Πως θα επηρεάσει το καλοκαίρι των ζωδίων το Θερινό Ηλιοστάσιο;

Τι δείχνει το Θερινό Ηλιοστάσιο για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Πως θα επηρεάσει το καλοκαίρι των ζωδίων το Θερινό Ηλιοστάσιο;

Η έναρξη του καλοκαιριού επισήμως γίνεται με την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο στις 21/6, 13:51 ώρα Ελλάδας που σηματοδοτεί το Θερινό Ηλιοστάσιο.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει το καλοκαίρι του κάθε ζωδίου!

ΚΡΙΟΣ
Το Θερινό Ηλιοστάσιο σηματοδοτεί τη μεγαλύτερη μέρα του χρόνου αλλά και την καλύτερη για σένα. Θα αναλάβεις μεγαλύτερη δράση, έτοιμος να ανέβεις στις πιο κακοτράχαλες πλαγιές, σφυρηλατώντας κάθε μέρα το χαρακτήρα σου αλλά και δοκιμάζοντας τα όριά σου, μια νέα άποψη ή ένα διαφορετικό τρόπο ζωής. Δέξου ότι μπορείς να αλλάξεις, κάνοντας πράγματα που δεν φανταζόσουν ποτέ ότι είναι δυνατά!

ΤΑΥΡΟΣ
Είσαι ζώδιο που πατάει γερά στη γη γι' αυτό και απολαμβάνεις τις μακριές βόλτες στην εξοχή. Η επαφή με τη φύση ηρεμεί την καρδιά σου κι αυτό το καλοκαίρι περισσότερο από ποτέ θα θελήσεις να βρίσκεσαι μαζί με τους φίλους σου και να μοιραστείς όμορφες στιγμές μαζί τους. Αν έχεις κήπο ή εξοχικό οργάνωσε συχνά πάρτι και τραπεζώματα με φαγητά και φρούτα του καλοκαιριού που αφθονούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καθώς το Θερινό Ηλιοστάσιο καταφθάνει θα αρχίσεις να συνειδητοποιείς ότι οι παρέες που το μόνο σας κοινό ήταν το κουτσομπολιό και το ανούσιο μπλα-μπλα δεν έχουν πλέον καμιά σημασία για σένα. Ίσως έχει έρθει η ώρα να κάνεις τον απολογισμό σου και να ξανοιχτείς σε καινούργια και πιο ουσιώδη πράγματα και να γνωρίσεις νέους ενδιαφέροντες ανθρώπους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το Θερινό Ηλιοστάσιο λογικό είναι να σε επηρεάσει αλλά δε χρειάζεται να γίνεις δύστροπος/η. Η επαφή με τη θάλασσα είναι αυτή που σου δίνει αισιοδοξία γι' αυτό φρόντισε να βρίσκεσαι συχνά κοντά της. Θα δεις ότι σιγά-σιγά οι άλλοι δεν θα έχουν τόσο συναισθηματική επίδραση πάνω σου. Καθώς απολαμβάνεις τη νύχτα το καλοκαιρινό φεγγάρι καθισμένος/η σε μια παραλία θα συνειδητοποιήσεις ότι η ευαισθησία σου τελικά δεν είναι κατάρα αλλά μεγάλο δώρο.

ΛΕΩΝ
Πάρε το κουβαδάκι σου και το φτυαράκι σου αγαπητέ Λέοντα κι ετοιμάσου για διασκεδαστικά παιχνίδια. Είναι καιρός να απολαύσεις την ξενοιασιά και να ξανανιώσεις, καθώς το καλοκαίρι σου υπόσχεται ευχάριστες εκπλήξεις και ανακαλύψεις. Έτοιμος είσαι να κάνεις προσευχή και να ζητήσεις να συνεχιστεί αυτή η ευδαιμονία. Οι πλανήτες είναι στο πλευρό σου και πολύ πιθανό φέτος επιτέλους να βρεις και την αληθινή αγάπη, αν είσαι μόνος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο λίβας φέτος θα έχεις την αίσθηση ότι χαϊδεύει, δεν καίει το πρόσωπό σου όπως παλιά. Το Θερινό Ηλιοστάσιο κάνει τη ζωή σου να λάμπει από αισιοδοξία και τα καλά αποτελέσματα των προσπαθειών σου έρχονται άμεσα και γρήγορα. Τα συναισθηματικά βάρη έχουν πλέον φύγει από την καρδιά σου και με ελαφρότερες τις αποσκευές σου, τώρα μπορείς να σταθείς στην κορυφή και να ατενίσεις με χαρά μια νέα αγάπη!

ΖΥΓΟΣ
Σου ήταν δύσκολο να εξισορροπήσεις και να αποφύγεις τα πρόσφατα σκαμπανεβάσματα. Όμως με το Θερινό Ηλιοστάσιο θα καταλάβεις ότι η ζωή είναι λιγότερο δύσκολη από ό, τι νόμιζες μέχρι σήμερα. Το ταλέντο της διπλωματίας που έχεις από φυσικού σου θα είναι αυτό που θα σε βοηθήσει πολύ. Θα δεις τον έρωτα και γενικά τα προσωπικά σου με νέα ματιά και θα συνειδητοποιήσεις ότι τελικά έχεις πολλά πράγματα για να είσαι ευτυχισμένος/η.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχεις πιεστεί πολύ τον τελευταίο καιρό γι' αυτό το Θερινό Ηλιοστάσιο έρχεται σαν πνοή να σου ψιθυρίσει ότι πρέπει να φύγεις, να αποστασιοποιηθείς. Πήγαινε ένα ταξίδι σε ένα τόπο που δεν έχεις ξαναεπισκεφτεί, άδειασε το μυαλό σου, νιώσε την ενέργειά του, την κουλτούρα του, ανακάλυψε γωνιές που δεν έχει πατήσει ανθρώπου πόδι. Μην απορήσεις, αν ο έρωτας εμφανιστεί μπροστά σου όπου κι αν επιλέξεις να βρεθείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εσύ όταν έχεις τύχη είσαι ευτυχισμένος/η και φέτος παρά τις κατά καιρούς εντάσεις ή ανησυχίες που βίωσες είχες αρκετές τυχερές στιγμές που σε χαροποίησαν. Τα οικονομικά αλλά και οι σχέσεις σου θα έρθουν και πάλι στο προσκήνιο και μάλιστα με πολύ θετικές προοπτικές και στα δύο. Οπότε τώρα είσαι περισσότερο από έτοιμος/η να καλωσορίσεις το Θερινό ηλιοστάσιο, γυρίζοντας την πλάτη σου σε όλες τις απογοητεύσεις και δυσκολίες

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Όσο ρεαλιστής και αν είσαι αγαπητέ Αιγόκερε αυτό το Θερινό Ηλιοστάσιο θα καταλάβεις ότι έχει κάτι μαγικό. Θα σταματήσεις να δίνεις σημασία στα λόγια και τις συμβουλές κάποιων ατόμων και αντ' αυτού θα ακούσεις την καρδιά σου. Η ώρα της διασκέδασης αλλά και της αλλαγής της νοοτροπίας σου έχει φτάσει. Η μεγαλύτερη μέρα του έτους θα σου υποδείξει λύσεις και μία διαφορετική «στρατηγική» στα αισθηματικά σου. Η ιδιωτική σου ζωή επιτέλους βελτιώνεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το Θερινό Ηλιοστάσιο είναι προ των πυλών ρίχνοντας φως στις μέρες σου αγαπητέ Νεροκουβαλητή. Η αρχή θα γίνει από κάποιες καλές ειδήσεις που καταφτάνουν μαζί του, αλλά και από προοπτικές να εξερευνήσεις καινούργια εδάφη, ωθόντας σε στη δημιουργία καινούργιων πραγμάτων. Ορισμένοι καλοί φίλοι θα δείξουν έμπρακτα την υποστήριξή τους και θα είναι στο πλευρό σου για να σε βοηθήσουν να καταφέρεις ό, τι επιδιώξεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Την κατάλληλη χρονική στιγμή έρχεται το Θερινό Ηλιοστάσιο για σένα τον ευαίσθητο Ιχθύ. Έχεις κουραστεί από την εσωτερική ένταση και τις απότομες στροφές που έγιναν πρόσφατα στη ζωή σου. Χρειάζεσαι διακοπές, διασκέδαση και χαρά αλλά αυτό που θα επιδιώξεις είναι να τεμπελιάσεις όλη μέρα σε μια ακτή να αγναντεύεις μακριά στον ορίζοντα, αφήνοντας τον ήλιο και την θάλασσα να σε γαληνέψουν! Κάπου εκεί η φαντασία σου θα θεριέψει και ίσως φτάσεις σε ένα νέο τρόπο κατανόησης του σύμπαντος!


Κατέβασε τώρα το application του astrology,gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved