Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 26/4 έως 28/4

Σελήνη στον Κριό – Τη Λόλα από τη φωτιά ποιος θα τη βγάλει

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 26/4 έως 28/4

Μια ανάσα πριν την έκλειψη Ηλίου και τη Νέα της φάση, η Σελήνη περνάει στον Κριό σήμερα 26/4 στις 1.01 το μεσημέρι, για ένα διήμερο γεμάτο ιδιαιτερότητες και πολλή ένταση.
Ο μεγάλος σταυρός στα παρορμητικά ζώδια που βρίσκεται σε πλήρη ισχύ, φιλοξενεί το διήμερο αυτό και τη Σελήνη, γεγονός που συμβάλλει ακόμα περισσότερο στην αναστάτωση, στην υπερβολή και στην αμείωτη εσωτερική πίεση.

Από την είσοδό της λοιπόν η Σελήνη στις 1.01 το μεσημέρι, θα συναντήσει τον πρώτο πλανήτη σε όψη στις 27/4 στις 10.28 το πρωί.
Η μέρα αυτή αναμένεται πολύ καθοριστική για τη συναισθηματική μας κατάσταση, εφόσον στις 10.28 το πρωί η αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη ξεκινά το πρωινό μας με ανταριασμένη διάθεση, η καλημέρα ακούγεται σαν βρισιά, ενώ η κυκλοθυμία μας μπορεί να φέρει τριβή με οποιονδήποτε συναναστραφούμε.
Στις 12.26 η δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα και λίγο αργότερα στις 1.01 η δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό συνεχίζουν να κεντρίζουν τις αιχμηρές πλευρές του εαυτού μας.
Φόβος, αγωνία, άγχος και αρνητικά συναισθήματα μας καταβάλουν, ενώ παράλληλα λειτουργούμε αδιάκριτα και ανεξέλεγκτα.
Στις 2.02 το μεσημέρι η δυσαρμονική όψη με τον Δία έρχεται για να στερήσει ως το βράδυ κάθε ελπίδα αυτοσυγκέντρωσης και προσπάθειας χαλάρωσης.
Η υπερβολή που μας προσδίδει, διογκώνει τις καταστάσεις που όχι μόνο δεν κατευνάζονται, αλλά αποκτούν τρισδιάστατες διαστάσεις.
Ως το απόγευμα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε ότι κάνουμε και λέμε, προσοχή στον τρόπο που οδηγούμε που κάνουμε τις δουλειές μας, ακόμα και στον τρόπο που εκτονωνόμαστε.
Τα ατυχήματα καραδοκούν μαζί με την ψυχολογική κατάπτωση, ενώ η μέρα δεν προσφέρεται για σημαντικές συνδιαλλαγές, διεκδικήσεις, διαβεβαιώσεις, συναισθηματικές απαιτήσεις και συμφωνίες.

Στις 28/4 η Σελήνη συνεχίζει να περιδιαβαίνει το ζώδιο του Κριού φλεγόμενη, αυθάδης, αντιδραστική και παθιασμένη.
Στις 5.24 το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Ταύρο για να ολοκληρώσει τη Νέα της φάση συνοδευόμενη από ηλιακή έκλειψη, σε ένα διήμερο που η ένταση θα συνεχίσει να είναι υπαρκτή, αλλά δεν θα μας έχει υπόδουλους.

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι η ψυχραιμία είναι το μόνο αντίδοτο σε αυτό το δύσκολο για εσάς διήμερο. Ακόμα και αν μοιάζει με άθλο δοκιμάστε να τον επιτύχετε.

Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες, δραστηριοποιείστε θεαματικά με ενθουσιασμό και τόλμη, αλλά οι ισορροπίες είναι εύθραυστες και τα λάθη αναπόφευκτα.

Ιχθύες, Σκορπιοί, Παρθένοι και Ταύροι μαζέψτε δυνάμεις για τα επερχόμενα, συγκεντρωθείτε και μην εκτεθείτε σε αντιπαραθέσεις άσκοπες και ανώφελες.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved