Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 28/4 έως 30/4

Σελήνη στον Ταύρο – Η έκλειψη της ανοικοδόμησης

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 28/4 έως 30/4

Αφού προπονηθήκαμε σκληρά και εκτονωθήκαμε στο μέγιστο, η Σελήνη εγκαταλείπει το ρινγκ του Κριού και περνάει στο φιλήσυχο τερέν του Ταύρου, σήμερα 28/4 στις 5.24 το απόγευμα.

Στις 29/4 στις 6.06 το ξημέρωμα η αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα συμβάλλει στον οραματισμό των προσδοκιών μας, καθώς στις 9.14 η σύνοδος με τον Ήλιο σηματοδοτεί τη Νέα φάση της Σελήνης και την έκλειψη του Ηλίου, που συντελείται σε αυτή.
Η μέρα αποκτά τεράστια δυναμική, εφόσον οι πλανητικές προτροπές είναι έντονες και προτρέπουν για νέα ξεκινήματα, χωρίς να κοιτάμε πίσω τι χάθηκε και τι αποχωριστήκαμε.
Στις 5.07 το απόγευμα η συνάντηση με τον Ερμή και λίγο αργότερα στις 5.39 η αρμονική όψη με τον Πλούτωνα που επηρεάζουν ώρες πριν μαζί με την έκλειψη, μας διαβεβαιώνουν πως η πρακτική σκέψη που ελέγχει τις επιθυμίες, μπορεί να μας βγάλει από τα αδιέξοδα.
Στις 7.55 η αρμονική όψη με τον Δία, έρχεται να συμβάλλει ως το βράδυ στη διάγνωση των εξελίξεων, μεγεθύνοντας όλες τις καταστάσεις, με σκοπό να δούμε ξεκάθαρα και να πράξουμε ανάλογα.
Η μέρα αυτή αλλά και η χθεσινή και η αυριανή, ενδέχεται να κρύβουν εκπλήξεις για πολλούς, δείχνοντας τα σημάδια μέσα από γεγονότα και προκλήσεις, που δεν πρέπει να αγνοήσουμε.

Στις 30/4 στις 6.57 το πρωί η αντίθεση με τον Κρόνο ανοίγει την ημέρα με διάθεση επικριτική και αυστηρή, νιώθοντας την ύπαρξη ενός αόρατου ή και ορατού επιτηρητή, να μας επαναφέρει στη σωστή στάση και συμπεριφορά.
Ως το απόγευμα μας δίνεται η ευκαιρία για διορθωτικές κινήσεις και γεφύρωση χασμάτων.
Στις 6.53 το απόγευμα η αρμονική όψη με την Αφροδίτη κλείνει το βράδυ με την ανάγκη ενός απολογισμού μέσα σε ήρεμη και χαλαρή ατμόσφαιρα.
Επιζητάμε να απολαύσουμε τη στιγμή με αγαπημένα πρόσωπα, να αισθανθούμε τρυφερότητα και ασφάλεια, δίνοντας και παίρνοντας θετικά συναισθήματα και ενέργεια.
Στις 11.56 πριν τα μεσάνυχτα, η Σελήνη περνάει στους Διδύμους αποφορτίζοντας σιγά σιγά το νου από τις τόσες σκέψεις που αναγκάστηκε να κάνει.

Ταύροι, Λέοντες, Υδροχόοι και Σκορπιοί, καλείστε με συνοπτικές διαδικασίες να βουτήξετε μέσα σας, τινάζοντας έπειτα έξω, όλα όσα πρέπει να στεγνώσουν στον ήλιο της εξέλιξης. Αντιμετωπίστε κατάματα όποιο γεγονός υπάρξει και προωθήστε τα σχέδιά σας.

Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Κριοί, καλύτερα να λείπετε παρά να περισσεύετε, εφόσον δεν είστε η καλύτερη παρέα. Όσοι δεν εκτονωθήκατε αρκετά θα το κάνετε και όσοι αισθάνεστε ευάλωτοι θα εξακολουθήσετε να είστε. Βγείτε μόνοι από το αδιέξοδο και αναλάβετε πρωτοβουλίες.

Ιχθύες, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες, αν ξεκαθαρίσετε το αυτονόητο από το δέον, τότε θα δείτε με έκπληξη πως όλα ρέουν και σας καλούν να συμπλεύσετε μαζί τους. Μην πεισμώνετε και βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει αδιάκοπα.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved