Το πάρε-δώσε των άστρων, από 12/5 έως 14/5

Προγραμμάτισε καθημερινά τις οικονομικές κινήσεις σου

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 12/5 έως 14/5

Δευτέρα 12/5

Ξεμπλοκάρισμα

Ο Άρης σε θέλει δραστήριο και ετοιμοπόλεμο, ώστε να αξιοποιήσεις άμεσα τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Αυτό ενέχει κι ένα σχετικό ρίσκο ή τουλάχιστον μια δυναμική διεκδίκηση, Να θυμάσαι βέβαια ότι η πολιτική σου οφείλει να είναι του τύπου «κτυπάω και φεύγω», αφού αν εμμείνεις, θεωρώντας ότι «γύρισε η τύχη σου» θα διακινδυνέψεις να χάσεις όσα κέρδισες κι άλλα τόσα. Όσον αφορά στις αγορές σου καλό είναι να αποφύγεις τα εύθραυστα ή πολύ ευαίσθητα είδη. Αντίθετα, η ημέρα ευνοεί την αγορά εργαλείων και μηχανημάτων,

Τρίτη 13/5 και Τετάρτη 14/5

Σε κομβικό σημείο

Η ενεργοποίηση της Ηλιακής έκλειψης σε συνδυασμό με την Πανσέληνο του Μαΐου, ανάγει τα οικονομικά σου σε πρώτο θέμα και είναι πολύ πιθανόν να αναλάβεις δράση, ύστερα από θετικά ή αρνητικά τετελεσμένα. Παράλληλα, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σηματοδοτεί μια σημαντική οικονομική μεταβολή, ύστερα από ένα «μοιραίο» γεγονός. Αν ανήκεις στους τυχερούς και καρπωθείς ένα σημαντικό κέρδος, να θυμάσαι ότι... αυτό ήταν, δεν έχει άλλο! Καλό είναι δηλαδή να μην έχεις περαιτέρω προσδοκίες. Αν αντίθετα βρεθείς στο στρατόπεδο των χαμένων, ξέχνα ό, τι έχασες και χάραξε μια νέα πορεία.
Όσον αφορά στις αγορές σου, ιδιαίτερα σε τρόφιμα και καλλυντικά, πρόσεξε μήπως είναι αλλοιωμένα. Μπορείς όμως... άνετα να ψωνίσεις εσώρουχα ή οτιδήποτε τονίζει την σεξουαλικότητα σου.

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved