Αστρολογική επικαιρότητα, 25/4

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 25/4

«Κροίσοι» στην ουρά για το κοινωνικό μέρισμα

Με τον διελαύνοντα Ερμή (σκέψη) στον Ταύρο (χρήμα) το μυαλό των περισσοτέρων είναι στο κοινωνικό μέρισμα, το προεκλογικό δώρο της κυβέρνησης. Σε επίπεδο 39% έχει ανέλθει το ποσοστό έγκρισης αιτήσεων από τις 312.000 υποβληθείσες αιτήσεις. Μπορεί να αποκλείονται από το κοινωνικό μέρισμα όσοι ζουν σε συνθήκες φτώχειας, όπως άνεργοι φιλοξενούμενοι όμως πλούσιοι με περιουσία είπαν να προσπαθήσουν και να κάνουν μια αίτηση για το 500αρικο. Απίστευτες περιπτώσεις καταγράφονται από τους ελεγκτές από αιτούντες που, αντί να προσφέρουν, ζητούν οικονομική ενίσχυση. Εντοπίστηκαν να έχουν κάνει αίτηση 500 άνθρωποι με περιουσία άνω των 500.000 ευρώ, 900 άλλοι με εισόδημα άνω των 50.000 ευρώ το χρόνο, αλλά και 140 φορολογούμενοι με εισόδημα που ξεπερνά τα 100.000 ευρώ το χρόνο!

Παϊτέρης: Πάνε να με κλείσουν φυλακή το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ που βοήθησα

Η παρουσία του διελαύνοντα Κρόνου (κρίση) στον Σκορπιό (οικονομική) έχει αλλάξει προς το χειρότερο τη ζωή των περισσότερων πολιτών. Από αυτή δεν εξαιρούνται οι καλλιτέχνες, αντίθετα λόγω του ότι ο Κρόνος στο ωροσκόπιο της Ελλάδος είναι στον 5ο οίκο που τους αντιπροσωπεύει, οι περισσότεροι αντιμετωπίζουν έντονες οικονομικές δυσκολίες. Στα πλαίσια αυτά, ο Βασίλης Παϊτέρης μιλώντας για τα 250000 ευρώ που οφείλει στην εφορία και τον κίνδυνο να μπει φυλακή έριξε ευθύνες στα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης λέγοντας: «Τους έχω βοηθήσει όλους και το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ και κινδυνεύω να πάω φυλακή. Έχω εφτά παιδιά και δεν μπορώ να δουλέψω λόγω υγείας. Όχι να πάω και φυλακή.».

Ναυάγιο δυτικά της Κρήτης

«Τον Απρίλιο θα υπάρχει ένα κλίμα απογοήτευσης ενώ θα απασχολήσουν ναυάγια, πνιγμοί, θαλάσσιες επιχειρήσεις» γράφουμε στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Απριλίου. Μετά το ναυάγιο στην Ν. Κορέα που συγκλόνισε τους Έλληνες όπως και όλο τον κόσμο, φορτηγό πλοίο βυθίστηκε στα δυτικά της Κρήτης. Πρόκειται για το πλοίο Ag-Marina με σημαία Τόγκο στο οποίο επέβαιναν συνολικά επτά άτομα πλήρωμα, πιθανόν Ρώσοι. Τέσσερα άτομα έχουν περισυλλέγει, ενώ αγνοούνται τρία ακόμη. Στις έρευνες συμμετέχουν ένα ελικόπτερο σούπερ πούμα, ένα σκάφος του λιμενικού και τέσσερα φορτηγά πλοία.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved