Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 17/6 έως 20/6

Σελήνη στους Ιχθύες – Με ένα όνειρο τρελό, όνειρο απατηλό

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 17/6 έως 20/6

Ένα διήμερο που μοιάζει με παραμυθένια όαση μέσα στην εβδομάδα είναι αυτό που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες σήμερα 17/6 στις 9.26 το βράδυ.

Στις 18/6 στις 10.04 το πρωί η συνάντηση με τον Ποσειδώνα ανοίγει την ημέρα με νοσταλγική και ονειροπόλα διάθεση, ενώ έχουμε ανάγκη να βρεθούμε κοντά στη θάλασσα και να αράξουμε σκέψεις και κορμιά.
Αποφεύγουμε κάθε ευθύνη και υποχρέωση, ενώ η διάθεσή μας ως το απόγευμα είναι να αποδράσουμε από τη δουλειά έστω και για λίγο ή να αρκεστούμε σε πολύ συγκεκριμένες δραστηριότητες.
Στις 6.40 το απόγευμα η αρμονική όψη με τον Πλούτωνα κλείνει το βράδυ μας με τάση να γοητευόμαστε από κάθε τι μυστηριακό ενώ η ενέργειά μας βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Μια ταινία, ένα βιβλίο, άκουσμα της αγαπημένης μας μουσικής, καθώς και διερεύνηση καταστάσεων που μας απασχολούν είναι ιδανικές ενασχολήσεις γι αυτό το βράδυ.

Στις 19/6 στις 2.46 μετά τα μεσάνυχτα η αρμονική όψη με τον Κρόνο που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, μας κάνει να αισθανόμαστε μια σπάνια ισορροπία μέσα μας, ενώ επιδιώκουμε σοφές και ώριμες αντιμετωπίσεις των καταστάσεων κάνοντας πλάνα για την επόμενη μέρα ως προς την εφαρμογή τους.
Στις 2.14 το μεσημέρι η αρμονική όψη με τον Δία ξεκινά την ημέρα μας θεαματικά, εφόσον η καλή διάθεση, η γλυκιά αίσθηση, η πραότητα, η καλοσύνη, η έλλειψη παρόρμησης και έντασης, μας κάνει να επανεξετάζουμε κάθε τι που μας απασχολεί ψάχνοντας για την ιδανική λύση. Εξαιρετικό διάστημα για να στηρίξουμε όσους μας έχουν ανάγκη, να κάνουμε κινήσεις φιλανθρωπίας, να οργανώσουμε μια οποιαδήποτε προσφορά.
Στις 4.15 το μεσημέρι η αρμονική όψη με την Αφροδίτη συνεχίζει την υπερβατική μας συμπεριφορά, ενώ η πληρότητα που αισθανόμαστε μας σπρώχνει σε περιποίηση της εμφάνισής μας, σε διασκέδαση, ψυχαγωγία, φιλικές συναναστροφές και οτιδήποτε μας κάνει να αισθανθούμε καλά. Ιδανικό διάστημα ως αργά το απόγευμα για να κλείσουμε ραντεβού για την ομορφιά μας.
Στις 9.39 το βράδυ η δυσαρμονική όψη με τον Ήλιο και λίγο αργότερα στις 10.05 το βράδυ η δυσαρμονική όψη με τον Ερμή, χαλάνε λίγο τα σχέδιά μας και ίσως να φέρουν και μια μικρή απογοήτευση καθώς μπορεί να συνειδητοποιήσουμε πως τα πράγματα δεν έγιναν όπως τα περιμέναμε και όπως τα είχε πλάσει η αχαλίνωτη φαντασία μας.

Στις 20/6 μόλις 27 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, η Σελήνη περνάει στον Κριό για να μας δαιμονίσει, υπερβάλλοντας και απαιτώντας να γίνουν όλα όπως τα θέλουμε εδώ και τώρα.

Ιχθύες, Σκορπιοί, Καρκίνοι, Ταύροι, Αιγόκεροι και Παρθένοι, δώστε στους εαυτούς σας την ευκαιρία να ξανανιώσουν ξοδεύοντας ένα ποσό για την ευεξία και την αισθητική σας.
Δημιουργείστε τις δικές σας προσωπικές στιγμές και απολαύστε τις.

Δίδυμοι και Τοξότες χρειάζεται να σκέφτεστε διπλά πριν ενεργήσετε προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Λίγο ο ανάδρομος Ερμής, λίγο η τάση σας να αφήνεστε σε καταστάσεις και όπου βγει, μπορεί να σας βγάλουν από τη σωστή πορεία.

Ζυγοί, Λέοντες, Υδροχόοι και Κριοί, προετοιμάζετε το έδαφος των επιθυμιών σας με τόση υπομονή, όση χρειάζεται για να πετύχετε το σκοπό σας. Όμως η ουσία είναι πως δεν αντέχετε ούτε στιγμή παραπάνω από τα στενά όριά σας. Χαλαρώστε και μην τσιτώνεστε άδικα.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved