Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 24/4 έως 26/4

Σελήνη στους Ιχθύες – Μεταξύ λογικής και ευαισθησίας βρίσκεται η όαση

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 24/4 έως 26/4

Ένα χαλαρωτικό και ήρεμο διήμερο ξεκινά, καθώς η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες σήμερα 24/4 στις 9.56 το πρωί.
Επιτέλους μαζί με το μικρό κλιματολογικό καλοκαίρι βιώνουμε και ένα προσωπικό, μέχρι να μας διαπεράσει και πάλι η υγρασία, ψάχνοντας ανακούφιση.

Στις 1.41 το μεσημέρι λοιπόν, η αρμονική όψη με τον Ερμή που επηρεάζει από το πρωί ισορροπεί τη σκέψη ανάμεσα σε συναίσθημα και λογική, σκεφτόμενοι πρακτικά αλλά παράλληλα και ρομαντικά.
Στις 5.15 το απόγευμα η αρμονική όψη με τον Ήλιο που επηρεάζει από το μεσημέρι μας κάνει να αισθανόμαστε δημιουργικοί και γεμάτοι όρεξη να ανταποκριθούμε σε δύσκολες καταστάσεις, που χρειάζονται ψυχραιμία.
Ιδανικό διάστημα για να αφοσιωθούμε σε ένα σκοπό χωρίς εμπάθεια και εμμονή.
Στις 9.49 το βράδυ η συνάντηση με τον Ποσειδώνα που επηρεάζει από το απόγευμα, κλείνει το βράδυ με τάση να πάμε μια βόλτα κοντά στη θάλασσα, να έρθουμε σε επαφή με τη φύση, να απολαύσουμε ένα ποτό, να ονειροπολήσουμε και να δημιουργήσουμε με ιδιαίτερη έμπνευση και διαίσθηση.

Στις 25/4 στις 8.54 το πρωί η αρμονική όψη με τον Πλούτωνα και λίγο αργότερα στις 9.53 η αρμονική όψη με τον Δία, ανοίγουν την ημέρα με διάθεση να ασχοληθούμε με οικονομικές διευθετήσεις, εκκρεμότητες και ανάλογες συνδιαλλαγές, ενώ ως το απόγευμα εστιαζόμαστε σε πηγές εσόδων και συναισθηματικής κάλυψης.
Στις 9.48 το βράδυ η αρμονική όψη με τον Κρόνο και λίγο αργότερα στις 11.04 η συνάντηση με την Αφροδίτη, μας επηρεάζουν από το απόγευμα σαν μια προσφορά που μας δωρίζεται, χωρίς να μας ζητηθεί κανένα αντάλλαγμα.
Η συνέπεια, η αγνή πρόθεση, η ερωτική διάθεση, η αναζήτηση επαφής, η ώριμη σκέψη και η άφεση στην ηρεμία χαρακτηρίζουν το βράδυ αυτό, προσφέροντάς μας μια πολύτιμη όαση.

Στις 26/4 στις 1.01 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Κριό για ένα εκρηκτικό διήμερο, που δεν θυμίζει σε τίποτα τη μέχρι στιγμής ανάπαυλα.

Ιχθύες, Παρθένοι, Σκορπιοί, Ταύροι, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, δημιουργήστε κατάλληλες συνθήκες ώστε να προσφέρετε τον καλύτερο εαυτό σας, επικοινωνήστε με αγαπημένα σας άτομα και φροντίστε να πάρετε όσα σας ανήκουν και σας αξίζουν, δίνοντας και στους άλλους τα ανάλογα.

Δίδυμοι και Τοξότες, μην πιέζετε καταστάσεις και προσπαθήστε να αφουγκραστείτε τι πραγματικά συμβαίνει, χωρίς να μπλοκάρετε τα συναισθήματά σας. Αφεθείτε στα σημάδια.

Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι, προτιμήστε να ακούσετε την εσωτερική σας φωνή και όχι τη διανοητική προτροπή σας. Δείξτε ευαισθησία και όχι επιμονή και εγωκεντρικές συμπεριφορές.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved