Αστρολογική επικαιρότητα, 22/5

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 22/5

Κακός χαμός με τα σποτ του Ποταμιού – Αντιδράσεις και εντός κόμματος

Η όψη τετραγώνου του γενέθλιου Ερμή (μηνύματα) του Ποταμιού, που βρίσκεται στον Υδροχόο (τηλεοπτικά), με τον Κρόνο (κατηγορίες) στον Σκορπιό (σεξισμό), έχει αυτές τις ημέρες ενεργοποιηθεί από την Πανσέληνο στον Σκορπιό που πραγματοποιήθηκε πάνω στον Κρόνου του Ποταμιού. Σεξισμό καταλογίζουν στον Σταύρο Θεοδωράκη άτομα εντός και εκτός του κόμματος του για τα δύο τηλεοπτικά σποτ του «Ποταμιού». Σε αυτά, μία νεαρή κοπέλα λέει ότι είναι η πρώτη της φορά (που θα ψηφίσει) και μια μεγαλύτερη δηλώνει ότι δεν είναι η πρώτη της φορά αλλά έχει πολύ καιρό να το κάνει (να ψηφίσει) και καταλήγουν ότι θα ψηφίσουν το Ποτάμι. Το concept τους έχει βασιστεί σε αντίστοιχο της προεκλογικής εκστρατείας του Μπάρακ Ομπάμα με τίτλο «Your first time» και ο Σταύρος Θεοδωράκης δήλωσε ότι δεν πρόκειται να τα αποσύρει ενώ χαρακτήρισε όσους διαμαρτύρονται «υπερσυντηρητικούς αριστερούς».

Αδερφός Πολλάτου: «Ερχόταν να με σταυρώσει και τη σταύρωσα εγώ»

«Μια απώλεια ζωής ίσως προκαλέσει πανελληνία συγκίνηση» γράφουμε στους Χρησμούς Μαΐου ότι δείχνει ο προοδευμένος Ουρανός και ο ξαφνικός θάνατος της 31χρονης πρωταθλήτριας και ολυμπιονίκη της ενόργανης γυμναστικής, Άννας Πολλάτου σε τροχαίο συγκλόνισε το πανελλήνιο. Τα αίτια του τροχαίου, που προκάλεσαν το θάνατό της, παραμένουν άγνωστα, ενώ όπως αποκάλυψε ο αδερφός της το μοιραίο ταξίδι προς την Κεφαλονιά η 31χρονη πρωταθλήτρια το έκανε, προκειμένου να ψηφίσει τον αδερφό της που είχε βάλει υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος. «Ήρθε να με σταυρώσει και την σταύρωσα εγώ», δήλωσε εμφανώς συγκινημένος.

Ο Μπόμπι Κένεντι διέταξε τη δολοφονία της Μέριλιν, σύμφωνα με νέο βιβλίο

Αποκαλύψεις σχετικά με μυστικές ή σκοτεινές υποθέσεις γράφουμε στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Μαΐου ότι προεικονίζει η Πανσέληνος στο Σκορπιό και σύμφωνα με το νέο βιβλίο του ερευνητή και δημοσιογράφου Τζέι Μαργκόλις και του συγγραφέα των «New York Times» Ρίτσαρντ Μπάσκιν, με τίτλο «Η δολοφονία της Μέριλιν Μονρό: Η υπόθεση έκλεισε», πίσω από το θάνατο της διάσημης ηθοποιού κρύβεται ο Μπόμπι Κένεντι, που φέρεται να διατηρούσε ερωτική σχέση με τη Μέριλιν. Ο αδερφός του προέδρου των ΗΠΑ, Τζων Κένεντι, σύμφωνα με τους συγγραφείς, έδωσε εντολή να τη δολοφονήσουν, όταν η ηθοποιός απείλησε ότι θα αποκάλυπτε, εκτός από την ερωτική της σχέση με τους δύο αδερφούς Κένεντι, πολλά από τα απόρρητα της αμερικανικής κυβέρνησης, που είχε σημειωμένα σε ένα κόκκινο ημερολόγιο.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved