Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 17/5 έως 19/5

Σελήνη στον Αιγόκερω – Το γαϊτανάκι του ανικανοποίητου

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 17/5 έως 19/5

Ένταση, εκνευρισμός, υπερβολή και φιλοδοξία, χαρακτηρίζουν αυτό το διήμερο, καθώς η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω σήμερα 17/5 στις 11.13 το πρωί.
Το Σάββατό μας προβλέπεται ήρεμο και χαλαρό, αλλά με εκείνη την ηρεμία που προσπαθεί να τραβήξει το ενδιαφέρον και όχι να σταθεί στη γωνιά της.

Η αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται στις 11.34 το βράδυ επηρεάζει από το απόγευμα, προσφέροντάς μας ένα Σαββατόβραδο στο οποίο πολλοί είναι αυτοί που θα εμπνευστούν την αυριανή τους ψήφο, κάτω τη διαισθητική επιρροή της.


Στις 18/5 όμως, στις 2.14 μετά τα μεσάνυχτα η δυσαρμονική επιρροή με τον Άρη προκαλεί εκνευρισμό, ένταση και τάση να κάνουμε κάτι για να εκτονώσουμε την αντίθεση ενέργεια που έχουμε συσσωρεύσει, από την προηγούμενη όψη με τον Ποσειδώνα.
Ότι και να κάνουμε το βράδυ αυτό προβλέπεται να έχει μια ανικανοποίητη τάση, που μπερδεύει και διχάζει.

Στις 9.17 το πρωί η μέρα των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών ανοίγει με τη δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα, ενώ στις 11.57 κορυφώνεται και η δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό.
Όσοι θα πάνε ψηφίσουν από το πρωί έως το μεσημέρι, η διάθεσή τους θα είναι εντελώς αντιδραστική, ανατρεπτική και φανατική. Το διάστημα αυτό είναι ιδιαίτερα ηλεκτρισμένο και εύφλεκτο με βίαιες τάσεις και ακραίες συμπεριφορές.

Στις 4.42 το μεσημέρι η δυσαρμονική όψη με την Αφροδίτη και σχεδόν παράλληλα στις 4.49 η δυσαρμονική όψη με τον Δία, αλλάζουν το σκηνικό έως τη στιγμή που θα κλείσουν και οι κάλπες.
Το διάστημα αυτό είναι αφημένο στην πλήρη υπερβολή, δεν υπάρχει μέτρο και το κυνήγι της διασκέδασης και της απόλαυσης πρωτοστατεί.
Το μεσημέρι αυτό είναι αφιερωμένο στην εκτόνωση, χρειάζεται όμως προσοχή γιατί οι πιθανότατες λανθασμένες επιλογές μας, θα κοστίσουν.

Στις 7.24 το απόγευμα η αρμονική όψη με τον Κρόνο μας δίνει την αίσθηση ως το βράδυ πως κάναμε το καθήκον μας ή ότι τέλος πάντων ότι μας υποδείκνυε τη συνείδησή μας, αρχίζοντας να χαλαρώνουμε και να βρισκόμαστε πλέον σε μια ώριμη φάση, που αντικρίζει την πραγματικότητα.


Στις 19/5 η καινούργια εβδομάδα ανοίγει με την αρμονική όψη με τον Ήλιο στις 10.02 το πρωί, φέρνοντας έναν αέρα ανανέωσης, ζωντάνιας και θετικής ενέργειας.

Η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο στις 12.58 το μεσημέρι για μια δροσερή θεωρητική βουτιά.

Αιγόκεροι, Ζυγοί, Κριοί και Καρκίνοι, δεν είστε πρόθυμοι να συμβιβαστείτε, δεν είστε ανεκτικοί στις διαφωνίες και καθόλου διαλλακτικοί. Χρειάζεστε μια γερή εκτόνωση χωρίς υπερβολές και ακρότητες.

Ιχθύες, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ταύροι είστε οι περισσότερο εγκρατείς και περίσκεπτοι, γιατί θέλετε να διαπιστώσετε με σιγουριά τις εξελίξεις χωρίς να εκτεθείτε. Κάτι μέσα σας, σας οδηγεί στο σωστό δρόμο.

Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόοι, ο γνήσιος ενθουσιασμός σας δεν αποβαίνει πάντα σε καλό, καθώς θα συναντήσετε κόντρες που θα σας απογοητεύσουν. Μη το βάζετε κάτω και τσουγκρίστε το ποτήρι σας με αυτούς που ξέρετε πως θα περάσετε καλά και ξένοιαστα.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved