγάλουν από τον κόπο και τα έξοδα μιας αγοράς. Όσον αφορά τις αγορές προηγούνται εκείνες που έχουν σχέση με την βελτίωση της εμφάνισης και της δημόσιας εικόνας σου γενικότερα.

Τετάρτη 25/6

Ό, τι προσφέρει ευχαρίστηση

Μπορεί η μεγάλη είδηση της ημέρας να είναι η αντίθεση του Άρη με τον Ουρανό, όμως πρόκειται για μια όψη που αναφέρεται σε γενικότερες εξελίξεις και πλην ειδικών περιπτώσεων δεν αναμένεται να επηρεάσει άμεσα τα οικονομικά σου. Αντίθετα η «κρυφή» σύνοδος του αστρικού Ερμή με την τροπική Αφροδίτη θα συμβάλλει σε μια σειρά από ευχάριστες εξελίξεις ή σε αγορές που θα σε ικανοποιήσουν. Φυσικά ενδέχεται να ξοδέψεις και το κάτι τι σου για να διασκεδάσεις ή να προσφέρεις τα καλύτερα στην παρέα σου, εισπράττοντας ως αντίτιμο δώρα αλλά και πολλά χαμόγελα.

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved