Πανελλήνιες Εξετάσεις 2014: Πώς μελετούν τα 12 ζώδια;

Πως διαβάζει κάθε έφηβος, αναλόγως με το ζώδιό του.

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2014: Πώς μελετούν τα 12 ζώδια;

Οι Πανελλαδικές είναι εδώ και τα βλαστάρια μας, το μέλλον του τόπου μας, προσπαθούν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Πώς όμως αντιλαμβάνεται κάθε ζώδιο τη διαδικασία της μελέτης ανάλογα με το ζώδιό του;

ΚΡΙΟΣ: Δεν πρόκειται να διαβάσει τα πάντα, ενώ προσπαθεί να περιορίσει το χρόνο διαβάσματος και να ξεμπερδεύει. Εκτός αν ο καλύτερός του φίλος ή φίλη, τον προκαλέσει ότι θα γράψει πολύ καλύτερα απ' ότι εκείνος.

ΤΑΥΡΟΣ: Γενικά, διαβάζει πολύ αργαααααααά, αλλά, όταν διαβάζει, το αποτέλεσμα αξίζει πάντα τον κόπο.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Θα διαβάσει ένα κεφάλαιο, θα ασχοληθεί με μερικά άλλα πράγματα, θα διαβάσει μια ακόμη παράγραφο και αυτό επαναλαμβάνεται διαρκώς, σ' έναν αέναο κύκλο εναλλαγής πνευματικών ερεθισμάτων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Νιώθει μεγάλη ανασφάλεια, κυρίως μήπως δεν ικανοποιήσει τις αγωνίες τις μαμάς του. Χρησιμοποιεί κάθε λίγο το τηλέφωνο για να ζητήσει από τους φίλους του βοήθεια καθώς και τα θέματα SOS.

ΛΕΩΝ: Διαβάζει σαν άρχοντας με όλες του τις ανέσεις, ενώ, αν τον ρωτήσεις "Πώς τα βλέπεις; Θα γράψεις;", θα σου απαντήσει: «Μα καλά, Εγώ δεν θα γράψω;»

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφιερώνει περισσότερο χρόνο στο να οργανώσει το πώς θα διαβάσει. Είναι πιθανόν να έχει πολλές σημειώσεις και υποσημειώσεις, ενώ κινδυνεύει να χαθεί στη λεπτομέρεια και να ξεχάσει την ουσία.

ΖΥΓΟΣ: Χρονοτριβεί, περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο. Όταν συνειδητοποιήσει ότι δεν έχει άλλο χρόνο μπροστά του, για να αποφασίσει τι θα διαβάσει και τι θα αφήσει, απλώς καταλαμβάνεται από πανικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα αφιερώσει ολόκληρες ώρες στο διάβασμα. Μην ξεγελαστείς όμως. Θα παραμείνει για πάντα μυστήριο, με τι ακριβώς ασχολιόταν όλες αυτές τις ώρες. Ο τρόπος που διαβάζει και οι μέθοδοί του για την απόκτηση γνώσεων και πληροφοριών είναι επτασφράγιστα μυστικά. Το σίγουρο είναι ότι θα χρησιμοποιήσει πολύ το διαδίκτυο, για να κλείσει τον κύκλο της μελέτης του.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θέλει να διαβάσει, αλλά δεν μπορεί να συγκεντρωθεί και να ακολουθήσει την τυπική σειρά και διαδικασία. Βρίσκει το διάβασμα, φρικτά βαρετό, ενώ με το ζόρι κρατιέται να μην πηδήξει από το παράθυρο, για να βρεθεί στον καθαρό αέρα και να κάνει πλάκες με τις παρέες του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Διαβάζει για να ικανοποιήσει τις προσδοκίες των δασκάλων ή των γονέων του. Ασκεί με κάποιο τρόπο άλλο ένα καθήκον. Αποκλείεται πάντως να αποτύχει, αφού ως γνωστόν είναι το πιο αποτελεσματικό ζώδιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί να αφιερώσει ώρες στο διάβασμα, και στη συνέχεια να σκεφτεί ότι δεν έχει κανένα νόημα ή ότι πολλά από αυτά που διαβάζει είναι άνευ ουσίας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τελικά δεν θα αποδώσει.

ΙΧΘΥΕΣ: Αφιερώνουν άπειρο χρόνο σε αγχώδεις προβληματισμούς του τύπου «Μπορώ να βγάλω την ύλη; Μπα δε θα τα καταφέρω. Βλακείες. Μπορώ και παραμπορώ. Μα τι έχω πάθει; Γιατί δεν συγκεντρώνομαι; Καλά, θα προσπαθήσω πάλι σε λίγο». Εν κατακλείδι, δε νιώθουν ιδιαίτερα σίγουροι ότι μπορούν να τα καταφέρουν, αν και συχνά βρίσκονται μπροστά από τα πράγματα, εκπλήσσοντας ακόμα και τον εαυτό τους.

Για να δεις όλα τα άρθρα και τις προβλέψεις για κάθε μέρα των εξετάσεων των Πανελληνίων 2014, πάτησε εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved