Τα SOS της εβδομάδας, από 20/6 έως 26/6

Τα ουράνια δρώμενα του επταημέρου και η εν δυνάμει επιρροή τους

Τα SOS της εβδομάδας, από 20/6 έως 26/6


Γνωρίζεις πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να σε ευνοούν σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.
Πρόκειται αντίστοιχα για τις Mainstream και τις SOS τάσεις, που αμφότερες καταγράφονται κατ' ανάγκη στο σύνολο τους ως «δέσμες πιθανοτήτων», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εκδηλωθούν... σώνει και καλά όλες στην καθημερινότητα σου. Πρακτικά η βαρύτητα τους διαμορφώνεται στο μέτρο και με τον τρόπο που επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σου. Κάποιες από αυτές δηλαδή μπορεί να γίνουν έντονα αισθητές και κάποιες άλλες καθόλου, ανάλογα με την προσωπική ευαισθησία σου.

Η πρόταση της στήλης είναι να προσαρμόζεσαι κατά το δυνατόν στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».
Να ξέρεις ότι η ενέργεια δεν χάνεται και αν τυχόν γίνεις «στόχος» μιας δύσκολης επιρροής, τα ευχολόγια δεν θα σε βοηθήσουν. Εκείνο που πρέπει να κάνεις, όσο βέβαια περνάει από το χέρι σου είναι το να χρησιμοποιήσεις έγκαιρα το εκάστοτε mainstream ενεργειακό ισοδύναμο, ώστε να αποτρέψεις μια ανεπιθύμητη SOS εκδήλωση. Ο δημιουργός κυβερνάει τα άστρα, αυτό είναι το μήνυμα και... καλή σου επιτυχία!

Όσον αφορά στον χρόνο επιρροής των εκάστοτε όψεων, ο γενικός κανόνας είναι πως μπορεί να σε επηρεάσουν για κάποιες ημέρες κι όχι μόνον την ημέρα που «κλείνουν» με ακρίβεια. Υπάρχουν ωστόσο και περιπτώσεις όπου η επιρροή μιας όψης μπορεί να «απλωθεί» χρονικά ακόμη και πέραν της μιας εβδομάδος (αυτό συμβαίνει πάντα όταν μια όψη γίνεται μεταξύ δύο αργών πλανητών).

Από Παρασκευή σε Πέμπτη (20/6 έως 26/6)

Σχετικά λίγες είναι οι επαφές (όψεις) μεταξύ των ουρανίων σωμάτων, αυτό το επταήμερο, με την αντίθεση Άρη-Ουρανού να είναι μάλλον η πιο δύσκολη στην διαχείριση της, εάν και εφόσον σε «πιάσει». Σημειωτέον ότι η επιρροή της συγκεκριμένης όψης εκτείνεται χρονικά στην μια εβδομάδα περίπου.

Την ίδια στιγμή όμως καλείσαι να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες και τα «παράθυρα» του Δία, ο οποίος μέχρι την Δευτέρα έχει τα... κέφια του!

Στο μέτωπο των αργών πλανητών, ξεχωρίζει η «κρυφή» αντίθεση ανάμεσα στον αστρικό Κρόνο και την τροπική Δήμητρα (Ζυγός-Κριός, 23η μοίρα), μια όψη που επί προσωπικού θα επηρεάσει γενικά τους Παρθένους αλλά και όσες ή όσους έχουν κάποιον σημαντικό δείκτη κοντά στην 23η μοίρα του παρορμητικού σταυρού.
Αν ανήκεις σε μια από αυτές τις κατηγορίες, τότε να περιμένεις περισσότερες ευθύνες, δυστοκία στην δουλειά σου, τεχνικά προβλήματα, ιδιαίτερα με την ψηφιακή τεχνολογία ή εμπλοκές σε θέματα υγείας.
Πάντως, αμφότεροι οι πλανήτες χαρακτηρίζονται από πρακτικό πνεύμα, οπότε έχουν τον τρόπο να δώσουν τις ανάλογες λύσεις σε όποια τεχνικά προβλήματα παρουσιαστούν.

Σε συλλογικό επίπεδο η όψη μπορεί να συμβάλλει σε εργασιακές περικοπές ή απολύσεις, στην διακοπή λειτουργίας μιας παραγωγικής μονάδας, ενώ μπορεί να προκύψει η επιτακτική αναγκαιότητα για λήψη μέτρων που αφορούν στην Δημόσια Υγεία.
Όσον αφορά τις επιστημονικές εφαρμογές, ο Κρόνος ενδέχεται να περιορίσει τις προοπτικές τους. Παράλληλα οτιδήποτε αφορά στον ιατρικό κλάδο δείχνει να οδηγείται σε αδιέξοδο ή στασιμότητα.

Ας δούμε όλες τις όψεις με χρονολογική σειρά.

Την Παρασκευή τα ξημερώματα, ο Ήλιος συναντά τον ανάδρομο Ερμή στην 28η μοίρα των Διδύμων, ενισχύοντας την τάση σου να επικοινωνήσεις, να μετακινηθείς και να ρυθμίσεις διάφορες υποθέσεις.

Mainstream: Επαφές, συνομιλίες, πληροφόρηση. Ταξίδια, μετακινήσεις. Συμβόλαια, συμφωνίες. Ένα σεμινάριο.
SOS: Άσκοπη περιπλάνηση. Συζητήσεις χωρίς νόημα και σκοπό.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύες.

Την Κυριακή, ο Ήλιος κάνει μια ακόμη σύνοδο, αυτήν την φορά με τον αστρικό Δία στην 1η μοίρα του Καρκίνου και μέχρι την Δευτέρα μπορείς να ποντάρεις τόσο στην καλή σου τύχη, όσο και σε ευκολίες ή βοήθειες που θα σου δοθούν.

Mainstream: Τύχη, εύνοια. Κέρδη, δώρα. Μια ευοίωνη αρχή. Βοήθεια από ισχυρούς. Θετικές εξελίξεις στην οικογένεια. Αγορά ενός ακινήτου, στήσιμο ενός σπιτικού.
SOS: Μια χαμένη ευκαιρία. Οικογενειοκρατία, νεποτισμός.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Καρκίνους, Αιγόκερους, Ζυγούς και Κριούς.

Την Δευτέρα, ο αστρικός Ήλιος σχηματίζει ένα «κρυφό» τετράγωνο με τον τροπικό Ποσειδώνα (Δίδυμοι-Ιχθύες, 7η μοίρα), προσθέτοντας στο μενού της καθημερινότητας σου και... μπόλικη φαντασία. Πρόσεξε μόνον μην εξαπατηθείς ή μην παρασυρθείς από τις αυταπάτες σου.

Mainstream: Εμψύχωση, εξιδανίκευση, υπέρβαση. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Φαντασία, έμπνευση. Χαλάρωση, ύπνος. Εκπλήρωση ενός ονείρου, ένα θαύμα. Μια κατά λάθος επιτυχία. Μια τυχαία ανεύρεση. «Αυτός κοιμάται και η τύχη του δουλεύει». Απόκρυψη ανεπιθύμητων λεπτομερειών, καμουφλάζ. Φυγή από τα δύσκολα. Μια εναλλακτική θεραπεία. Αλληγορία, συμβολισμός. Αστρολογία, Μεταφυσική. Πνευματικότητα.
SOS: Απάτη, αυταπάτη. Λάθος επιλογή προσώπου. Εκτός τόπου και χρόνου. Χρήση ουσιών.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Καρκίνους, Κριούς, Ζυγούς και Αιγόκερους που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 1η μοίρα του ζωδίου τους, όπως επίσης και Ιχθύες, Παρθένους, Τοξότες και Διδύμους με τον Ήλιο τους κοντά στην 7η μοίρα του ζωδίου τους.

Την Τρίτη, ο Ερμής σχηματίζει ένα «κρυφό» τετράγωνο με την αστρική Δήμητρα (Δίδυμοι-Παρθένος, 25η μοίρα), παρέχοντας σου την δυνατότητα να αξιοποιήσεις τις επαφές και τις γνωριμίες σου.

Mainstream: Δικτύωση, προώθηση, διαφήμιση. Διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου. Μια νομική πράξη. Φροντίδα για την δημόσια εικόνα, προμήθεια αξεσουάρ. Διαδικτυακές εφαρμογές.
SOS: Συζητήσεις «περί ανέμων και υδάτων». Κουτσομπολιό.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, όπως επίσης και Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς ή Αιγόκερους που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 19η μοίρα του ζωδίου τους.

Την Τετάρτη, ο αστρικός Ερμής συναντά την τροπική Αφροδίτη στην 2η μοίρα των Διδύμων, εξωραΐζοντας την καθημερινότητα σου.

Mainstream: Καλή παρέα, διασκέδαση. Μια όμορφη παρουσίαση. Γέλιο παιχνίδι, τραγούδι. Επισκέψεις, εκδρομές. Ποικίλες αγορές.
SOS: Υπερβολική ενασχόληση με ανούσιες υποθέσεις.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες.

Την ίδια ημέρα σχηματίζεται με ακρίβεια η αντίθεση του Άρη με τον Ουρανό (Ζυγός-Κριός, 16η μοίρα)

Mainstream: Μια δραστική, όσο και ευνοϊκή αλλαγή. Ένας νικηφόρος αιφνιδιασμός. Η αρχή μιας επανάστασης. Ανεξαρτησία, χειραφέτηση. Extreme sports.
SOS: Κεραυνός εν αιθρία, σοκ. Μια επώδυνη ανατροπή. Έκρηξη θυμού. Ακρότητες, φρικαλεότητες. Πτώση από ψηλά, κίνδυνος στον αέρα. Ατυχήματα στην αεροπλοΐα. Αδέσποτες σφαίρες. Βομβαρδισμός. Ανταρσία. Διάσπαση, χωρισμός, απότομη λύση μιας συνεργασίας.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους, όπως επίσης και Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες και Διδύμους που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 22η μοίρα του ζωδίου τους.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved