Αστρολογική επικαιρότητα, 15/5

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 15/5

Σοκ και δέος στην Τουρκία: 205 ανθρακωρύχοι νεκροί

Εκρήξεις, θανάτους και δολοφονίες που θα σοκάρουν γράφουμε στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Μαΐου ότι προεικονίζει σε παγκόσμιο επίπεδο η Πανσέληνος της 14/5 στον Σκορπιό, σε μοίρα που κυβερνάται από τον Ουρανό και τριήμερο πένθος κήρυξε η κυβέρνηση της Τουρκίας μετά το πολύνεκρο δυστύχημα που προκλήθηκε στο τουρκικό ανθρακωρυχείο (Σκορπιός) από έκρηξη (Ουρανός) εχθές στη δυτική επαρχία της Μανίσα. Σύμφωνα με τις τελευταίες δηλώσεις του υπουργού Ενέργειας της χώρας Τανέρ Γιλντίζ, τουλάχιστον 205 άνθρωποι σκοτώθηκαν και εκατοντάδες άλλοι παραμένουν παγιδευμένοι, προς το παρόν χωρίς καμία βοήθεια, στις υπόγειες στοές του ανθρακωρυχείου στο οποίο σημειώθηκε έκρηξη.

Θεόδωρος Πάγκαλος: Θέλω σε αφίσα το κορμί της Δούρου με μπικίνι

Με τη Σελήνη (διάθεση) στο Σκορπιό (σεξιστική) την Τρίτη ο Θεόδωρος Πάγκαλος κατηγόρησε τη Ρένα Δούρου ότι παραβιάζει "κτηνωδώς" τις διατάξεις της προεκλογικής εκστρατείας, κολλώντας παντού αφίσες με τη "βρωμερή της φάτσα" και πρόσθεσε: «Θέλω να ολοκληρωθεί η εκστρατεία της κ. Δούρου. Να δούμε ολόσωμη φωτογραφία με μπικίνι. Να δούμε τι ψηφίζουμε. Όλα τα κορμιά στην πίστα» κι αυτά λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Απαντώντας σε ακροατή της εκπομπής που του ανέφερε ότι το σχόλιό του ήταν σεξιστικό, ο πρώην υπουργός υποστήριξε πως κάνει χιούμορ πάνω σε μια σεξιστική και αισχρή συμπεριφορά, αυτή του «να προβάλεις τη φάτσα σου προεκλογικά».

Πρώην υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ: Υπάρχει από το 2012 σχέδιο εξόδου της Ελλάδος από το ευρώ

«Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 14/5 στην 23η μοίρα του Σκορπιού προϊδεάζει αποκαλύψεις σχετικά με μυστικές ή σκοτεινές υποθέσεις, χρηματοπιστωτικά θέματα...» γράφουμε στην παράγραφο «Μια πρώτη εκτίμηση – γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο» στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Μαΐου και ο πρώην υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ ο Τίμοθι Γκάιτνερ αποκαλύπτει μέσα από τις σελίδες του βιβλίου του «Stress Test» πως η Ευρώπη από το 2012 έχει στα χέρια της έτοιμο σχέδιο της εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ για να το βάλει μπρος, όποτε επιθυμεί, κάτι που ο Γερμανός ομόλογός του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε του είχε ανακοινώσει σε γεύμα που είχαν οι δύο υπουργοί στο θέρετρο Sylt στη Βόρεια Θάλασσα, τα τέλη Ιουλίου του 2012. Επίσης, αναφέρει ότι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι ζήτησαν από την αμερικανική κυβέρνηση να βοηθήσει στην ανατροπή του Σίλβιο Μπερλουσκόνι το φθινόπωρο του 2011, σημειώνοντας πως οι ΗΠΑ αρνήθηκαν αλλά εξωτερικές πιέσεις οδήγησαν τελικά στις 11 Νοεμβρίου 2011 στην παραίτησή του από την πρωθυπουργία της Ιταλίας.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved