Τα SOS της εβδομάδας, από 6/6 έως 12/6

Τα ουράνια δρώμενα του επταημέρου και η εν δυνάμει επιρροή τους

Τα SOS της εβδομάδας, από 6/6 έως 12/6


Γνωρίζεις πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να σε ευνοούν σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.
Πρόκειται αντίστοιχα για τις Mainstream και τις SOS τάσεις, που αμφότερες καταγράφονται κατ' ανάγκη στο σύνολο τους ως «δέσμες πιθανοτήτων», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εκδηλωθούν... σώνει και καλά όλες στην καθημερινότητα σου. Πρακτικά η βαρύτητα τους διαμορφώνεται στο μέτρο και με τον τρόπο που επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σου. Κάποιες από αυτές δηλαδή μπορεί να γίνουν έντονα αισθητές και κάποιες άλλες καθόλου, ανάλογα με την προσωπική ευαισθησία σου.

Η πρόταση της στήλης είναι να προσαρμόζεσαι κατά το δυνατόν στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».
Να ξέρεις ότι η ενέργεια δεν χάνεται και αν τυχόν γίνεις «στόχος» μιας δύσκολης επιρροής, τα ευχολόγια δεν θα σε βοηθήσουν. Εκείνο που πρέπει να κάνεις, όσο βέβαια περνάει από το χέρι σου είναι το να χρησιμοποιήσεις έγκαιρα το εκάστοτε mainstream ενεργειακό ισοδύναμο, ώστε να αποτρέψεις μια ανεπιθύμητη SOS εκδήλωση. Ο δημιουργός κυβερνάει τα άστρα, αυτό είναι το μήνυμα και... καλή σου επιτυχία!

Όσον αφορά στον χρόνο επιρροής των εκάστοτε όψεων, ο γενικός κανόνας είναι πως μπορεί να σε επηρεάσουν για κάποιες ημέρες κι όχι μόνον την ημέρα που «κλείνουν» με ακρίβεια. Υπάρχουν ωστόσο και περιπτώσεις όπου η επιρροή μιας όψης μπορεί να «απλωθεί» χρονικά ακόμη και πέραν της μιας εβδομάδος (αυτό συμβαίνει πάντα όταν μια όψη γίνεται μεταξύ δύο αργών πλανητών).

Από Παρασκευή σε Πέμπτη (6/6 έως 12/6)
Ένταση και δράση σου υπόσχονται οι ουρανοί αυτό το επταήμερο κι εσύ καλείσαι να ανταποκριθείς στις προκλήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Πρακτικά, έχεις να κάνεις με έναν ακόμη «γύρο» ανατρεπτικών ή μηδενιστικών καταστάσεων, που ξεπηδούν μέσα από την ενεργοποίηση των... Ουρανοπλουτωναίων, ενώ επιπλέον ο δραστικός Άρης σε θέλει άμεσο κι ετοιμοπόλεμο.
Η «κρυφή» αντίθεση του με τον τροπικό Χείρωνα είναι μια όψη σχετικά μακράς χρονικής εμβέλειας, που θίγει άμεσα την οικογενειακή σου γαλήνη, ενώ παράλληλα μπορεί να σε αναγκάσει να σκαλίσεις το παρελθόν σου, είτε σου αρέσει, είτε όχι.

Ας δούμε όμως όλες τις όψεις του επταημέρου και τις λεπτομέρειες τους, με χρονολογική σειρά.

Την Παρασκευή, ο Ουρανός δίνει το σύνθημα της διαφοροποίησης και της αλλαγής στην ζωή σου, σχηματίζοντας δύο όψεις.

Το εξάγωνο του με τον Ήλιο (Κριός-Δίδυμοι, 15η μοίρα) ευνοεί κάθε προσπάθεια σου να αλλάξεις τα δεδομένα.

Mainstream: Αλλαγή, αναθεώρηση. Εύνοια από νέα δεδομένα. Πρωτοτυπία, εφευρετικότητα. Ενασχόληση με σπάνια ή πολύ ιδιαίτερα θέματα. Μια σημαντική ανακάλυψη.
SOS: Μια ξαφνική ανατροπή, μια δυσάρεστη έκπληξη. Ρήξη με ισχυρούς, ανταρσία, στάση. Αλλόκοτη συμπεριφορά, εκκεντρικότητα. Έλλειμμα ανθρωπισμού.

Η δε σύνοδος του με την αστρική Αφροδίτη εισάγει στην προσωπική σου ζωή... καινά δαιμόνια!

Mainstream: Έλξη προς το διαφορετικό. Μια ξαφνική, όσο και ενδιαφέρουσα γνωριμία. Χειραφέτηση, ανεξαρτησία. Αλλαγή εμφάνισης, προμήθεια «εξεζητημένων» ειδών. Μια πρωτότυπη παρουσίαση. Μια «εξωτική» εμπειρία.
SOS: Ένας ξαφνικός χωρισμός. Προκλητική συμπεριφορά. Αναίτια ρήξη με οικεία πρόσωπα.

Την Κυριακή, ο Ήλιος σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Χείρωνα (Δίδυμοι-Ιχθύες, 17η μοίρα), δίνοντας προτεραιότητα στις «εσωτερικές υποθέσεις» σου.

Mainstream: Ενδιαφέροντα για το σπίτι και την οικογένεια. Μια κλειστή συγκέντρωση. Ρύθμιση περιουσιακών θεμάτων. Ενασχόληση με την Ιστορία, την Αρχαιολογία και γενικότερα το παρελθόν. Μνήμες, παραδόσεις. Αρχιτεκτονική, διακόσμηση εσωτερικών χώρων.
SOS: Εξάρτηση, αδυναμία. Υπερβολική εσωστρέφεια.

Την ίδια ημέρα όμως σχηματίζει κι ένα τετράγωνο με τον αστρικό Άρη (Δίδυμοι-Παρθένος, 17η μοίρα), κτυπώντας το καμπανάκι του συναγερμού στην καθημερινότητα σου.

Mainstream: Δράση, περιπέτεια. Μια μεγάλη επίδοση. Αθλητισμός, γυμναστική. Γρήγορη διεκπεραίωση.
SOS: Θυμός, εκνευρισμός. Αίσθηση παραβίασης, αυθαιρεσία. Διαπληκτισμός, βία.
Έκρηξη, ατύχημα.

Την Δευτέρα έχουμε τρεις ακόμη όψεις.

Η αντίθεση του Ήλιου με τον αστρικό Πλούτωνα, (Δίδυμοι-Τοξότης, 19η μοίρα), θέτει τις προϋποθέσεις ενός νέου ξεκινήματος πάνω στις «στάχτες».

Mainstream: Μια κρίσιμη καμπή. Μια νέα αρχή, δημιουργία εκ του μηδενός. Αποκάλυψη ενός «σκοτεινού» κυκλώματος. Υποστήριξη από ένα «κρυφό» κέντρο εξουσίας. Έρευνα των μυστηρίων.
SOS: Μια καταστροφή, ένα δυσάρεστο τετελεσμένο. Εμπλοκή με «σκοτεινούς» τύπους. «Στημένες» καταστάσεις, εκβιασμός.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα (Ταύρος-Αιγόκερως, 13η μοίρα), ανοίγει την «βαλβίδα» του πάθους και της έντασης.

Mainstream: Μια μοναδική ερωτική εμπειρία. Μια καταλυτική σχέση. Ταύτιση, εκπλήρωση. Ένα σημαντικό οικονομικό όφελος. Αποζημίωση, κληρονομιά, δάνειο. Βαθύς καθαρισμός.
SOS: Αίσθηση απώλειας, πένθος. Ένας επώδυνος χωρισμός, μια «μοιραία» σχέση. Ζήλεια, φθόνος. Έξαρση της πορνείας. Δερματικά προβλήματα, σήψη, πύον.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον αστρικό Ποσειδώνα, εξιδανικεύει πρόσωπα και καταστάσεις, ακόμη κι αν δεν το... αξίζουν!

Mainstream: Έκσταση, όνειρο. Απόκρυψη ανεπιθύμητων λεπτομερειών. Ρομαντικό περιβάλλον, κεριά, αρώματα, λουλούδια. Μια πλατωνική σχέση. Προσφορά σε πάσχοντες, ανθρωπισμός. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες.
SOS: Αποπλάνηση, απιστία. Εθελοτυφλία. Παρασιτισμός, μυκητιάσεις.

Την Τρίτη, ο αστρικός Άρης «κλείνει» με ακρίβεια την αντίθεση του με τον τροπικό Χείρωνα (Παρθένος-Ιχθύες, 17η μοίρα), δημιουργώντας ποικίλες «φουρτούνες».

Mainstream: Συνδυασμός ερωτισμού και μιας προστατευτικής αγκαλιάς. Άμεση διευθέτηση παλαιών θεμάτων. Αποκάλυψη ενός αιτίου καλά κρυμμένου στο χρόνο. Ψυχική θεραπεία, αναδρομή. Οικοδομικές εργασίες.
SOS: Ένας εφιάλτης από το παρελθόν. Κάτι θαμμένο κι επικίνδυνο. Έντονες καταστάσεις μέσα στο σπίτι. Βία, έκρηξη. Εκκένωση ενός κλειστού χώρου. Σεισμός, πλημμύρα. Κίνδυνος σε τρένο.

Την Πέμπτη, ο Ήλιος τετραγωνίζεται με τον αστρικό Ουρανό (Δίδυμοι-Ιχθύες, 21η μοίρα), συμβάλλοντας σε κοσμογονικές αλλαγές και μεγάλες εκπλήξεις.

Mainstream: Μια επωφελής ανατροπή, μια απρόβλεπτη επιτυχία. Έρευνα, επιστημονικά ενδιαφέροντα. Αλλαγή φρουράς.
SOS: Μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη. Στροφή προς τα κάτω, πτώση από ψηλά. Ρήξη με οικεία πρόσωπα. Ακρότητες, ασέβεια σε πρόσωπα και θεσμούς. Αμοραλισμός.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved