Το πάρε-δώσε των άστρων, από 26/5 έως 28/5

Προγραμμάτισε καθημερινά τις οικονομικές κινήσεις σου

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 26/5 έως 28/5

Δευτέρα 26/5

Τετελεσμένα και νέα δεδομένα

Η Σελήνη περνάει στον Ταύρο, ενεργοποιώντας την Ηλιακή έκλειψη της 29ης Απριλίου, με πιθανό αποτέλεσμα ένα δυνατό σοκ. Κι αν θέλεις, όχι μόνον να επιβιώσεις μέσα στην κρίση αλλά να βγάλεις κι από πάνω, θα πρέπει να είσαι ετοιμοπόλεμος και χωρίς ενδοιασμούς. Σου θυμίζω ότι μια έκλειψη ευνοεί τις «μια κι έξω» κινήσεις, όχι όμως τις «ήπιες» επενδύσεις με μεγάλο χρονικό ορίζοντα. Αν πάλι δεν σε αφορούν τα χρηματιστήρια και τα ομόλογα αλλά αγωνιάς για τον επιούσιο, μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις. Φρόντισε να εξασφαλίσεις τα αναγκαία και απλά περίμενε να περάσει η μπόρα.

Τρίτη 27/5 και Τετάρτη 28/5

Με οδηγό την διαίσθηση

Η «επέλαση» του Ποσειδώνα στους ουρανούς δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις να την... πατήσεις, αν κινηθείς με βάση την λογική σου και τις φαινόμενες καταστάσεις. Πολλά πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, ενώ παράλληλα κάποιοι ποντάρουν στις αδυναμίες σου για να καρπωθούν... ό, τι μπορέσουν. Τα μάτια σου δεκατέσσερα λοιπόν, μήπως και προλάβεις τις έντεχνα στημένες απάτες. Εννοείται ακόμη πως δεν θα πρέπει να δίνεις βάση σε υποσχέσεις πλουτισμού, που στην καλύτερη περίπτωση είναι εκτός τόπου και χρόνου, ενώ στην χειρότερη δεν είναι παρά το «τυράκι» για την γενναία αφαίμαξη σου. Αν σε τρώει το χέρι σου να ξοδέψεις, χίλιες φορές να τα χαρίσεις από μόνος σου...
Αντίθετα, αν «ακούσεις» την διαίσθηση σου, θα αποφύγεις πολλές κακοτοπιές. Και μην αγανακτείς για πράγματα που δεν γίνονται, αφού μάλλον για το καλό σου πρόκειται. Το σύμπαν σε προστατεύει κι ας μην το ξέρεις. Αν μάλιστα είσαι τυχερός, θα σου χαριστούν πράγματα ή ακόμη και χρήματα, έτσι... για το καλό!

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved