Αστρολογική επικαιρότητα, 24/4

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 24/4

Έρχονται βροχές και σκόνη από την Αφρική

Η Σελήνη από το πρωί μπαίνει στον υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων και μαζί με τις συναισθηματικές μεταπτώσεις έρχονται νεφώσεις και σποραδικές βροχές. Πιο συγκεκριμένα, στα κεντρικά, βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και ενδέχεται να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας ενώ οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική.

Πρωτογενές πλεόνασμα και με τη βούλα

Χθες, Τετάρτη του Πάσχα, νωρίς το μεσημέρι ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ανακοίνωσε ότι η Ελλάδα πέτυχε πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 1.5 δις ευρώ για το 2013 με όρους μνημονίου και 3,5 δις ευρώ σύμφωνα με την Eurostat. Στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Απριλίου γράφουμε ότι η Πανσέληνος του Απριλίου υποδεικνύει τα εξής «επιτεύγματα που εντυπωσιάζουν κάποιους ενώ η κυβέρνηση βγάζει προς τα έξω μια ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση».

Έρχονται τέσσερα χαράτσια με ένα ειδοποιητήριο

Συγχρόνως στο ίδιο άρθρο γράφουμε «λόγια, νέα και ανακοινώσεις που θα μιλούν για επιτυχία ενώ στην πραγματικότητα οικονομικά θέματα θα συνεχίζουν να κάνουν τον κόσμο να υποφέρει.». Φόρο εισοδήματος, εισφορά αλληλεγγύης, τέλος επιτηδεύματος και φόρο πολυτελούς διαβίωσης, θα κληθούν να πληρώσουν οι φορολογούμενοι, καθώς και οι τέσσερις φόροι θα περιλαμβάνονται στα φετινά εκκαθαριστικά της δήλωσης. Μάλιστα, τα εκκαθαριστικά θα είναι, σχεδόν στο σύνολό τους, χρεωστικά, λόγω της κατάργησης του βασικού αφορολόγητου ορίου των 5.000 ευρώ.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved