Αστρολογική επικαιρότητα, 11/6

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 11/6

Πως «αποχαιρέτησε» ο Σαμαράς τους υπουργούς που έδιωξε από την κυβέρνηση;

Με τον διελαύνοντα Κρόνο (εντολή, υποχρέωση, καθήκον) κυβερνήτη του 9ου (εξωτερικό) σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα του (αναγκαστικός ανασχηματισμός) κυβερνήτη του 7ου (συνεργάτες) ο Αντώνης Σαμαράς, μετά την παρατεταμένη φημολογία, προχώρησε τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος στον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, αφήνοντας απέξω από το νέο κυβερνητικό σχήμα αρκετούς πρώην συνεργάτες – υπουργούς. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο πρωθυπουργός θέλησε να κάνει ο ίδιος τα τηλεφωνήματα «αποχαιρετισμού» τους και τα λόγια που τους είπε είναι: «Το ταξίδι δεν τελειώνει εδώ. Σε ευχαριστώ για τη δουλειά που έκανες για την κυβέρνηση. Δεν έχω τίποτε να σου προσάψω. Όπως ξέρεις, οι ανασχηματισμοί δεν είναι εύκολη υπόθεση...».

Ο «σαρωτικός ανασχηματισμός» στο επίκεντρο των ΜΜΕ των ΗΠΑ

«Το δίλημμα ΗΠΑ – Ρωσία για την Ελλάδα, λόγω των πολιτικών εξελίξεων, επανέρχεται στο προσκήνιο. Ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που ο διελαύνων Ποσειδώνας (ύπουλα παιχνίδια) μέσα από τον 9ο οίκο (εξωτερικό, ζητήματα δικαιοσύνης) και κυβερνήτης του 10ου βρίσκεται στο μεσοδιάστημα Πλούτωνα / Κρόνου Υποθετικού, μια όψη που δείχνει ανασχηματισμούς, διαλύσεις και προβλήματα στην πολιτική ζωή, σε πολλές περιπτώσεις με προσχηματικούς λόγους» γράφαμε στην αστρολογική επικαιρότητα της 26/5. Τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος ο Αντώνης Σαμαράς προχώρησε σε ανασχηματισμό της κυβέρνησης και Τρίτη 10 Ιουνίου έγινε η ορκωμοσία της. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ανασχηματισμός απασχόλησε ιδιαίτερα τα αμερικανικά ΜΜΕ τα οποία χαρακτηρίζουν τον «σαρωτικό ανασχηματισμό» ως προσπάθεια να δοθεί «νέα ώθηση» στην ελληνική κυβέρνηση συνασπισμού, μετά τις επιδόσεις των δύο κυβερνώντων κομμάτων στις πρόσφατες ευρωεκλογές.

Καταστροφικές βροχοπτώσεις σε Τρίκαλα και Σαμοθράκη

Η Νέα Σελήνη ως προς τον προοδευμένο χάρτη της Ελλάδας υποδεικνύει προβλήματα λόγω μετεωρολογικών φαινομένων γράφουμε στα Σεληνιακά Φαινόμενα. Τεράστιες είναι οι ζημιές σε χιλιάδες στρέμματα καλλιεργειών καλαμποκιού, σιταριού, πεπονοειδών και αμπελώνων στον Νομό Τρικάλων από χαλαζόπτωση αλλά και στη Σαμοθράκη λόγω έντονης βροχόπτωσης τεράστιοι όγκοι φερτών υλικών (λάσπη, πέτρες και δέντρα) καταπλάκωσαν δρόμους, κτήματα με ελαιόδεντρα και κτηνοτροφικές μονάδες ενώ σημαντικές ζημιές προκλήθηκαν στο οδικό δίκτυο.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved