Τα SOS της εβδομάδας, από 13/6 έως 19/6

Τα ουράνια δρώμενα του επταημέρου και η εν δυνάμει επιρροή τους

Τα SOS της εβδομάδας, από 13/6 έως 19/6


Γνωρίζεις πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να σε ευνοούν σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.
Πρόκειται αντίστοιχα για τις Mainstream και τις SOS τάσεις, που αμφότερες καταγράφονται κατ' ανάγκη στο σύνολο τους ως «δέσμες πιθανοτήτων», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εκδηλωθούν... σώνει και καλά όλες στην καθημερινότητα σου. Πρακτικά η βαρύτητα τους διαμορφώνεται στο μέτρο και με τον τρόπο που επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σου. Κάποιες από αυτές δηλαδή μπορεί να γίνουν έντονα αισθητές και κάποιες άλλες καθόλου, ανάλογα με την προσωπική ευαισθησία σου.

Η πρόταση της στήλης είναι να προσαρμόζεσαι κατά το δυνατόν στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».
Να ξέρεις ότι η ενέργεια δεν χάνεται και αν τυχόν γίνεις «στόχος» μιας δύσκολης επιρροής, τα ευχολόγια δεν θα σε βοηθήσουν. Εκείνο που πρέπει να κάνεις, όσο βέβαια περνάει από το χέρι σου είναι το να χρησιμοποιήσεις έγκαιρα το εκάστοτε mainstream ενεργειακό ισοδύναμο, ώστε να αποτρέψεις μια ανεπιθύμητη SOS εκδήλωση. Ο δημιουργός κυβερνάει τα άστρα, αυτό είναι το μήνυμα και... καλή σου επιτυχία!

Όσον αφορά στον χρόνο επιρροής των εκάστοτε όψεων, ο γενικός κανόνας είναι πως μπορεί να σε επηρεάσουν για κάποιες ημέρες κι όχι μόνον την ημέρα που «κλείνουν» με ακρίβεια. Υπάρχουν ωστόσο και περιπτώσεις όπου η επιρροή μιας όψης μπορεί να «απλωθεί» χρονικά ακόμη και πέραν της μιας εβδομάδος (αυτό συμβαίνει πάντα όταν μια όψη γίνεται μεταξύ δύο αργών πλανητών).

Από Παρασκευή σε Πέμπτη (13/6 έως 19/6)

Συνωστισμός... όψεων παρατηρείται μέχρι και το Σάββατο και από αυτήν την άποψη το πρώτο μισό του επταημέρου μπορεί να αποδειχθεί αρκετά κρίσιμο ή καταλυτικό ως προς τις εξελίξεις.
Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα, μια όψη που μεταξύ άλλων μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια πρωτόγονα (και ενίοτε άγρια) ένστικτα, ενώ συνδέεται και με ποικίλες καταστροφές, οφειλόμενες είτε σε φυσικές δυνάμεις, είτε σε ανθρώπινη δραστηριότητα.
Συνάμα, παρέχει την δυνατότητα ανίχνευσης και διερεύνησης «σκοτεινών» διαδρομών ή κυκλωμάτων, με τελικό ζητούμενο βέβαια, την εξάλειψη κάθε πηγής κακού.

Παράλληλα, την Παρασκευή το πρωί (στις 7:11:27 ακριβώς) έχουμε και την Πανσέληνο του Ιουνίου, η οποία μόνον... ήπια δεν μπορεί να χαρακτηριστεί!
Και πέρα από την «συνήθη» υπερδιεγερτική ή κατασταλτική επήρεια στον ψυχισμό μας, φαίνεται ότι τις ημέρες που ακολουθούν θα έχουμε καταλυτικές εξελίξεις στην Οικονομία της χώρας, τόσο θετικές (κυρίως στο ενεργειακό μέτωπο), όσο και αρνητικές (νέοι περιορισμοί-εκβιασμοί από τους δανειστές).
Μάλιστα, οι εξελίξεις αυτές μπορεί να συνδυαστούν και με... εκκωφαντικές ανατροπές στο πολιτικό σκηνικό, όπου δείχνει να κυριαρχεί ο αιφνιδιασμός. Ίσως η εκτελεστική εξουσία θελήσει να κάνει επίδειξη ισχύος αλλά σε μια τέτοια περίπτωση οι εξελίξεις μπορεί να είναι εξαιρετικά απρόβλεπτες.
Επιπλέον η ενεργοποίηση της γενέθλιας Σελήνης της Ελλάδος στους Διδύμους, αναμένεται να βγάλει τον λαό στους δρόμους και μακάρι να είναι μόνον για καλό.

Σε προσωπικό επίπεδο βέβαια, η ανατρεπτική διάσταση της Πανσελήνου μπορεί απλά να οδηγήσει σε νέες εφαρμογές και καινοτομίες, όπως επίσης και να διαμορφώσει ένα νέο περιβάλλον σχέσεων.
Θα επηρεάσει περισσότερο όσες και όσους έχουν κάποιο σημαντικό γενέθλιο δείκτη είτε κοντά στην 22η μοίρα των μεταβλητών ζωδίων (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύες), είτε κοντά στην 28η των σταθερών (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος).

Στο μέτωπο των αργών πλανητών, ξεχωρίζει το τετράγωνο ανάμεσα στον Δία και την Έριδα (Καρκίνος-Κριός, 23η μοίρα), μια όψη που μπορεί να συμβάλλει στην κατάργηση περιορισμών στα εργασιακά θέματα αλλά και σε μια διευρυμένη προσφορά εργασίας.
Επί προσωπικού ευνοεί το «στήσιμο» οποιασδήποτε δουλειάς, όπως και την προμήθεια εξοπλισμού. Οι πρώτοι αποδέκτες και χρήστες της ενέργειας της είναι οι εκπρόσωποι των παρορμητικών ζωδίων (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι)

Σημαντική αναμένεται να είναι και η επιρροή της στο επιστημονικό πεδίο, όπου αναμένονται σημαντικές ανακαλύψεις ή εφαρμογές.

Ας δούμε όμως όλες τις όψεις με χρονολογική σειρά.

Σε διάστημα 24 ωρών, η Αφροδίτη... προλαβαίνει να σχηματίσει τέσσερις όψεις, που η κάθε μια έχει τη σημασία της.

Κατ' αρχήν την Πέμπτη η αστρική Αφροδίτη τετραγωνίζεται με τον τροπικό Δία, πολλαπλασιάζοντας τις ευχάριστες στιγμές σου.

Mainstream: Τύχη, εύνοια. Διασκέδαση, χαρά, καλοπέραση. Μια «τυχερή» γνωριμία.
SOS: Σπατάλη, άσκοπες αγορές. Παρεξηγήσιμη συμπεριφορά, ελαφρότητα. Ανευθυνότητα, τεμπελιά.

Έχουμε ακόμη την «κρυφή» σύνοδο της αστρικής Αφροδίτης με την τροπική Έριδα στην 23η μοίρα του Κριού, μια όψη που ευνοεί γενικά τους εργαζόμενους και ιδιαίτερα τους πιο... τυχερούς εξ αυτών!

Mainstream: Ανεύρεση εργασίας, πρόσληψη. Φροντίδα για το σώμα, κρέμες, καλλυντικά. Αγάπη για τα ζώα ή τα φυτά. Μια σχέση στο χώρο εργασίας. Μια σχέση αμοιβαίων συμφερόντων.
SOS: Το συμφέρον πάνω από το συναίσθημα.

Ωστόσο η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο, που ακολουθεί την Παρασκευή, (Ταύρος-Σκορπιός, 17η μοίρα), χαράζει μια εντελώς διαφορετική «γραμμή». Κι εδώ είναι που μπορεί να αρχίσουν να φαίνονται οι αδικίες της ζωής: Αυτοί που ασκούν με υπευθυνότητα τα καθήκοντα τους, μπορεί να είναι και οι χαμένοι της υπόθεσης.

Mainstream: Εκπλήρωση μιας υποχρέωσης. Ένας χρήσιμος περιορισμός. Δίαιτα. Μια σχέση με γνώμονα την σταθερότητα. Μια σχέση με διαφορά ηλικίας. Μια σημαντική πώληση.
SOS: Αίσθημα απόρριψης ή αποτυχίας. Στενοχώρια, πίκρα, απογοήτευση. Ανασφάλεια, ενοχές. Μια προβληματική σχέση. Μια οικονομική απώλεια. Κακή λειτουργία του οργανισμού, δυσανεξία. Έλλειψη αγαθών, πενία. Αχαριστία, αδικία.

Παράλληλα όμως η Αφροδίτη σχηματίζει κι ένα εξάγωνο με τον Χείρωνα (Ταύρος-Ιχθύες, 17η μοίρα), παρέχοντας σου ένα κάποιο καταφύγιο ασφαλείας σε old time classic επιλογές.
Τελικά οι σκέψεις σου περί προσωπικής και κοινωνικής αποκατάστασης δεν στερούνται ουσίας, έστω κι αν συνδυαστούν με μια υποχώρηση από άλλες βλέψεις σου...

Mainstream: Οικογενειακή ατμόσφαιρα. Στοργή, αγάπη, αγκαλιά. Εσωτερική διακόσμηση. Αποκατάσταση, γάμος. Παραδοσιακές συνταγές. Αντίκες. Επίσκεψη σε μουσείο. Επανασύνδεση με άτομο από το παρελθόν. Περιουσιακές ρυθμίσεις.
SOS: Συναισθηματική αδυναμία, εξάρτηση. Φόβος για το ξένο ή το νέο.

Το Σάββατο κλείνει με ακρίβεια το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα (Ζυγός-Αιγόκερως, 12η μοίρα), φέρνοντας σε μπροστά σε οριακές ή μηδενιστικές καταστάσεις. Είναι μεγάλη η βρώμα Άρη, που θα έλεγε κι ο Πλούτωνας... Βέβαια, οι συνέπειες της όψης εκτείνονται χρονικά, πέραν της μιας ή των δύο ημερών, οπότε ας... επαγρυπνείς, αφήνοντας την αθωότητα σου στο περιθώριο!

Mainstream: Έρευνα σε βάθος, κατάδυση. Επιτυχημένη αντιμετώπιση ενός σοβαρού κινδύνου. Αποκάλυψη μιας παράνομης ή εγκληματικής δραστηριότητας. Εκκαθάριση, «ξεβρώμισμα». Μια δυνατή σεξουαλική εμπειρία. Αποχετευτικές εργασίες. Γκρέμισμα με σκοπό την ανοικοδόμηση.
SOS: Υπονόμευση, τρομοκρατία. Βομβιστικές επιθέσεις. Έξαρση της εγκληματικότητας. Μια μεγάλη καταστροφή. Υποχώρηση εδάφους, βούλιαγμα.

Την ίδια ημέρα, ο αστρικός (και ανάδρομος) Ερμής σχηματίζει ένα «κρυφό» τετράγωνο με τον τροπικό Ποσειδώνα (Δίδυμοι-Ιχθύες, 7η μοίρα). Η όψη είναι ότι πρέπει για καλλιτεχνικές δραστηριότητες και «μεταφυσικές» αναζητήσεις, ωστόσο σε πρακτικό επίπεδο αναμένεται να σου δημιουργήσει σύγχυση και πολλές... ακυρώσεις.

Mainstream: Χαλάρωση, ύπνος. Διαλογισμός, προσευχή. Ένα προφητικό όνειρο, διαίσθηση που προστατεύει. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες, Αστρολογία. Μια τυχαία ανεύρεση.
SOS: Απάτη, παραπλάνηση, κλοπή. Ακύρωση δραστηριοτήτων. Εξαφάνιση εγγράφων ή αρχείων. Αφηρημάδα, λάθος. Παρασκήνιο, κατασκοπία. Ανυπόστατες φήμες. Ανεξήγητα τεχνικά προβλήματα.

Την Δευτέρα, το «κρυφό» τετράγωνο του τροπικού Ήλιου με την αστρική Δήμητρα (Δίδυμοι-Παρθένος, 25η μοίρα), σηματοδοτεί μια αλλαγή κλίματος, που θα αρχίσει να φαίνεται τις επόμενες ημέρες. Προς το παρόν, έχεις να κάνεις με συνεργασίες, συσκέψεις, πολιτικές και διαπραγματεύσεις.

Mainstream: Συναντήσεις με αξιοσημείωτους ανθρώπους. Κοινωνική ζωή, δημόσιες σχέσεις. Μια καθοριστική συνεργασία. Δημοσιοποίηση σχεδίων και προθέσεων, χάραξη πολιτικής. Σύσκεψη κορυφής. Μια νομική πράξη. Ενδιαφέρον για την δημόσια εικόνα.
SOS: «Από τον Άννα, στον Καϊάφα».

Την Τετάρτη η επιβλητική παρουσία του Δία, αφήνει πολλά περιθώρια για αισιόδοξες σκέψεις αλλά και μια πολύ πιο ευχάριστη καθημερινότητα. Ο κόσμος σου κινείται πλέον στον αστερισμό της ανάπτυξης και καλό είναι να μην αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Το εξάγωνο του Δία με την Αφροδίτη (Καρκίνος-Ταύρος, 24η μοίρα) σκορπίζει γέλιο, χαρά, αφθονία και... τυχερά!

Mainstream: Αισιοδοξία, θετικό κλίμα. Γλέντι, διασκέδαση. Εύνοια από ισχυρούς, δώρα, τυχερά, κεράσματα. Κερδισμένες εντυπώσεις. Μια καλή αρχή. Ανάπτυξη, αφθονία.
SOS: Επιπολαιότητα, ανευθυνότητα. Σπατάλη, υπερκατανάλωση. Ενασχόληση με ανούσιες υποθέσεις.

Η δε «κρυφή» σύνοδός του με τον τροπικό Ερμή στην 29η μοίρα των Διδύμων, ευνοεί την εκπλήρωση ποικίλων αιτημάτων.

Mainstream: Επαφές, συζητήσεις, μετακινήσεις. Αποδοχή ενός αιτήματος. Τύχη, κέρδη. Μια εξαιρετική ιδέα ή εφαρμογή.
SOS: Πολυλογία, άσκοπα πήγαινε-έλα.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved