Το πάρε-δώσε των άστρων, από 19/6 έως 22/6

Προγραμμάτισε καθημερινά τις οικονομικές κινήσεις σου

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 19/6 έως 22/6

Ευοίωνες προοπτικές

Μέχρι και την Κυριακή η δραστική συμμετοχή του Δία στις εξελίξεις επιτρέπει πολλά χαμόγελα αισιοδοξίας, αφού η τυχερή και επεκτατική του φύση μπορεί να σε ωφελήσει πολλαπλά.

Κατ' αρχήν, αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις μια σημαντική δραστηριότητα, από μια δουλειά, μέχρι ένα πρόγραμμα ασφάλειας ή αποταμίευσης, οι προοπτικές σου είναι σχεδόν ιδανικές και από αυτήν την άποψη δεν θα έπρεπε να χάσεις την ευκαιρία ...τεμπελιάζοντας.

Επιπλέον, οι συνθήκες είναι γόνιμες για να ζητήσεις υποστήριξη από έναν ισχυρό ή να πετύχεις τους οικονομικούς στόχους σου με εύκολο τρόπο.
Κι αν βέβαια ανήκεις στους... μόνιμα ευνοημένους της τύχης, τότε θα δεις το εισόδημα σου να αυξάνεται με την συνδρομή της, αφού ο Δίας ευνοεί κάθε είδους κερδοσκοπικές κινήσεις. Ακόμη όμως κι αν δεν έχεις τέτοιο ιστορικό, τουλάχιστον δεν θα χάσεις.
Όσον αφορά στις αγορές σου, όλα είναι εντάξει, φρόντισε μόνον να συγκρατήσεις την καταναλωτική σου διάθεση, ώστε να αποφύγεις τις αχρείαστες σπατάλες.
Πρόσεξε ακόμη, μήπως έχοντας κάποιες μεγάλες προσδοκίες καταφύγεις σε έναν υπέρμετρο δανεισμό ή αρχίσεις να «τρως» από τα έτοιμα, χωρίς να έχεις εξασφαλίσει την βέβαιη ανανέωση των αποθεμάτων σου.

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved