Αστρολογική επικαιρότητα, 26/5

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 26/5

ΝΥΤ: Η Ευρωπαϊκή δεξιά ψηφίζει Ρωσία και Πούτιν

Η παρουσία του Πλούτωνα στον Αιγόκερω αρέσκεται να καταλύει αυτοκρατορίες και έρχεται (από το 2008 ως και το 2024) να επισφραγίσει μια νέα διεθνή πραγματικότητα με τις ΗΠΑ να χάνουν τον κυρίαρχο ρόλο τους και τη Ρωσία να μπαίνει όλο και πιο δυναμικά στο παιχνίδι των υπερδυνάμεων όπως αντίστοιχα ιστορικά γεγονότα είχαν λάβει χώρα όταν ο Πλούτωνας βρισκόταν πάλι στον Αιγόκερω όπως έχουμε γράψει από το 2011 στο βιβλίο «Ανθολογήματα της Witte Lehre Technik».

newsbomb apotelesmata

Σε αυτά τα πλαίσια η εφημερίδα New York Times σημειώνει ότι τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών δεν ευνοούν τις ΗΠΑ καθώς «οι δεξιοί της Ευρώπης έχουν κυριευθεί από έναν πυρετό ενθουσιασμού για τη Ρωσία και τον πρόεδρό της Βλαντίμιρ Πούτιν και, μεταξύ άλλων, υποστηρίζουν ότι η Ευρώπη χρειάζεται να σπάσει την υποτέλειά της στις ΗΠΑ και να στραφεί στη Ρωσία ως δύναμη ειρήνης και ως προστάτη ενάντια στην ηθική παρακμή». Στην Ελλάδα βέβαια υπέρ της προσέγγισης με τη Μόσχα δεν έχει ταχθεί μόνο η Χρυσή Αυγή αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δυσανασχετούν οι ΗΠΑ

Το φιλορωσικό μπλοκ που διαμορφώνεται στο Ευρωκοινοβούλιο προκαλεί μεγάλες σκέψεις στην Ε.Ε αλλά κυρίως στις ΗΠΑ που βλέπουν με αρνητικό ρόλο την προσέγγιση των ευρωσκεπτικιστών προς τη Ρωσία. Το δίλημμα ΗΠΑ – Ρωσία για την Ελλάδα, λόγω των πολιτικών εξελίξεων, επανέρχεται στο προσκήνιο. Ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που ο διελαύνων Ποσειδώνας (ύπουλα παιχνίδια) μέσα από τον 9ο οίκο (εξωτερικό, ζητήματα δικαιοσύνης) και κυβερνήτης του 10ου βρίσκεται στο μεσοδιάστημα Πλούτωνα / Κρόνου Υποθετικού, μια όψη που δείχνει ανασχηματισμούς, διαλύσεις και προβλήματα στην πολιτική ζωή που σε πολλές περιπτώσεις με προσχηματικούς λόγους η διορατικότητα θα πρέπει να βρίσκεται στις επάλξεις.

Λουκέτο στις διοικητικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου Πατρών

Το τετράγωνο του διελαύνοντα Ποσειδώνα με τον γενέθλιο Ποσειδώνα της Ελλάδος δείχνει υποσχέσεις και εξαγγελίες της κυβέρνησης που δεν τηρούνται. Στα πλαίσια αυτά, με ομόφωνο ψήφισμά της η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Πατρών καταγγέλλει την κυβέρνηση για μη τήρηση της δημόσιας δέσμευσής της για επανένταξη των διοικητικών υπαλλήλων του ιδρύματος, που έχουν βγει σε διαθεσιμότητα, μέσω της ενδο-ιδρυματικής κινητικότητας, με αποτέλεσμα 48 υπάλληλοι να κινδυνεύουν να απολυθούν τις προσεχείς ημέρες και άλλοι 51 σε λίγους μήνες και αναστέλλει από σήμερα τη λειτουργία των διοικητικών υπηρεσιών του Πανεπιστημίου.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved