Αστρολογική επικαιρότητα, 5/6

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 5/6

Βενετία: Τεράστιο κύκλωμα διαφθοράς και συλλήψεις στελεχών κομμάτων για μίζες

«Ειδήσεις για διαφθορά» θα απασχολήσουν αυτόν τον μήνα γράφουμε στην παράγραφο «Μια πρώτη εκτίμηση – γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο» στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Ιουνίου. Η ιταλική οικονομική αστυνομία στη Βενετία συνέλαβε 35 άτομα για χρηματισμό που σχετίζεται με το σύστημα πλωτών φραγμάτων της πόλης. Πρόκειται για κομματικά στελέχη της κεντροδεξιάς και της κεντροαριστεράς τα οποία κατηγορούνται για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, διαφθορά και υπεξαίρεση. Σε κατ' οίκο περιορισμό έχει τεθεί ο δήμαρχος της πόλης Τζόρτζιο Ορσόνι.

ΤΑΙΠΕΔ: Εκτός λίστας μεταβίβασης τελικά τα «φιλέτα» στην παράκτια Αττική

«Αλλαγή των όρων του παιχνιδιού για τα δημόσια έργα» γράφουμε στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Ιουνίου ότι υποδεικνύει ο Ωροσκόπος της Νέας Σελήνης σε σχέση με τον αστρολογικό χάρτη της Ελλάδος και τρία ακίνητα στην παράκτια Αττική έχουν μετατραπεί σε «μήλον της Έριδος» ανάμεσα στο ΤΑΙΠΕΔ και την Αττικό Παράκτιο Μέτωπο Α.Ε. με αποτέλεσμα να δοθεί η υπόσχεση από την κυβέρνηση ότι με διυπουργική επιτροπή θα γίνει ανάκληση της παραχώρησής τους στο ΤΑΙΠΕΔ.

Η εξαφάνιση της Μαντλίν πάλι στο προσκήνιο

Όπως γράφουμε στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Ιουνίου στην παράγραφο «Μια πρώτη εκτίμηση – γεγονότα σε παγκόσμια κλίμακα» στην επικαιρότητα θα βρεθούν «Πνιγμοί, απαγωγές, απώλειες, μολύνσεις, ασέλγειες, εξαφανίσεις, εγκλεισμοί» και η υπόθεση της μικρής Μαντλίν Μακάν που εξαφανίστηκε το 2007 στην Πορτογαλία ήρθε ξανά στο διεθνές προσκήνιο μετά από ρεπορτάζ του BBC, σύμφωνα με το οποίο οι αστυνομικοί ερευνούν το ενδεχόμενο το μικρό κορίτσι να είναι θαμμένο σε μια θαμνώδη έκταση η οποία βρίσκεται πέντε λεπτά μακριά από το μέρος που εξαφανίστηκε πριν επτά χρόνια.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved