Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 2 έως 4/6

Σελήνη στον Λέοντα – Αν δεν έχεις νύχια να ξυστείς μην περιμένεις να σε ξύσουν

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 2 έως 4/6

Ένα διήμερο στο οποίο αναμετρούνται οι δυνάμεις και οι δυνατότητές μας, είναι αυτό που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στον Λέοντα σήμερα 2/6 στις 4.43 τα ξημερώματα.
Παίρνουμε τις καταστάσεις στα χέρια μας και αναλαμβάνουμε δράση, ακόμα και στις πιο καθημερινές και απλές στιγμές.

Αρχικά στις 3.11 το μεσημέρι η δυσαρμονική όψη με την Αφροδίτη επηρεάζει όλη την ημέρα διασκορπίζοντας από το πρωί ως το βράδυ μια ερωτική και λάγνα διάθεση, που σκοπό έχει όχι να εκφραστεί απλά, αλλά να δημιουργήσει θεαματικές καταστάσεις.
Η μέρα είναι αφιερωμένη στην καλοπέραση, στο φλερτ, στη διασκέδαση και σε κάθε πληθωρική ενέργεια. Επίσης είναι ιδανική μέρα για να απολαύσουμε την τέχνη σε όλες τις μορφές που επιθυμούμε.

Στις 3/6 στις 1.16 μετά τα μεσάνυχτα η αρμονική όψη με τον Άρη που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, επιβεβαιώνει την τολμηρή και αισιόδοξη διάθεσή μας, αλλά και την τάση να μην ησυχάζουμε αν δεν φτάσουμε στην πλήρη ικανοποίηση.
Κάθε διαπραγμάτευση ευνοείται αρκεί να αισθανόμαστε ισχυροί έναντι ισχυρών.

Στις 5.53 τα ξημερώματα η αρμονική όψη με τον Ήλιο ανοίγει την ημέρα με επικοινωνιακή διάθεση, τάση να φυτρώνουμε εκεί δεν μας σπέρνουν, θέλοντας να μεσολαβήσουμε ή να επέμβουμε προκειμένου να επέλθει αρμονία και γαλήνη.

Στις 12.10 το μεσημέρι η αρμονική όψη με τον Ουρανό απογειώνει ως το απόγευμα την απέχθεια για οτιδήποτε κοινότυπο, συμβατικό και μη καινοτόμο.
Τα καθιερωμένα δεν μας λένε τίποτα, επιθυμώντας να ξεφύγουμε σκαρφιζόμενοι διάφορες παραλλαγές σε οτιδήποτε καταπιανόμαστε. Τις ώρες αυτές δεν αφήνουμε τίποτα στη θέση του, ακόμα και το βάζο στο σαλόνι μας.

Στις 5.42 το απόγευμα η δυσαρμονική όψη με τον Κρόνο, έρχεται να μας βάλει φρένο, ανακόπτοντας την ξέφρενη τάση μας, εξαναγκάζοντάς μας να λειτουργήσουμε πιο πειθαρχημένα. Είναι η ώρα που ζητάμε διαβεβαιώσεις, χειροκρότημα, θαυμασμό και αποδοχή.

Στις 4/6 οι υπερπαραγωγές συνεχίζονται ως τις 5.20 το απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο, κόβοντας απότομα το νήμα του τερματισμού.

Λέοντες, Υδροχόοι, Κριοί, Ζυγοί, Δίδυμοι και Τοξότες πρωταγωνιστείτε σε ένα μιούζικαλ γεμάτο συναίσθημα, φαντασμαγορικές φιγούρες και εντυπωσιακές ερμηνείες. Δεν ησυχάζετε αν δεν εκτονωθείτε με οποιονδήποτε τρόπο, παρακινώντας και άλλους όχι μόνο σαν θεατές, αλλά και σαν συμμετέχοντες στην παράσταση.

Ταύροι και Σκορπιοί, βρίσκεστε σε δίλλημα μεταξύ αυτού που θέλετε να ακολουθήσετε και εκείνου που δεν είστε σίγουροι πως μπορείτε. Για να μην πιεστείτε και γίνετε ψυχαναγκαστικοί, εμπιστευτείτε τον ενθουσιασμό άλλων.

Ιχθύες, Παρθένοι, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, αφήστε το συναίσθημα να σας οδηγήσει, επιδιώκοντας κλίμα συντροφικότητας και τρυφερότητας. Ξεδώστε και διασκεδάστε όσο μπορείτε.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved