Αστρολογική επικαιρότητα, 13/6

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 13/6

«Έφυγε» ο Κώστας Μουρούζης

«Πολύ πιθανή είναι ασθένεια ή απώλεια προσώπου που έχει σχέση με τον αθλητισμό» γράφουμε στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Ιουνίου και η «αλεπού των πάγκων» του μπάσκετ, ο Κώστας Μουρούζης έχασε τη μάχη με καρκίνο. Η καταξίωσή του στο ελληνικό μπάσκετ για την καριέρα του ως παίκτη και ως προπονητή, ήταν καθολική και επιβεβαιώθηκε από τις ανακοινώσεις αποχαιρετισμού που εξέδωσαν οι «αιώνιοι» αντίπαλοι, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, για την προσφορά του Κώστα Μουρούζη και στους δύο πάγκους.

Δικαστές προς την κυβέρνηση: Σταματήστε τις παρεμβάσεις στο έργο μας και τους εκβιασμούς

Στους παλμούς της σημερινής Πανσέληνου στον Τοξότη, το ζώδιο που σχετίζεται με τη δικαιοσύνη, η Ένωση Διοικητικών Δικαστών σε μια οργισμένη ανακοίνωση επισημαίνουν ότι η κυβέρνηση σταθερά αρνείται να συμμορφωθεί με αποφάσεις της δικαιοσύνης που παρεκκλίνουν από την πολιτική της. Κατηγορεί ανοιχτά το υπουργείο Οικονομικών πως προβαίνει σε κοινωνικούς εκβιασμούς και επισημαίνει ότι η κυβέρνηση οφείλει να σέβεται τις δικαστικές αποφάσεις σε κάθε περίπτωση και όχι να επικαλείται την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης μόνο όταν αυτές είναι αρεστές.

Εκ νέου βανδαλισμοί στο Πανεπιστήμιο Αθηνών

Η σημερινή Πανσέληνος όπως γράφουμε στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Ιουνίου δείχνει αρνητικές ενέργειες και καταστάσεις σε χώρους θρησκευτικής, αθλητικής, εκπαιδευτικής, νομικής ή πολιτικής δραστηριότητας. Γυαλιά καρφιά έκαναν άγνωστοι την Τετάρτη τα γραφεία καθηγητών στην Πανεπιστημιούπολη της Αθήνας, με λεία ένα χρηματοκιβώτιο και έναν υπολογιστή. Πρόκειται για το τρίτο κατά σειρά επεισόδιο διάρρηξης και βανδαλισμών στο Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) το τελευταίο τρίμηνο.

Σούσι ο Στουρνάρας, σουβλάκια και μπριζόλες Σταϊκούρας και... Τρόικα

Με τον Ερμή (πληροφορίες) στον Καρκίνο (φαγητό) ανάδρομο (στο παρελθόν) ο πρώην υπουργός οικονομικών και νυν κεντρικός τραπεζίτης, Γιάννης Στουρνάρας αποκάλυψε τις γευστικές προτιμήσεις του ίδιου και του κ. Σταϊκούρα κατά την τελετή παράδοσης του ΥΠ. ΟΙΚ. «Περάσαμε ωραία, με καλή διάθεση, με το σούσι εγώ, τα σουβλάκια ο κύριος Σταϊκούρας». Επίσης, σύμφωνα με τα γειτονικά εστιατόρια στο υπουργείο οικονομικών το μενού των μεσημεριανών παραγγελιών κατά τις συζητήσεις του επιτελείου του υπουργείου οικονομικών με την Τρόικα περιλάμβαναν παραδοσιακές γεύσεις, μπριζόλες, σουβλάκια, τζατζίκι. Όσο για το πουρμπουάρ που άφηναν για λογαριασμό 200ευρώ... μηδενικό!

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved