Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 15/5 έως 17/5

Σελήνη στον Τοξότη – Ανανέωση εδώ και τώρα

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 15/5 έως 17/5


Με τη βαριά επιρροή της ολόγιομης φάσης της που μας καθιστά ανήμπορους να καταλάβουμε τι πραγματικά μας συμβαίνει, η Σελήνη περνάει στον Τοξότη σήμερα 15/5 στις 8.44 το πρωί.
Η διχασμένη συμπεριφορά που έχει καταβάλλει τους περισσότερους, αρχίζει σιγά σιγά να οριστικοποιείται κλίνοντας προς μια αισιόδοξη κατεύθυνση, προσπαθώντας να κατανοήσουμε τα γεγονότα χωρίς καταθλιπτικές αποχρώσεις.
Στις 9.21 το βράδυ η δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα είναι η μόνη όψη της ημέρας, που επηρεάζει από το απόγευμα, κλείνοντας το βράδυ με τάση φυγής, αναζήτηση περιπέτειας, εκτόνωσης και απόδρασης από κάθε στεγανό και δυσβάσταχτο.
Το βράδυ αυτό ας αφεθούμε σε μια γλυκιά ονειροπόληση, την οποία θα έχουμε οργανώσει σε μια εντελώς αποτοξινωτική βόλτα ή έξοδο.

Στις 16/5 άλλωστε μόλις 16' μετά τα μεσάνυχτα, η αρμονική όψη με τον Άρη που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, μας καλεί να δράσουμε κατά όλων εκείνων που μας πιέζουν και μας τρώνε τα σωθικά.
Στις 9.50 το πρωί η αρμονική όψη με τον Ουρανό, στις 10.26 η αρμονική όψη με την Αφροδίτη και στις 10.46 η δυσαρμονική όψη με τον Ερμή, ανοίγουν και κλείνουν την ημέρα με ενθουσιασμό, χαρούμενη διάθεση και ανατροπές.
Υπερκινητικοί, δραστήριοι και επικοινωνιακοί, ξεχυνόμαστε προς πάσα κατεύθυνση για να τακτοποιήσουμε πάσης φύσεως εκκρεμότητες, από ανακαίνιση του σπιτιού, μέχρι συναισθηματικές αναθεωρήσεις.
Επικρατούν τάσεις για πρωτοτυπία, εκκεντρικών επιλογών, καινοτομίας και αποκατάστασης. Προσοχή χρειάζεται όμως στη βιαστική και ασυγκράτητη ροή των σκέψεων, καθώς και στην ευμετάβλητη ουσία τους, για να αποφύγουμε παρανοήσεις και άτυχα περιστατικά.

Η Σελήνη δεν συναντά άλλον πλανήτη στο διάβα της ως τις 17/5 στις 11.13 το πρωί που θα περάσει στον Αιγόκερω, αφήνοντάς μας να απολαύσουμε τους ξέφρενους ρυθμούς μας, πριν μας μαντρώσει ξανά σε ανεπιθύμητες δυσφορίες.

Τοξότες και Δίδυμοι, αν αποφύγετε τις διακυμάνσεις στις επιθυμίες σας, το διήμερο αυτό προσφέρεται για απολαυστικές στιγμές. Μην χάνετε το μέτρο.

Ιχθύες και Παρθένοι δυσκολεύεστε να συνεννοηθείτε με το άμεσο περιβάλλον σας, προκαλώντας εντάσεις που σας αποθαρρύνουν. Χαλαρώστε και μη βιάζεστε στην προσπάθειά σας να τα προλάβετε όλα.

Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι τίποτα δεν σας σταματά από το κυνήγι μιας ανανέωσης σε όλα τα επίπεδα. Βγάζετε τον καλύτερο εαυτό σας και προσπαθείτε να δώσετε και να πάρετε το καλύτερο. Καλή επιτυχία.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ταύροι σκεπτόμενοι περισσότερο από όλους, θέλετε να προσέχετε για να έχετε, αλλά έτσι χάνετε τον αυθορμητισμό σας. Βρείτε μια χρυσή τομή και ελάτε στη μέση.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved