Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 19/5 έως 21/5

Σελήνη στον Υδροχόο – Σκέφτομαι θετικά και κινούμαι ανατρεπτικά

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 19/5 έως 21/5

Μετά από ένα ανατρεπτικό Σαββατοκύριακο με ένταση και αρκετή αγωνία που ενέτειναν οι εκλογές, η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο σήμερα 19/5, στις 12.58 το μεσημέρι.
Η μέρα είναι αφιερωμένη σε θεωρητικές εκτοξεύσεις, φιλελεύθερες εκφράσεις και μια αίσθηση αποδέσμευσης από κάθε στεγανό, δεδομένο, δοκιμασμένο και εφαρμοσμένο.

Στις 20/5 στις 4.00 τα ξημερώματα η αρμονική όψη με τον Άρη που ετοιμάζεται για την ευθεία φορά του, ανοίγει την ημέρα με διάθεση δράσης, ανάληψη πρωτοβουλιών και διαρκή κίνηση. Παίρνουμε στα χέρια μας τις καταστάσεις και ωθούμαστε ως το μεσημέρι να αλλάξουμε τη ροή των γεγονότων, να καινοτομήσουμε, να πρωτοτυπήσουμε και να πράξουμε κάτι ιδιαίτερο και διαφορετικό.
Στις 2.00 το μεσημέρι η αρμονική όψη με τον Ουρανό μας συνοδεύει ως το απόγευμα σαν ο καλύτερος υποκινητής που προτρέπει για συνεχείς αλλαγές. Η νευρική ενέργεια που μας διακατέχει μας κάνει διανοητικά και σωματικά υπερκινητικούς, βρίσκοντας την ευκαιρία να εκτονωθούμε είτε μιλώντας είτε κάνοντας διάφορες δουλειές, που έχουν σκοπό την αλλαγή.
Στις 9.11 το βράδυ η δυσαρμονική όψη με τον Κρόνο δεν μπορεί να επηρεάσει πολύ με την απαισιόδοξη φύση της, καθώς στις 11.06 το βράδυ η παράλληλη αρμονική επιρροή με την Αφροδίτη, μας προτρέπει να αγνοήσουμε κάθε ψυχολογική δυσκολία και να αποδράσουμε διασκεδάζοντας με φιλικές παρέες.
Το βράδυ αυτό θέλει καλή παρέα και συναναστροφές και όχι την απομόνωση που θα προσπαθήσει να μας πλασάρει.

Στις 21/5 στις 1.21 μετά τα μεσάνυχτα η αρμονική όψη με τον Ερμή που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, επιβεβαιώνει την ανάγκη να μοιραστούμε με άλλους τις σκέψεις μας, να συζητήσουμε τα προβλήματά μας, να ανταλλάξουμε απόψεις και να ελαφρύνουμε το βάρος των εγνοιών μας.
Στις 3.19 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες για ένα αντιφατικό διήμερο που διχάζει λογική και ευαισθησία.

Υδροχόοι, Λέοντες, Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες, μπορείτε να εκτονωθείτε με οποιονδήποτε τρόπο θέλετε, σε ένα διήμερο που προσφέρεται για να σας κάνει να αισθανθείτε έστω και πρόσκαιρα πως δεν μπορεί να σας καταπιέσει τίποτα και κανείς.

Ταύροι και Σκορπιοί, προσπαθήστε να αποβάλλετε κάθε ενδοιασμό και οτιδήποτε σας κρατά σε μια παρατεταμένη διστακτικότητα. Η ώριμη στάση σας δεν θα πρέπει να γίνει ψυχρή και αδιάλλακτη.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ιχθύες και Παρθένοι, περιμένετε ένα θαύμα να αλλάξει τη ρουτίνα, αλλά αν κάνετε ένα βήμα καλής θέλησης δεν θα το χρειαστείτε. Αισιοδοξήστε και αφεθείτε στις προκλήσεις των άλλων.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved