Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 9/6 έως 11/6

Σελήνη στον Σκορπιό – Ο ισχυρός που γίνεται ισχυρότερος

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 9/6 έως 11/6

Ένα ενισχυμένο ενεργειακά διήμερο είναι αυτό που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό σήμερα 9/6 στις 1.39 το μεσημέρι.

Η δυναμική αυτού του διημέρου διαφέρει πολύ από άλλων, καθώς αισθανόμαστε απόμακροι από απλά καθημερινά πράγματα και καταστάσεις, επιδιώκοντας σενάρια με περίεργη πλοκή.
Στις 7.04 το απόγευμα η αρμονική όψη με τον ανάδρομο πλέον Ερμή που επηρεάζει από το μεσημέρι, μας οδηγεί ως το βράδυ σε σκέψεις και εικόνες του παρελθόντος, ενώ μια δαιμόνια διαίσθηση ή αίσθηση κυριαρχεί σε πολλούς.
Οι ώρες αυτές είναι ιδανικές για ανιχνεύσεις, παρακολουθήσεις, εξιχνιάσεις αλλά και οτιδήποτε μπορεί να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε όσα θέλουμε και συμβαδίζει με τη φράση «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα».

Στις 10/6 στις 12.44 το μεσημέρι η αρμονική όψη με τον Πλούτωνα που επηρεάζει από το πρωί, εξακολουθεί να θρέφει την προηγούμενη περιέργειά μας αλλά μας κρατάει κοντά σε ιδιωτικές στιγμές, οι οποίες έχουν ιδιαίτερη σημασία για εμάς.
Οι ώρες ως το μεσημέρι προσφέρονται για μνημόσυνα μεταφορικά και κυριολεκτικά.
Στις 3.49 το μεσημέρι η αντίθεση με την Αφροδίτη κάνει τις ώρες ηδονικές, ενώ το σεξουαλικό ένστικτο είναι πολύ ανεπτυγμένο.
Στις 9.30 το βράδυ η συνάντηση με τον Κρόνο κόβει το νήμα της ηδονής βάζοντάς μας σε μια άλλη εκκίνηση, αυτή του αυτοέλεγχου.
Η ατμόσφαιρα γίνεται απόμακρη, ενώ αισθανόμαστε πως πρέπει να απολογηθούμε ή οι άλλοι να απολογηθούν σε εμάς.

Στις 11/6 στις 5.21 το πρωί η μέρα ανοίγει με την αρμονική όψη με τον Δία, η οποία μας ακολουθεί έως τις 6.24 το απόγευμα που η Σελήνη περνάει στον Τοξότη.
Ως εκείνη τη στιγμή, ας εκμεταλλευτούμε την ημέρα αυτή για να εξομολογηθούμε απωθημένα, να προωθήσουμε επιχειρηματικά σχέδια, να έρθουμε κοντά με τον εσώτερο εαυτό μας και γενικά να εξασφαλίσουμε εσωτερική πληρότητα.

Σκορπιοί, Ιχθύες, Καρκίνοι, Παρθένοι και Αιγόκεροι μπορείτε να εξακριβώσετε στοιχεία, να έρθετε σε αντιπαραβολή, να παραβιάσετε την ιδιωτική ζωή του άλλου, αλλά και να συνειδητοποιήσετε τη ματαιότητα του εφήμερου.

Ταύροι, Υδροχόοι και Λέοντες, μην πέσετε στο λούκι της ανασφάλειας και της εξάρτησης. Αυτό το διήμερο αισθάνεστε κατηφείς, αλλά μπορείτε να πάρετε τα πράγματα στα χέρια σας, όντας ειλικρινείς με τους εαυτούς σας.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες δώστε έμφαση σε όλα εκείνα που προάγουν τις υγιείς επιθυμίες σας και προσπαθήστε να έρθετε κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved