Αστρολογική επικαιρότητα, 27/5

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 27/5

Αστρολογική επιβεβαίωση: Εκλογικά αποτελέσματα Ευρωεκλογών – Τα 3 πρώτα κόμματα τα διαβάσατε πρώτα στο astrology.gr

Οι εκλογές τελείωσαν και το astrology.gr για μια ακόμη φορά ξεχώρισε για τις έγκυρες προβλέψεις του! Οι αστρολογικές εκτιμήσεις τα πήγαν καλύτερα από τις δημοσκοπήσεις και έδωσαν το τρίδυμο των Ευρωεκλογών με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Στο άρθρο «Ευρωεκλογές 2014: Τι λένε τ' άστρα για την πορεία των κομμάτων» είχαμε γράψει ότι πρώτο κόμμα θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ [θεωρώ πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα επικρατήσει], δεύτερο κόμμα θα είναι η ΝΔ [το ενδεχόμενο της ήττας (ήττα είναι και η δεύτερη θέση) είναι κάτι παραπάνω από ορατό] και τρίτο κόμμα θα είναι η Χρυσή Αυγή [ο διελαύνων Δίας σε τρίγωνο με τον Ερμή της μπορεί να βοηθήσει ώστε τα ποσοστά της όχι μόνο να είναι ανεβασμένα αλλά να αποτελέσει και το τρίτο κόμμα!]. Επίσης, είχαμε γράψει για το πρωτοεμφανιζόμενο κόμμα του Σ. Θεοδωράκη, το Ποτάμι ότι θα έχει ρηχά νερά.

Το άστρο του Αλέξη Τσίπρα

Από το 2012 και συγκεκριμένα στο άρθρο «Μαξίμου καλεί Τσίπρα» έχουμε γράψει ότι ο αστρολογικός χάρτης του Αλέξη Τσίπρα δείχνει ότι έχει στόφα αρχηγού και ότι είναι αυτός που οδηγεί το λαό για μια μεγάλη ιδέα. Επίσης, πέρσι αναλύοντας την ηλιακή επιστροφή του 2013 (28/7/2013 -28/7/2014) του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο άρθρο «Αλέξης Τσίπρας: Ανατρεπτικός και φιλόδοξος» επισημάναμε ότι στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα δημιουργήσει κάτι μεγάλο, θα έχει εύνοια από ισχυρούς («αυριανό πρωθυπουργό της Ελλάδας» τον αποκάλεσε η Ρωσική κυβέρνηση) και θα χρησιμοποιήσει τη δύναμη του για να ηγηθεί την κατάλληλη στιγμή!

Άνοδος των άκρων: Πρωτιά της Μαρίν Λεπέν στη Γαλλία

Νίκη του Εθνικού Μετώπου της Μαρίν Λεπέν με ποσοστό 25% δίνουν τα exit polls στη Γαλλία και μπορεί ο Σοσιαλιστής πρωθυπουργός Μανουέλ Βαλς να έκανε λόγο για αποτέλεσμα-σοκ, ωστόσο η αστρολογία με την είσοδο του Ουρανό στον Κριό έχει εδώ και χρόνια προεικονίσει την άνοδο των «άκρων» στην πολιτική ζωή. Χαρακτηριστικά το 2011 στο άρθρο «Ουρανός στον Κριό – Dennis the Menace» γράφαμε ότι φέρνει «αντιφάσεις και γενικά ακραίες καταστάσεις όπως στο προηγούμενο πέρασμά του που είχαμε φασιστικά και κομμουνιστικά καθεστώτα». Ακόμα, και στην Αστρολογική επικαιρότητα, 19/5 όπως στο πρόσφατο άρθρο «Ευρωεκλογές 2014: Τι λένε τ' άστρα για την πορεία των κομμάτων» σημειώσαμε ότι θα έχουμε «άνοδο των αντιευρωπαϊκών και εθνικιστικών κόμματων σε αυτές τις ευρωεκλογές η οποία θα είναι αισθητή σε όλη την Ευρώπη.».

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved