Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 22/6 έως 24/6

Σελήνη στον Ταύρο – Η αποκατάσταση της ακαταστασίας

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 22/6 έως 24/6

Μετά από ένα εκρηκτικό και κουραστικό διήμερο, στο οποίο προσπαθήσαμε πολύ να επιδείξουμε προθέσεις, αδυναμίες και απαιτήσεις, η Σελήνη περνάει στον Ταύρο σήμερα 22/6 στις 6.04 το πρωί για να βάλει σε τάξη τα πεπραγμένα.
Στις 7.19 το πρωί η αρμονική όψη με τον Ήλιο ανοίγει την ημέρα με μια λαίμαργη διάθεση που αφορά όλους τους τομείς. Κάθε το που κάνουμε ως το απόγευμα θέλουμε να το απολαύσουμε πλήρως, η διάθεση είναι ζεστή, τρυφερή, ενώ η ροπή στις απολαύσεις είναι ιδιαίτερα έντονη. Ιδανική μέρα να φτιάξουμε ή να δοκιμάσουμε ένα γκουρμέ πιάτο, να αγοράσουμε ένα όμορφο αντικείμενο, να χαλαρώσουμε στη δουλειά, να αγγίξουμε την πιο να αγνοήσουμε τη δίαιτα και γενικότερα να αγγίξουμε την πιο αισθησιακή μας πλευρά.
Στις 7.57 το βράδυ η αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα, συνεχίζει να μας βυθίζει στον κόσμο των απολαύσεων, ενώ μια ερωτική και ρομαντική βραδιά περιμένει να τη ζήσουμε.

Στις 23/6 στις 5.16 τα ξημερώματα η αρμονική όψη με τον Πλούτωνα ανοίγει την ημέρα με επιμονή στους στόχους και προσήλωση στο σκοπό.
Σταθεροί και αμετακίνητοι επιζητάμε ως το μεσημέρι το καλύτερο και το πιο συμφέρον για εμάς αλλά και για τους άμεσα εμπλεκόμενους με εμάς.
Στις 2.00 το μεσημέρι η αντίθεση με τον Κρόνο συννεφιάζει ως το βράδυ το συναισθηματικό μας τοπίο, αναγκάζοντάς μας να συλλογιστούμε, να ανατρέξουμε στο παρελθόν σαν σε λυσάρι μαθημάτων και να πάρουμε ώριμες αποφάσεις.

Στις 24/6 στις 4.49 τα ξημερώματα η αρμονική όψη με τον Δία που επηρεάζει ως το μεσημέρι, δημιουργεί την ανάγκη να δημιουργήσουμε κατάλληλες συνθήκες ώστε να ξεκινήσουμε ένα στόχο, να προωθήσουμε οικονομικά σχέδια, να έρθουμε κοντά με οικεία πρόσωπα, να ζητήσουμε μια εξυπηρέτηση.

Στις 2.06 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στους Διδύμους σαν ένα νέο παιχνίδι σε μια παιδική χαρά.

Ταύροι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύες έχετε ευκαιρίες να αφεθείτε σε εξιδανικεύσεις που δεν σας κοστίσουν με εξαπάτηση. Ξεκινήστε κάτι που έχετε στο μυαλό σας.

Λέοντες και Υδροχόοι, δεν σας καλύπτει καθόλου αυτή η ουδέτερη διάθεση που έχετε, γι αυτό προσπαθήστε να ταχτείτε κάπου και ας κάνετε και λάθος. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και αφήστε τη λογική να σας παρατηρεί.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες δεν σας προβληματίζει τίποτα τόσο πολύ, όσο το πώς θα καταφέρετε να πετύχετε τις επιδιώξεις σας χωρίς αντιστάσεις και εμπόδια. Δεν έχετε υπομονή παρά μόνο επιμονή, αλλά ο τολμών νικά.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved