Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 15 έως 17/6

Σελήνη στον Υδροχόο – Βουτιά από ψηλά σε γαλάζια θάλασσα

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 15 έως 17/6

Μετά από ένα καυτό διήμερο από όλες τις απόψεις, η Σελήνη περνάει στον δροσιστικό Υδροχόο σήμερα 15/6 στις 8.28 το βράδυ.

Στις 16/6 στις 6.06 το απόγευμα η αρμονική όψη με τον Άρη που επηρεάζει από το πρωί, ανοίγει την εβδομάδα με αισιόδοξη και θετική διάθεση και τάση να διευθετήσουμε εκκρεμότητες με όρεξη και ζωντάνια.
Η μέρα προσφέρεται για εκτόνωση και δραστήριες κινήσεις, αψηφώντας δισταγμούς και αμφιβολίες. Ευκαιρία να επιδιορθώσουμε υλικές και συναισθηματικές ζημιές, σκεφτόμενοι ριζοσπαστικά και ρεαλιστικά.

Στις 10.24 το βράδυ η αρμονική όψη με τον Ουρανό, υπόσχεται ένα συναρπαστικό βράδυ περιστοιχισμένο με φίλους και παρέες, κοινωνικές εκδηλώσεις και ευχάριστη επικοινωνία.
Η έξοδος από το σπίτι προτείνεται ανεπιφύλακτα, ενώ η παραμονή σε αυτό θα συνοδεύεται από δραστηριότητα και σεξουαλική επιθυμία.

Στις 17/6 και μόλις 55 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η δυσαρμονική όψη με τον Κρόνο, φρενάρει λίγο τη διάθεση, σκεφτόμενοι την ευθύνη που έχουμε απέναντι σε κάποιους ανθρώπους, αλλά και τις υποχρεώσεις μας απέναντί τους.
Το πιο πιθανό είναι να συνδυάσουμε αυτό το βράδυ με το να βγάλουμε την υποχρέωση σε ένα κάλεσμα, ενθαρρύνοντας αυτούς που μας προσκάλεσαν.

Στις 9.08 το πρωί η δυσαρμονική όψη με την Αφροδίτη ανοίγει την ημέρα με τάση να νιώσουμε ικανοποίηση σε οποιονδήποτε τομέα απασχολεί τον καθένα μας.
Η σταθερή επιθυμία μας μεγιστοποιεί ως το μεσημέρι το στόχο μας, ενώ το πάθος κυριαρχεί. Μια οποιαδήποτε αγορά αυτή την ημέρα μπορεί να είναι υπερβολική, αλλά θα αξίζει τον κόπο.

Στις 3.12 το μεσημέρι η αρμονική όψη με τον Ήλιο που επηρεάζει ώρες πριν, συμβάλλει ως αργά το απόγευμα στην εξισορρόπηση των συναισθημάτων, επιδιώκοντας την αρμονία μέσω της επικοινωνίας μας.
Οι ώρες αυτές προσφέρονται για να εκφραστούμε και να ξεδιπλώσουμε σκέψεις και συναισθήματα.

Στις 9.26 το βράδυ η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες, συμβαδίζοντας με την καλοκαιρινή μαγεία που πλανάται γύρω μας.

Υδροχόοι, Δίδυμοι, Ζυγοί, Τοξότες, Λέοντες και Κριοί, βγείτε, διασκεδάστε, ερωτοτροπήστε, ψωνίστε, βολτάρετε και επικοινωνήστε όσο περισσότερο μπορείτε. Πολύ ευχάριστο διήμερο για επαφές και συναντήσεις, αρκεί να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να μην συμπεριφερθείτε τυχοδιωκτικά.

Ταύροι και Σκορπιοί, δυσκολεύστε να εμπιστευτείτε τις δυνάμεις σας, αλλά και τις προθέσεις των άλλων. Κάντε αγορές, ανανεώστε την εμφάνισή σας, ασχοληθείτε με ότι σας γεμίζει και μην υποκύπτετε σε περιορισμούς.

Παρθένοι, Ιχθύες, Αιγόκεροι και Καρκίνοι τακτοποιήστε εκκρεμότητες, διευθετήστε θέματα που τρέχουν ή τουλάχιστον βάλτε τις βάσεις αυτό το διήμερο. Μην μείνετε απαθείς και χωρίς δραστηριότητα και μην εκνευρίζεστε με τυχόν αναποδιές.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved