Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 20/6 έως 22/6

Σελήνη στον Κριό – Τρέχω μες την Εθνική, πάνω στη διπλή γραμμή

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 20/6 έως 22/6

Η διάθεση πηγαίνει από το ένα άκρο στο άλλο καθώς η Σελήνη περνάει στον Κριό σήμερα 20/6 μόλις 27 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα.
Από τη μαγεία του παραμυθιού μεταφερόμαστε στην περιπετειώδη καταδίωξη, σε ένα πολύ δυναμικό και δραστήριο διήμερο.
Από το πρωί αισθανόμαστε την ανάγκη να προλάβουμε να τελειώσουμε διάφορες εκκρεμότητες, αισθανόμαστε ένταση και βρισκόμαστε σε διαρκή εγρήγορση.
Ο ενθουσιασμός και η τόλμη θα περισσεύουν, το ίδιο και η βιασύνη και η ανυπομονησία.

Στις 10.40 το βράδυ η δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα που επηρεάζει από το απόγευμα, δίνει στο βράδυ μας μια πεισματική εμμονή στα θέματα που μας απασχολούν.
Ωστόσο είμαστε έτοιμοι να αρπαχτούμε με το παραμικρό, αν συναντήσουμε αντιρρήσεις από τους άλλους. Επιπλέον το διήμερο αυτό θα είναι άκρως εκνευριστικό, λόγω του ανάδρομου Ερμή που ματαιώνει σχέδια που θέλουμε να πραγματοποιηθούν άμεσα.

Το γεγονός αυτό γίνεται ακόμα πιο έντονο καθώς στις 21/6 στις 2.25 μετά τα μεσάνυχτα η δυσαρμονική όψη με τον Άρη και λίγο αργότερα στις 4.56 τα ξημερώματα η συνάντηση με τον Ουρανό, διατηρούν στις επάλξεις την επιμονή και το πείσμα μας.
Το βράδυ αυτό είναι γεμάτο προκλήσεις, επιδιώξεις, ανταγωνιστικές συμπεριφορές, διεκδικήσεις, απαιτήσεις και ο ύπνος μπορεί να αργήσει να έρθει κρατώντας μας ασυνήθιστα άγρυπνους.
Η μέρα συνεχίζεται στους ίδιους ρυθμούς ψάχνοντας για εκτόνωση σε διάφορες δραστηριότητες. Το να βρεθούμε κοντά στη θάλασσα, να αθληθούμε, να κολυμπήσουμε, να κατασκευάσουμε κάτι ή να επιδιορθώσουμε θα είναι ευεργετικό για να καλμάρουμε τις παρορμήσεις μας.
Στις 8.14 το βράδυ η δυσαρμονική όψη με τον Δία που επηρεάζει από νωρίς το μεσημέρι, κλείνει το βράδυ με τάσεις υπερβολής, ξεσπάσματα και ανικανοποίητες επιθυμίες.
Το μόνο σίγουρο είναι πως θα πρέπει να αναζητήσουμε κάτι που θα μας πάρει την ένταση.

Στις 22/6 στις 1.24 μετά τα μεσάνυχτα η αρμονική όψη με τον ανάδρομο Ερμή που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, ανακινεί θέματα που στοχεύουν σε άμεση υλοποίηση από την Δευτέρα.

Στις 6.04 τα ξημερώματα η Σελήνη περνάει στον πρακτικό Ταύρο, βοηθώντας να οργανωθούμε καλύτερα, χωρίς να ξεχνάμε λεπτό τις επιδιώξεις μας.

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, ετοιμαστείτε για ένα φλογερό διήμερο, γεμάτο αντιθέσεις, πάθος και υπερβολές. Αν καταφέρετε να κάνετε αυτό που θέλετε θα είστε οι πιο ευχάριστη και περιζήτητη παρέα. Σε αντίθετη περίπτωση θα είστε αφόρητοι και κουραστικοί.

Δίδυμοι, Λέοντες, Υδροχόοι και Τοξότες, αντιλαμβάνεστε πως μόνο μέσω της διπλωματικής οδού μπορείτε να πετύχετε τα θέλω σας. Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι απέναντι στις σκανδαλιές του ανάδρομου Ερμή και μην αφήσετε τίποτα να χαλάσει τα σχέδιά σας.

Ιχθύες, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ταύροι βλέπετε την υπερβολή γύρω σας και προσπαθείτε να βρείτε καταφύγιο, μακριά από όσους την ακολουθούν αμετανόητα. Η δική σας ένταση είναι εσωτερική και δεν επιθυμείτε να τη μοιραστείτε με άσκοπες αντιπαραθέσεις. Παράλληλα οργανώνεστε καλύτερα από όλους.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved