Το πάρε-δώσε των άστρων, από 5/5 έως 7/5

Προγραμμάτισε καθημερινά τις οικονομικές κινήσεις σου

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 5/5 έως 7/5

Δευτέρα 5/5 και Τρίτη 6/5

Βοήθειες και τυχερά

Ο ενεργός Δίας μπορεί να σε βοηθήσει στις οικονομικές σου βλέψεις, παρέχοντας σου ποικίλες εξυπηρετήσεις. Μάλιστα, αν ανήκεις στους τυχερούς, είναι πολύ πιθανόν να έχεις ένα έκτακτο έσοδο. Να θυμάσαι βέβαια ότι ο πλανήτης της επέκτασης δεν φημίζεται για την σύνεση του και καλό είναι να μην ξοδέψεις εν μια νυκτί το όποιο πλεονέκτημα σου. Ας περιορίσεις λοιπόν τις υπερβολές και τις πληθωρικές αλλά αχρείαστες αγορές, πολύ περισσότερο που μπορεί να βρεις σχετικά ανέξοδες λύσεις. Πάντως, οι συνθήκες είναι γόνιμες για επενδύσεις και επαγγελματικά ξεκινήματα, που εκτός από τις αναπτυξιακές προδιαγραφές τους, θα τύχουν και μιας υποστήριξης-χρηματοδότησης από έναν ισχυρό παράγοντα.
Αν πάλι, η ζωή δεν σου έχει φερθεί καλά στα οικονομικά, μην πιστέψεις ότι ο Δίας θα τα αλλάξει όλα σε μια στιγμή. Ναι μεν θα σου εμφυσήσει αισιοδοξία αλλά εδώ ισχύει το γνωστό «τα λεφτά πάνε στα λεφτά». Γι' αυτό μην μεγαλοπιάνεσαι και κυρίως μην ξοδέψεις χάριν εντυπωσιασμού ή προσδοκώντας υποτιθέμενα έσοδα, αφού το μόνο που θα πετύχεις είναι να εκμηδενίσεις το αποθεματικό σου.

Τετάρτη 7/5

Φροντίδα για το σπίτι και την υγεία

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Χείρωνα σε ωθεί να ασχοληθείς με τις ανάγκες του σπιτιού και της οικογένειας σου. Αν μάλιστα έχεις σε εκκρεμότητα κάποιο περιουσιακό ζήτημα, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για την διεκπεραίωση του. Μπορείς ακόμη να ασχοληθείς με αγοραπωλησίες παλαιών αντικειμένων, κάτι που θα σε ωφελήσει, είτε είσαι ο αγοραστής, είτε ένας επαγγελματίας του είδους.
Σε μια διαφορετική κατεύθυνση, η «κρυφή» σύνοδος του αστρικού Ήλιου με την τροπική Έριδα είναι ιδανική για να καταγράψεις και να οργανώσεις τα οικονομικά σου, όπως επίσης και να προμηθευτείς τον τεχνικό εξοπλισμό, που σου είναι απαραίτητος. Παράλληλα μπορεί να σου γίνει μια πρόταση για δουλειά, την οποία καλό είναι να μην υποτιμήσεις.
Τέλος, είτε οι συνθήκες το επιβάλλουν, είτε όχι, η ημέρα συστήνεται για ιατρικές εξετάσεις και γενικότερα την διεκπεραίωση θεμάτων που σχετίζονται με την υγεία σου.

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved