Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 7/6 έως 9/6

Σελήνη στον Ζυγό – Θέλω ακόμα μια βόλτα στα μεγάλα γιατί

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 7/6 έως 9/6

Με μεγάλη επιθυμία για αρμονία, ταύτιση, εξισορρόπηση και συντροφικότητα ξεκινάει αυτό το διήμερο, καθώς η Σελήνη περνάει στον Ζυγό σήμερα 7/6 στις 5.02 το πρωί.
Δυστυχώς όμως οι συναντήσεις της προκαλούν αμηχανία, εκνευρισμό, αναστάτωση και υπερβολή, καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια για να απολαύσουμε ένα χαλαρωτικό διήμερο.
Στις 11.08 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον Ερμή ανοίγει και κλείνει το Σάββατό μας με διαταραχές στη διάθεση, παρόλη την πρόθεση να επικοινωνήσουμε αρμονικά.
Ο Ερμής βρίσκεται σε στάση προετοιμάζοντας την ανάδρομη κίνησή του με αποτέλεσμα να ανατρέχουμε από το πρωί σε θέματα που έχουν ξαναειπωθεί, να ανακινούμε παλιές καταστάσεις, να γκρινιάζουμε και να μην καταφέρνουμε να εκφράσουμε αυτό που θέλουμε.
Από το απόγευμα και μετά καθώς η όψη αποδυναμώνεται ξαναβρίσκουμε μια γλυκιά επαφή με τους γύρω μας.
Αργά το βράδυ όμως καραδοκεί ο κίνδυνος να αρπαχτούμε λεκτικά, ειδικά αν έχουμε αποφασίσει να βγούμε με παρέα.

Αυτό συμβαίνει γιατί στις 8/6 στις 2.30 μετά τα μεσάνυχτα η κορύφωση της δυσαρμονικής όψης με τον Άρη που επηρεάζει ώρες πριν μας κάνει ευερέθιστους, ανάγωγους και αρκετά εκρηκτικούς.
Στις 5.53 τα ξημερώματα η δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα ευνοεί τις φιλονικίες αν έχουμε ξενυχτήσει κάνοντάς μας ανυποχώρητους.
Στις 11.13 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό ανοίγει την Κυριακή με ηλεκτρισμένη διάθεση που καλμάρει μόνο όταν δεν της πάνε κόντρα, αλλά στις 2.44 το μεσημέρι η αρμονική όψη με τον Ήλιο, έρχεται ως αργά το απόγευμα να απαλύνει τις σκληρές εντάσεις σαν αποτελεσματική αλοιφή σε σκασμένο πέλμα.
Ιδανικό διάστημα να βρεθούμε με αγαπημένα πρόσωπα, να ανταλλάξουμε φιλοφρονήσεις και αβρότητες, να δείξουμε την αγάπη μας και γενικά να συσφίξουμε σχέσεις.
Στις 10.47 το βράδυ η δυσαρμονική όψη με τον Δία διογκώνει την οποιαδήποτε διάθεση έχουμε εκείνο το διάστημα.
Ωστόσο το βράδυ τείνει να κλείσει ικανοποιητικά και με χαμόγελο στα χείλη.

Στις 9/6 στις 1.39 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό αποζητώντας να κυριαρχήσουμε όσο μπορούμε στα γεγονότα.

Ζυγοί, Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, είναι δύσκολο να δαμάσετε τις επιθυμίες και τις αντιδράσεις σας, αλλά καλύτερα θα ήταν να μην έχετε απαιτήσεις από τους άλλους. Βρείτε τρόπους να νιώσετε καλά χωρίς να εξαναγκάζετε τις προθέσεις τους.

Λέοντες, Δίδυμοι, Υδροχόοι και Τοξότες, όχι μόνο δεν χαλιέστε από τίποτα, αλλά προσπαθείτε να γίνετε και οι καλύτεροι μεσολαβητές. Απολαύστε το διήμερο και αφεθείτε σε απολαύσεις.

Σκορπιοί, Ιχθύες, Παρθένοι και Ταύροι, αντιλαμβάνεστε πρώτοι το μπαρούτι στην ατμόσφαιρα και κρατάτε ουδέτερη στάση. Γενικά είστε μάλλον άχρωμοι και άτονοι είτε από σύνεση είτε από βαρεμάρα.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved