Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 13/6 έως 15/6

Σελήνη στον Αιγόκερω – Με το χέρι στην καρδιά και την ψυχή στο στόμα

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 13/6 έως 15/6

Μετά την κατραπακιά της Πανσελήνου που ήρθε σαν καταιγίδα εν ώρα ηλιοθεραπείας, η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω σήμερα 13/6 στις 20.06 το βράδυ.

Από αυτή τη θέση η τροφαντή και σκανδαλιάρικη Σελήνη μεταμορφώνεται σε λιτοδίαιτη και αυστηρή και μας ταλανίζει και πάλι το περισσότερο διάστημα.
Στις 10.55 το βράδυ η δυσαρμονική όψη με τον ανάδρομο Ερμή επιφέρει συναισθηματικές γκρίνιες και διάθεση συζήτησης που δεν αποσκοπεί πουθενά, παρά μόνο να φέρει αντιρρήσεις για να βγάλει απωθημένα. Κακή επιλογή η συμμετοχή σε ένα αδιέξοδο παραμιλητό.

Στις 14/6 στις 8.22 το πρωί η αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα ανοίγει την ημέρα με θετικές σκέψεις που θεριεύουν τη φαντασία προς φιλόδοξα σχέδια.
Στις 4.43 το μεσημέρι η συνάντηση με τον Πλούτωνα και η παράλληλη δυσαρμονική όψη με τον Άρη στις 4.45 προκαλούν από το μεσημέρι ως αργά το απόγευμα ξεσπάσματα, επιθετικές συμπεριφορές, καβγάδες και έλλειψη κατανόησης. Προσοχή στις κινήσεις μας, στον τρόπο που οδηγούμε και σε κάθε βίαιη αντίδραση που πιθανά να έχουμε.
Στις 9.51 το βράδυ η δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό συνεχίζει να μας αναστατώνει, προκαλώντας νευρική υπερδιέγερση, υπερκινητικότητα και παρορμητικές συμπεριφορές.

Στις 15/6 και μόλις 33 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η αρμονική όψη με τον Κρόνο προσπαθεί να δώσει μια κατεύθυνση, ώστε να χαλιναγωγήσουμε την έξαψη μέσα από ώριμη αντιμετώπιση των καταστάσεων.
Πολύ ευχάριστη η παρεμβολή αυτής της όψης που φρενάρει την ένταση όσο και όπως μπορεί.
Στις 4.17 τα ξημερώματα η αρμονική όψη με την Αφροδίτη συντελείται σε ώρα που δεν μπορεί να προσφέρει και πολλά, αλλά η θετική της ενέργεια συνυπολογίζεται στις 9.36 το πρωί που κορυφώνεται η αντίθεση με τον Δία.
Η μέρα ως το απόγευμα χαρακτηρίζεται από υπερβολή, κυνήγι εξασφάλισης υλικών και συναισθηματικών κτήσεων και τακτοποίηση συναισθηματικών εκκρεμοτήτων, οι οποίες φυσικά και δεν τακτοποιούνται.
Στις 8.28 το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο για μια ταξιδιάρικη περιπλάνηση, κοιτώντας τα δρώμενα από ψηλά.

Αιγόκεροι, Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί, δεν μπορείτε να βρείτε αποκούμπι πουθενά, ενώ όλο και κάτι βγαίνει σαν σφήνα στα πολλά που έχετε να κάνετε. Μην πιέζεστε και βάλτε πάγο σε κάποιους που προσπαθούν να σας καταπιέσουν, θέλοντας ή μη.

Παρθένοι, Ιχθύες, Σκορπιοί και Ταύροι, προσπαθείτε φιλότιμα να αντισταθείτε σε ψυχρολουσίες που αν και καλοκαίρι δεν επιθυμείτε. Θέλετε να έχετε τον πρώτο λόγο και αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι για το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Δίδυμοι, Λέοντες, Υδροχόοι και Τοξότες, κάνετε έναν απολογισμό της Πανσελήνου και βρίσκετε πως ακόμα και αν είδατε κατάματα κάποια πράγματα, έχετε περιθώρια να τα αλλάξετε προς όφελός σας.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved