Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 8/5 έως 10/5

Σελήνη στην Παρθένο – Πήρα κόκκινο στυλό, τη ζωή μου αντιγράφω

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 8/5 έως 10/5

Ένα διήμερο καθαρά διαδικαστικό είναι αυτό που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στην Παρθένο σήμερα 8/5 στις 9.24 το πρωί.
Στις 12.25 το μεσημέρι η κορύφωση της δυσαρμονικής όψης με τον Ερμή στους Διδύμους, ανοίγει την ημέρα με την επικοινωνία μας να σκοντάφτει σε τοίχους.
Ως και αργά το μεσημέρι, έχουμε την πρόθεση να τακτοποιήσουμε πολλές εκκρεμότητες λειτουργώντας πρακτικά και ευέλικτα, αλλά θα υπάρχουν συχνές ασάφειες, εντάσεις, αφηρημάδα και νευρικότητα.

Εν ολίγοις δεν αρκεί μόνο η πρόθεση, αλλά χρειάζεται και η συγκέντρωση, ώστε να μην ταλαιπωρηθούμε με απροσεξίες και λάθη.
Τα μεσάνυχτα ακριβώς, η δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα που επηρεάζει από το απόγευμα, κάνει ακόμα πιο θολή την εικόνα της καθημερινότητας, επικρατώντας σύγχυση, αμφιβολίες και μπερδεμένες σκέψεις και κινήσεις.
Η μέρα αυτή παρά την πρακτική της τάση, μπορεί εύκολα να εξαπατήσει τις δυνάμεις και τις δυνατότητές μας.

Στις 9/5 πλέον στις 12.07 το μεσημέρι η αρμονική όψη με τον Πλούτωνα ανοίγει την ημέρα με την αίσθηση πως μπορούμε να χειριστούμε τις καταστάσεις, προσπαθώντας να αποκαταστήσουμε με επιμονή ενδεχόμενα λάθη της προηγούμενης.
Στις 5.47 το απόγευμα η αρμονική όψη με τον Δία που επηρεάζει από αργά το μεσημέρι, τονώνει την αυτοπεποίθηση και μας κάνει να εμπιστευόμαστε εαυτούς και αλλήλους, διευκολύνοντας τις συναναστροφές μας.
Στις 11.16 το βράδυ η αρμονική όψη με τον Ήλιο, κλείνει την ημέρα και το βράδυ με θετική αίσθηση, αισιοδοξία και καθησυχασμό.
Η τάση να προγραμματίζουμε το αύριο και μάλιστα με κάθε λεπτομέρεια, μας γεμίζει ικανοποίηση και προσμονή.

Στις 10/5 στις 1.08 μετά τα μεσάνυχτα η αρμονική όψη με τον Κρόνο, μας κάνει από το προηγούμενο βράδυ να παίρνουμε χαρτί και μολύβι κάνοντας λίστες για το Σαββατιάτικο πρωινό, το οποίο προβλέπεται αφιερωμένο σε πάσης φύσεως διευθετήσεις. Από ψώνια στο super market μέχρι τακτοποίηση των χειμερινών ρούχων και γενικό καθαρισμό του σπιτιού.
Πράγματι είναι ιδανικό διάστημα για όλα τα συναφή, έως τις 8.19 το βράδυ που η Σελήνη περνάει στον Ζυγό για να προβληματίσει για άλλη μια φορά την αισθητική και τη συναισθηματική μας πλευρά.

Παρθένοι και Ιχθύες αν καταφέρετε να συγκεντρωθείτε, το διήμερο θα κλείσει πολύ ικανοποιητικά και με ανακούφιση για όσα βγάλατε εις πέρας.

Δίδυμοι και Τοξότες, η πειθαρχία σας κοντράρεται με το απειθάρχητο μέσα σας, σε μια διαμάχη που μπορεί κάποια στιγμή να σας φέρει σε δύσκολη θέση.

Σκορπιοί, Ταύροι, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, με φιλήσυχες και ειρηνικές προθέσεις μπορείτε να κατακτήσετε όλα εκείνα που σας φαίνονταν βουνό. Τακτοποιήστε υποθέσεις.

Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι, πέρα βρέχει φυσικά και όχι εκεί που βρίσκεστε, διατηρώντας μια ανεμελιά, που προσπαθεί να πείσει για τη γνησιότητά της.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved