Το πάρε-δώσε των άστρων, από 24/4 έως 27/4

Προγραμμάτισε καθημερινά τις οικονομικές κινήσεις σου

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 24/4 έως 27/4

Πέμπτη 24/4

Σεμνά και ταπεινά

Η ημέρα κρατάει κάτι από τις «περιπετειώδεις» συναλλαγές της Αφροδίτης με τους τέσσερις ομολόγους της (Άρη, Δία, Ουρανό και Πλούτωνα), οπότε δεν προσφέρεται ούτε για ασφαλή συμπεράσματα, ούτε για ασφαλείς συναλλαγές. Ωστόσο το υπό διαμόρφωση τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, σου επιτρέπει να προχωρήσεις σε αναγκαίες διορθωτικές κινήσεις ή να βγάλεις μια σημαντική υποχρέωση. Μπορείς ακόμη να ξεκινήσεις ένα σχετικά μακρόπνοο πρόγραμμα αποταμίευσης, με έναν συγκεκριμένο σκοπό. Όσον αφορά στις αγορές πάντως... σεμνά και ταπεινά. Μόνον τα εντελώς απαραίτητα.

Παρασκευή 25/4

Με το βλέμμα στο αύριο

Ο «ήπιος» Κρόνος εξακολουθεί να σε θέλει φειδωλό και ρεαλιστή στα οικονομικά σου κι αν σε τρώει το χέρι σου να ξανοιχτείς σε αγορές, είναι προτιμότερο να κινηθείς μέσα στο Σ/Κ. Κυριακή, κοντή γιορτή, που λένε... Ακόμη, σε καμία περίπτωση δεν είναι πανάκεια για την ατυχία σου, ίσα-ίσα, που μπορεί να σε ρίξει κατευθείαν στο στόμα του λύκου. Πρόσεξε λοιπόν μην έχεις κάποια σημαντική απώλεια, εξ αιτίας μιας απροσεξίας σου. Πάντως, όσο περνούν οι ώρες και οι ημέρες, τόσο βελτιώνονται και οι προοπτικές σου. Μάλιστα, οι ουρανοί προωθούν και ευνοούν μια επαγγελματική συνεργασία, ενώ αν ψάχνεις για δουλειά, μπορείς να έχεις άριστα αποτελέσματα αν χρησιμοποιήσεις τις γνωριμίες σου.

Σάββατο 26 και Κυριακή 27/4

Η τύχη είναι με το μέρος σου

Το διήμερο έχει πολύ καλές προοπτικές και ευνοείται κάθε είδος αγοράς ή επένδυσης. Έτσι κι αλλιώς η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στον Ταύρο θα σε ενεργοποιήσει, με σκοπό να επιλύσεις διάφορα ζητήματα και να προγραμματίσεις τις επόμενες κινήσεις σου. Πρόσεξε μόνον μήπως ο ενεργός Δίας σε παρασύρει σε σπατάλες και αχρείαστες αγορές. Η εποχή δεν είναι κατάλληλη για να μεγαλοπιάνεσαι... Αν πάντως ανήκεις στην κατηγορία των τυχερών, σε περιμένει ένα γενναίο κέρασμα ή ένα γερό... πουρμπουάρ!

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved